FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I bagra ce dati klub u ruke nekom nepoznatom liku za kojeg se nezna da li uopste i ima novaca i koje su to garancije od strane tog lika.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Kad je bal neka se i princeza yebe

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Mislim da nema od toga nista.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Sta kaze Vinko "ja cu doci, ja ako dodjem, ako bude onako kako nam je obecano bicu dio tima koji ce pokusati..."
Pametnom dosta.
Idemo pokusati, nesto su mi obecali, dio tima koji ima korist (ne znamo kakvu niti znamo koji dio tima", alibi je pripremljen za potencijalni neuspjeh... neuspjeh, jer onaj ko dolazi s parama nece ovoliko gluposti navaljati u jednoj recenici. Nego ce reci "ulazim jer imam ambicije i pare, zelim ovako i onako...". Nema puno filozofije.
Svaka cast svakome ko ide na tekmu. Bas svaka cast na mazohizmu.
Pametnom dosta.
Idemo pokusati, nesto su mi obecali, dio tima koji ima korist (ne znamo kakvu niti znamo koji dio tima", alibi je pripremljen za potencijalni neuspjeh... neuspjeh, jer onaj ko dolazi s parama nece ovoliko gluposti navaljati u jednoj recenici. Nego ce reci "ulazim jer imam ambicije i pare, zelim ovako i onako...". Nema puno filozofije.
Svaka cast svakome ko ide na tekmu. Bas svaka cast na mazohizmu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
**** im mater u picku.
I njemu i pokusaju, i obecanju, i Aci i svim klosarima. **** jedna jel vas stid, imate li obraza.
I njemu i pokusaju, i obecanju, i Aci i svim klosarima. **** jedna jel vas stid, imate li obraza.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedini nacin da sklonite Acu i ove je na izborima.
Oni su tu dok je SDP tu jer su oni vojnici te stranke. Nece pustiti nikog ko nije njihov. Dok vi spavate oni petljaju.
Oni su tu dok je SDP tu jer su oni vojnici te stranke. Nece pustiti nikog ko nije njihov. Dok vi spavate oni petljaju.
4x je na Gv odbijena tema Fk Sloboda
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Jel to treba za SDA glasat?tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:20Jedini nacin da sklonite Acu i ove je na izborima.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima PZP i Nasa Stranka. Super opcije koje nisu pokvarene.klasik je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:41Jel to treba za SDA glasat?tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:20Jedini nacin da sklonite Acu i ove je na izborima.
SDP je u koaliciji sa PDA, SDBIH, Alternativom, NIP-om, Zelenim. Koja je razlika izmedju ovih otpadnika iz SDA i SDP i samog SDA. Pokvarenjaci i jedni i drugi.
Ako SDP sa Romima, kepecom proizvodjacem mesnih proizvoda i ovim incestima SDA i SDP-a uzme 16 mjesta nece se nista desiti.
Hahaha pitao sam se kad ćeš izbaciti čak sam pomislio da te naša stranka nije pogurala pa čekaš pogodan trenutak da predstaviš novu. Nakon avatara naše stranke koji si imao svojevremeno ova ti je cool izjava. Mnogo je bio pošteniji onaj lik od prošlih izbora. Bez uvijanja, dajte pomozite i glasajte za lista a.tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:53Ima PZP i Nasa Stranka. Super opcije koje nisu pokvarene.klasik je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:41Jel to treba za SDA glasat?tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:20Jedini nacin da sklonite Acu i ove je na izborima.
SDP je u koaliciji sa PDA, SDBIH, Alternativom, NIP-om, Zelenim. Koja je razlika izmedju ovih otpadnika iz SDA i SDP i samog SDA. Pokvarenjaci i jedni i drugi.
Ako SDP sa Romima, kepecom proizvodjacem mesnih proizvoda i ovim incestima SDA i SDP-a uzme 16 mjesta nece se nista desiti.
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne guram ja nikog, samo nakon 4 godine inicijativa ovih iz PZP i NS konstantujem da je daleko bolje imati takvih 16 nego 16 SDP biljki, uhljeba i kriminalaca.
Cak ne poznajem nikog iz te NS i Platforme ali nije tesko prepoznati da su oni uvijek za dobre stvari, a da su ovi ostali kako im se kaze.
