Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Igraju 3 utakmice u 8 dana. Nadam se da ce dobit Benji priliku.
Barbin pogur'o Benju nazad u prvi tim ... operacija uspjela, igrac vracen u zivot ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Nema od njega nista. Cim on ne moze dobit 10 minuta s klupe kad je utakmica znatno ranije dobijena to dosta govori kakvo trener misljenje o njemu ima
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Bazinga12345
- Kontakt:
Posljednji put je bio starter za Ajax još u aprilu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Mozda nije htio tu sicu i milostinju mozda zeli pravi izazov i priliku
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- PasodelMar
- Kontakt:
Nema od njega ništa, medjutim to ne znači ništa kada smo mi u pitanju. Kod nas je sve moguće. Barbarez ozbiljno računa na njega a lik nema takmičarsku formu. Vidjecemo hoće li biti na spisku u ponedeljak. Ja ne vidim način kako on moze biti od pomoći ako ne igra u klubu.
Ne vidim po cemu zasluzuje da bude pozvan. Rekao je da je Karic na rezervnom spisku jer nije standardan u klubu, onda neka pozove i njega odigrao je od pocetka sezone 2 tekme po 45min i ovu sad do crvenog kartona kao i 60 minuta u kupu protiv Rieda za razliku od Benjamina koji ima 0 minuta u klupskom fudbalu ove sezone. Tahirovic je izgleda jos 1 u nizu likova poput Duljevica, Kovacevica, Hamulica i ekipe koji preko reprezentacije odrzavaju formu i igraju zvanican fudbal od okupljanja do okupljanja. Izgleda da ta praksa kod nas nikad nece umrijetPasodelMar je napisao/la: ↑26 sep 2024, 22:58Nema od njega ništa, medjutim to ne znači ništa kada smo mi u pitanju. Kod nas je sve moguće. Barbarez ozbiljno računa na njega a lik nema takmičarsku formu. Vidjecemo hoće li biti na spisku u ponedeljak. Ja ne vidim način kako on moze biti od pomoći ako ne igra u klubu.
- PasodelMar
- Kontakt:
Sve je to tačno, ali onda je i do struke. Kakve su to odluke? Ne možeš brate na profesionalnom nivou takve odluke donositi. Ja sam se šokirao kada sam ga vidio na DMF protiv Holandije na gostujucem terenufanatik19 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 23:03
Ne vidim po cemu zasluzuje da bude pozvan. Rekao je da je Karic na rezervnom spisku jer nije standardan u klubu, onda neka pozove i njega odigrao je od pocetka sezone 2 tekme po 45min i ovu sad do crvenog kartona kao i 60 minuta u kupu protiv Rieda za razliku od Benjamina koji ima 0 minuta u klupskom fudbalu ove sezone. Tahirovic je izgleda jos 1 u nizu likova poput Duljevica, Kovacevica, Hamulica i ekipe koji preko reprezentacije odrzavaju formu i igraju zvanican fudbal od okupljanja do okupljanja. Izgleda da ta praksa kod nas nikad nece umrijet
Trener je prije dva mjeseca rekao da na njega ne računa, ali ga nisu uspjeli prodati (ili nije htio da ide). Vraćen je u prvi tim da statira, bude u trenažnom procesu i zadrži barem neku cijenu do zime.
Šansu će signo dobiti u nekoj utakmici, ali ovo do sada je siguran znak da se na njega ne računa. E sad, ako bude imao sreće pa da bljesne, možda nešto i spasi.
Šansu će signo dobiti u nekoj utakmici, ali ovo do sada je siguran znak da se na njega ne računa. E sad, ako bude imao sreće pa da bljesne, možda nešto i spasi.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 26 sep 2024, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Do sada ga je svaki trener prekrizio. Cak i Savo Milosevic je shvatio da decko nema kvalitet kao i jedno 90% forumasa. Zaista tragicno ako ga Pokeras nastavi gurati.PasodelMar je napisao/la: ↑26 sep 2024, 23:07Sve je to tačno, ali onda je i do struke. Kakve su to odluke? Ne možeš brate na profesionalnom nivou takve odluke donositi. Ja sam se šokirao kada sam ga vidio na DMF protiv Holandije na gostujucem terenufanatik19 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 23:03
Ne vidim po cemu zasluzuje da bude pozvan. Rekao je da je Karic na rezervnom spisku jer nije standardan u klubu, onda neka pozove i njega odigrao je od pocetka sezone 2 tekme po 45min i ovu sad do crvenog kartona kao i 60 minuta u kupu protiv Rieda za razliku od Benjamina koji ima 0 minuta u klupskom fudbalu ove sezone. Tahirovic je izgleda jos 1 u nizu likova poput Duljevica, Kovacevica, Hamulica i ekipe koji preko reprezentacije odrzavaju formu i igraju zvanican fudbal od okupljanja do okupljanja. Izgleda da ta praksa kod nas nikad nece umrijet. Bez forme nema igre a i poziv je upitan, slažem se.
