FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
43%
Prolazak u Play off
52
25%
Grupnu fazu
69
33%

Ukupno glasova: 212

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 26 sep 2024, 21:02

Ja bih u listicu poveo Ristica umjesto Renana...
Imas Turkesa, pa probati i sa ovim momkom, prilicno se iskalio u Radniku...
Od Renana i onako nemas nista, tako da ni na kakvom gubitku ne bi bio...
Renana ostaviti sa jednim trenerom, neka uvjezbava samo prijem lopte, nista drugo

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 26 sep 2024, 21:04

Da smo bog do renana turcima prodali a ostavili hamzu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 sep 2024, 21:09

Zna se da je Renan Ismirov igrač zato mu se i trpi sve ovo. Ali ovolika kur*obolja od strane Renana je pretjerana stvarno.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 26 sep 2024, 21:13

sta reci a ne opsovati
svaki nas sut je prosao 30 cenata od stative ko da su namjerno svi isto gadjali
moramo uzeti listicu prvo sto su slabi drugo sto je rasulo

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 26 sep 2024, 21:35

ŠTA_JE je napisao/la:
26 sep 2024, 20:25
Derdiyok je napisao/la:
26 sep 2024, 20:24
Je li iko upratio sinoć na istoku da su specijalci prebili lika na poluvremenu ?
A sta je bilo u ruksaku koji je lik sa zapada dobacio na sjever lad je izbila ona marisana?
Bijela kahva
ISTINA ZA VEDRANA!

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 26 sep 2024, 21:35

FCUM je napisao/la:
26 sep 2024, 21:04
Pricalo se nesta oko Genka i Belgije, ali brzo splasnu ta ideja

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 26 sep 2024, 21:37

On ne bi mogo u genku ni lopte dofaćat
ISTINA ZA VEDRANA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 sep 2024, 22:18

Confiance je napisao/la:
26 sep 2024, 21:35
FCUM je napisao/la:
26 sep 2024, 21:04
Pricalo se nesta oko Genka i Belgije, ali brzo splasnu ta ideja
Malo ga stalo, to se dešava svima. Renan je dobar napadač, vjerujem da će se vratiti na staro.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 sep 2024, 22:25

S Renanom raskinuti ugovor na zimskoj pauzi, osloboditi se njegove plate i nek mu je sretno s traženjem novog kluba.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 26 sep 2024, 23:03

mirzatele je napisao/la:
26 sep 2024, 22:25
S Renanom raskinuti ugovor na zimskoj pauzi, osloboditi se njegove plate i nek mu je sretno s traženjem novog kluba.
Jel de, pa onda dovesti Halanda umjesto njega

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 sep 2024, 23:10

Zakinuti smo skoro svaku utakmicu, ocigledno da su se u Savezu prepali da ne pokvarimo dogovor da se Borac i Zrinjski izmjenjuju kao prvaci dok je Vico tu.
Prije su nas zakidali s vremena na vrijeme ove sezone sistematski od samog starta sezone.
Sreca pa imamo dobrog trenera i solidan roster pa se za sad nosimo sa tim bez vecih posljedica ali pitanje je samo do kada.
Hajd da se to jednom desilo moglo bi se pripisati neznanji sidija ali bas svaku utakmicu onda je ocegledno sta je i pitanju.
You are someone else I am still right here

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 sep 2024, 23:26

bavarian_bk je napisao/la:
26 sep 2024, 21:09
Zna se da je Renan Ismirov igrač zato mu se i trpi sve ovo. Ali ovolika kur*obolja od strane Renana je pretjerana stvarno.
Ja vjerujem da ovaj Ristic ne bi bio nista manje korisniji.Borio bi se decko vjerovatno bi se to isplatilo pa bi i zabio negdje.

Kyeremeh dobija srpske papire,Renana prodati na zimu za neku sicu(ako ga iko uopste bude htjeo) i imas 2 slobodna mjesta za stranca.Ako je istina da ovo pravilo za EU igrace vazi samo do kraja sezone ne nasjedati na zamku i striktno raditi kao do sada a to je da imamo 3 stranca.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 sep 2024, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 26 sep 2024, 23:31

Nažalost sistematske krađe će otjerati publiku s tribina. Ili će, nadam se, ipak proradi inat silan bosanski pa bude baš suprotno.

S trenutnim rosterom i trenerom ako ovako nastavi unatoč silnim opstrukcijama mislim da možemo do titule.

U vezi trenera, već su primjetim na društvenim mrežama počeli određeni negativni komentari i ja se nadam da će se pokušaji takve manjine brzo ugušiti. Zekić jeste pogriješio sinoć s početnom postavom ali se isto tako i popravio na poluvremenu i što je najvažnije greške je svjestan i sam je priznao! Unatoč prinudnoj izmjeni u vezi te bez Đorđevića u pogonu na kraju je demolir'o protivnika.