Cak ne poznajem nikog iz te NS i Platforme ali nije tesko prepoznati da su oni uvijek za dobre stvari, a da su ovi ostali kako im se kaze.
Slazem se NS ima dosta dobrih kandidata postenih ljudi koji zive Slobodutuzlak1987 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 23:05Ne guram ja nikog, samo nakon 4 godine inicijativa ovih iz PZP i NS konstantujem da je daleko bolje imati takvih 16 nego 16 SDP biljki, uhljeba i kriminalaca.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
AH novi predsjednik kluba
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Izgleda je sastanak u Mellain sa gradonačelnikom urodio plodom
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Novi preokret u Tuzli: Azmir Husić postaje novi predsjednik Slobode
FK Sloboda trebao bi ubrzo dobiti novog predsjednika i Upravni odbor.
Dani u Tuzli su jako sadržajni i izvjesno je da se dogodio novi preokret. Premda je izbor Vinka Divkovića, nogometnog trenera, koji je predstavljen kao investitor iz Austrije, bio pa gotova stvar, uslijedio je novi preokret. “****” saznaju kako će novi predsjednik Slobode biti Azmir Husić!
Šta se zapravo događalo u Tuzli? Od augusta se spominje mogućnost povratka Azmira Husića, koji je iskazao interes da ponovo preuzme Slobodu i pomogne tuzlanskom velikanu. Pregovori su trajali sedmicama, a čini se, da je sve zapravo bila kupovina vremena, dok se ne pronađe bilo kakva alternativa i spriječi Husićev povratak na Tušanj. No, takav pokušaj je u konačnici propao.
Uslijed pritiska javnosti i navijača, aktuelno rukovodstvo se definitivno odlučilo povući i prepustiti klub Husiću. Večeras će u Gradu soli biti održana sjednica Skupštine, na kojoj će aktuelni čalnovi podnijeti ostavke, a Skupština će biti popunjena drugim imenima, koje je prije nekoliko dana dostavio Azmir Husić.
Večerašnja Skupština, izvjesno je, već u subotu bi mogla imati svoj nastavak, na kojoj bi za predsjednika Slobode bio izabran Azmir Husić. Husić bi tako već u utakmici protiv Sloge Meridian trebao biti na stadionu u ulozi predsjednika.
Veliku ulogu odigrali su navijači, koji nisu željeli dopustiti još jednu farsu preko Skupštine, u kojoj bi klub bio taoc pojedinaca i u narednom periodu.
FK Sloboda trebao bi ubrzo dobiti novog predsjednika i Upravni odbor.
Dani u Tuzli su jako sadržajni i izvjesno je da se dogodio novi preokret. Premda je izbor Vinka Divkovića, nogometnog trenera, koji je predstavljen kao investitor iz Austrije, bio pa gotova stvar, uslijedio je novi preokret. “****” saznaju kako će novi predsjednik Slobode biti Azmir Husić!
Šta se zapravo događalo u Tuzli? Od augusta se spominje mogućnost povratka Azmira Husića, koji je iskazao interes da ponovo preuzme Slobodu i pomogne tuzlanskom velikanu. Pregovori su trajali sedmicama, a čini se, da je sve zapravo bila kupovina vremena, dok se ne pronađe bilo kakva alternativa i spriječi Husićev povratak na Tušanj. No, takav pokušaj je u konačnici propao.
Uslijed pritiska javnosti i navijača, aktuelno rukovodstvo se definitivno odlučilo povući i prepustiti klub Husiću. Večeras će u Gradu soli biti održana sjednica Skupštine, na kojoj će aktuelni čalnovi podnijeti ostavke, a Skupština će biti popunjena drugim imenima, koje je prije nekoliko dana dostavio Azmir Husić.
Večerašnja Skupština, izvjesno je, već u subotu bi mogla imati svoj nastavak, na kojoj bi za predsjednika Slobode bio izabran Azmir Husić. Husić bi tako već u utakmici protiv Sloge Meridian trebao biti na stadionu u ulozi predsjednika.
Veliku ulogu odigrali su navijači, koji nisu željeli dopustiti još jednu farsu preko Skupštine, u kojoj bi klub bio taoc pojedinaca i u narednom periodu.
Sta li su obecali Aci i co u zamjenu za ostavke 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Uvijek se moze reci "doveli smo investitora, ali vi ste ga otjerali (Vinka)", ukoliko nesto krene po zlu. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.