Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Halloooo pustite navijace na derbi, **** vam majku nesposobnu neradnicku
metar gore, dole, lijevo, desno. Ne znam zasto gledas u takve sitniceluckystrike je napisao/la: ↑26 sep 2024, 23:10A i uz tijelo je.
Jest ovo bezveze kad svi pišu o derbiju a niko ne piše kako je Posušje pokradeno..
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Što prije prihvatiš činjenicu da ljudi za koje si vjerovao da su neko i nešto na tribini šmekaju lakše će ti biti i nećeš imati potrebu da izmišljaš pričice na forumu.
Ja samo pjevam, ja samo sviram
Predivno je pogledati brojke da je najveći bh. derbi gledaniji od derbija Dinama i Hajduka, kao i Zvezde i Partizana. Čestitke svim akterima derbija i da su nam tribine vazda krcate, stop papanluku, kafica/piva, zajebancija, a onda svako na svoju stranu 90 minuta. 
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Enac
ko je neutralan, derbi mu je bio top. tekma puna tempa, gdje su i jedna i druga ekipa uzele po poluvrijeme. vrhunski za nasu ligu sve, od ambijenta do desavanja na terenu.
Derbi je otprilike ispunio očekivanja...i na terenu i na tribinama.
Zekic glumio nesto i eksperimentisao u najvažnijoj utakmici i to ga je koštalo.
Ovo je definitivno Sarajevu kiks.
Sto se tice penala, naravno da nije bio. Isto kao da ne gledate evropska takmičenja i lige pa se pravite mutavi i ne poznajete osnovna pravila.
Zekic glumio nesto i eksperimentisao u najvažnijoj utakmici i to ga je koštalo.
Ovo je definitivno Sarajevu kiks.
Sto se tice penala, naravno da nije bio. Isto kao da ne gledate evropska takmičenja i lige pa se pravite mutavi i ne poznajete osnovna pravila.
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo moje raje
Evo moje generacije
Kad smo u to vrijeme prcali Beograđanke mlade
Same autobusima dolazile
Uhhhhhhh
Kakva su to vremena bila
Ma meni je najdraze sto su na zapadu sjedili navijaci Sarajeva i ovog manjeg kluba,slavili golove svojih timova bez ikakvih psovki i ruznih rijeci. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- feniksptica
- Kontakt:
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
uvedeno je novo pravilo od prije mjesec dva
ako je protivnicki igrac sutao istom nogom kao sto je odbrambeni istom rukom sprijecio loptu ka napadacu ili golu,tad se ne svira penal
da je ovdje igrao lijevom rukom bio bi penal,dakle desna noga desna ruka nije penal sto sudija i pokazuje na desnu ruku,vidjelo se i na tv-u.
a nije ni dva puta igrao rukom ,tu su pravila jako precizna i ne znam sto se bunite
uopstalom covjek mozda svaki vikend negdje sjedi opija se uz zeljine utkamice i sad kao da sudi penal pa to ne bi sudio ni Kolina
- GoskGabela
- Kontakt:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
a sto se tice Borca ,da je bila neka lakrdija sigurno bi ovdje bilo postova,
Borac ima ekipu za top 3 to znas i ti i mi,a na bilo kakvu lakrdiju ovdje se pise bez obzira ko igrao.
mada ce uvijek glavna meta biti najpopularniji klubovi
KOJI JE BIO OMJER FAULOVA POSUSJE BORAC ?
Uso na arenu youtube bas da provjerim statistiku, kad jedina utakmica na kojoj je nema je upravo ta. Na derbiju ima vamo nema
Da je Posušje pokradeno, pisalo bi se i o tome.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Reklo bi se neka ljepša vremena.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 07:35
Evo moje raje
Evo moje generacije
Kad smo u to vrijeme prcali Beograđanke mlade
Same autobusima dolazile
Uhhhhhhh
Kakva su to vremena bila
Ja se sjećam tamo nekad 2000-tih da smo zajedno Manijaci & Horde Zla išli na utakmice (nas nekih 20-tak i možda 10-tak Manijaka) - uđemo u tramvaj prcamo se, zayebavamo se - mi svoje navijamo vi svoje i onda na Pofalićima svako na svoju stranu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.