Ja sam prvi popljuvao Savu kad ga je na tribinama ostavio i sto generalno nije minute zaigrao kod njeg i priznajem da sam pogrijesio. Lijepo je covjek rekao da mora popravit neke stvari ako misli dobro prije svega za svoju karijeru a svi mi znamo na sta je ciljao s tim(slinava duel igra i cesta bol u qrcu kad se izgubi lopta tjst reakcija po izgubljenoj lopti). Tacno ono sto karakterise kvalitetnog zadnjeg veznog i osmicu su te osobine a njemu to najizrazniji nedostaci i zbog toga ne treba cudit sto ga je covjek prekrizio kao i ovaj trener u Ajaxu. Savo oprosti jos jednom, apsolutno si bio u pravuMogli je napisao/la: ↑26 sep 2024, 23:21Do sada ga je svaki trener prekrizio. Cak i Savo Milosevic je shvatio da decko nema kvalitet kao i jedno 90% forumasa. Zaista tragicno ako ga Pokeras nastavi gurati.PasodelMar je napisao/la: ↑26 sep 2024, 23:07Sve je to tačno, ali onda je i do struke. Kakve su to odluke? Ne možeš brate na profesionalnom nivou takve odluke donositi. Ja sam se šokirao kada sam ga vidio na DMF protiv Holandije na gostujucem terenufanatik19 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 23:03
Ne vidim po cemu zasluzuje da bude pozvan. Rekao je da je Karic na rezervnom spisku jer nije standardan u klubu, onda neka pozove i njega odigrao je od pocetka sezone 2 tekme po 45min i ovu sad do crvenog kartona kao i 60 minuta u kupu protiv Rieda za razliku od Benjamina koji ima 0 minuta u klupskom fudbalu ove sezone. Tahirovic je izgleda jos 1 u nizu likova poput Duljevica, Kovacevica, Hamulica i ekipe koji preko reprezentacije odrzavaju formu i igraju zvanican fudbal od okupljanja do okupljanja. Izgleda da ta praksa kod nas nikad nece umrijet. Bez forme nema igre a i poziv je upitan, slažem se.
![]()
Realno, nije zasluzio da bude na spisku za naredne meceve, ali postavlja se pitanje koga zvati umjesto njega? Vala radije i taj Tahirovic na klupi nego neki yebeni Loncar ili slicno.
S tim receno. 0 (nula) minuta u novoj sezoni.

S tim receno. 0 (nula) minuta u novoj sezoni.
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja mislim da bi bila najbolja opcija u trenutku, ne znam u kakvom je stanju trenutno poslije ove teske povrede, ali po pravilu bolja opcija od Tahirovica trenutno. Jest da me je i Amir hrpu puta iznervirao svojim nekim nastupima, ali imao je i dobrih partija za repku.
Treba ga držati još ovo okupljanje, možda ga krene. I dalje mislim da ima potencijal.
Ako do novembra ne počne igrati, onda nema druge nego da ostane bez poziva, osim ako ne pokaže nešto ekstra u utakmicama reprezentacije.
Ako do novembra ne počne igrati, onda nema druge nego da ostane bez poziva, osim ako ne pokaže nešto ekstra u utakmicama reprezentacije.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Zvati bilo koga ko redovno igra. Dosta je bilo igraca koji teren u klubu ne vide nikako, a kod nas su redovni na spiskovima. A nije sad da je Tahirovic neki potencijal, sto se i dokazalo u dosadasnjim utakmicama. Otpisati ga dok se sam sa sobom ne dozove. Imas Hadziahmetovica koji je konacno poceo igrati. Eto ne mora on, bilo koji veznjak koji ima minutazu u klubu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema tu razmišljanja. Amir je otišao u Rizespor na posudbu, kako bi imao minutažu nakon teške povrede i ispostavilo se da je donio dobru odluku. U prvih dva-tri kola je ulazio s klupe, hvatao ritam, već zadnje dvije utakmice je starter. Sigurno je u boljoj situaciji od Tahirovića i može više pomoći.Goalgetter je napisao/la: ↑27 sep 2024, 08:55I ja mislim da bi bila najbolja opcija u trenutku, ne znam u kakvom je stanju trenutno poslije ove teske povrede, ali po pravilu bolja opcija od Tahirovica trenutno. Jest da me je i Amir hrpu puta iznervirao svojim nekim nastupima, ali imao je i dobrih partija za repku.
Apsolutno ne postoji nijedan konkretan razlog da ga se pozove, iako smo svi uvjereni da ce opet dobit poziv i zauzet mjesto nekome ko igra standardno u klubu.
Naravno, danas je opet zakucan na klupu..
Naravno, danas je opet zakucan na klupu..
+1
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.