Pogriješio je možda i u privođenju utakmice s Posušjem ali je zato svaki drugi put nadmudrio protivničke trenere tokom utakmice i mislim da nismo nikad imali trenera koji bolje prati, prilagođava i vodi samu utakmicu.

Utakmicu u Banja luci je pripremio odlično i taktički i psihološki.

Sinoć na tvrdnju voditelja prilikom davanja izjave da mali nisu imali šuta do zadnje minute, odgovara da im nismo smjeli dozvoliti ni tada da opucaju.

Fakin je i znalac! Nadam se da će nas uspješno voditi dugo i želim mu svu sreću.

Na temu kadra, volio bih da Rogić dobije priliku, mišljenja sam da Rockov ne treba imati 100% sigurno mjesto. Jedan štoper na zimu, bolji od svih trenutnih bi nam drastično povećao šanse u borbi za prvaka. Ostalo mi je sve odlično. Jedino još ako će Renan nastaviti primati lopte kao od zid da se odbijaju i njega bih se kutarisao ali bih onda tražio zafrkano krilo prije špica.

U listici akoBogda nadomještamo sinoć prosute bodove.

Volim te Saraj'vo!

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 26 sep 2024, 23:50

Ma u lišticu ofanzivno, sa klasičnom 9kom....

Guliashvili Turkeš

Keremeh Đorđevič Pavičić Beganović

Bubanja

Soldo Đurickovic Čelik

Rockov

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 26 sep 2024, 23:59

Ma svaki špic ima ovakav period kao Renan, morate da napravite razliku izmedju kurcobolje i toga da momka ne ide, ovdje bi odma ugovore raskidali.
Pa i Ahmetović je imao ovakvih perioda kad se ne može sastaviti s loptom

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 sep 2024, 00:17

pitara je napisao/la:
26 sep 2024, 23:59
Ma svaki špic ima ovakav period kao Renan, morate da napravite razliku izmedju kurcobolje i toga da momka ne ide, ovdje bi odma ugovore raskidali.
Nikada Merso nije bio u krizi evo haman godinu dana, a da ne pricamo o kretanju, prijemu lopte, pasu prema saigracu...
Ta dva igraca nikada ne mogu u isti kos...
Nista mi nemamo od tog, "Renan je dobar igrac, malo ga stalo...", pa sta treba da ga cekamo jos dvije godine i da igramo bez napadaca...
I Hasic je dobar igrac, eno ga briljira u Poljskoj, briljirao je i kod nas, malo pao u formi ali je vratio za mjesec- dva, a mi Renana evo cekamo od decembra prosle godine...
Pa brate, da si krenuo tek uciti kako se igra fudbal do sad bi naucio...

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 sep 2024, 00:29

Protiv Širokog izaći
Mušija
Beganović Čelik Soldo Kuprešak
Lulić Bubanja Pavičić
Kyeremeh Guliashvili
Turkeš
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 sep 2024, 02:11

Mnogo se sere na Oliveiru i mnogo se dize Catakovic kao da je Benzema otisao a Oliveira ostao. Kada igrac igra poziciju spica njemu je najbitniji kontinuitet u igri. A Oliveira i ne moze imati taj kontinuitet kad od samog pocetka sezone gdje je usao sa povredom malo je starter, malo nije. Takodjer, imam isto misljenje i za Turkesa. Vidjet cemo da li ce Zekic i dalje furati ofanzivu samo sa Kyeremehom i Guliashvilijem. Po meni za ovu ligu imamo dva korektna spica i vjerujem da ce doci na svoje. Renan je odigrao mnogo odlicnih utakmica da bi se ovliko sralo na njega. Istrpite malo i Rockova odlican golman koji je zbog duge pauze izgubio na samopouzdanju i osjecaju za igru. Nekad malo stati iza igraca a ne odmah u kost.

P.S. jedva cekam da se vrati Djordjevic mali je igracina i dosta nam je falio zadnje 3 tekme.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 27 sep 2024, 02:52

Vanja8 je napisao/la:
27 sep 2024, 00:17
pitara je napisao/la:
Nikada Merso nije bio u krizi evo haman godinu dana, a da ne pricamo o kretanju, prijemu lopte, pasu prema saigracu...
Nista mi nemamo od tog, "Renan je dobar igrac, malo ga stalo...", pa sta treba da ga cekamo jos dvije godine i da igramo bez napadaca...
I Hasic je dobar igrac, eno ga briljira u Poljskoj, briljirao je i kod nas, malo pao u formi ali je vratio za mjesec- dva, a mi Renana evo cekamo od decembra prosle godine...
Kako nije imao, frajer je 3 proljeća skoro prespavao, 3-4 gola ukupno, vi kada se naklatite nekome na kosti počnete i izmišljati neke stvari. Da je kojim slučajem on bio umjesto Turkeša, peticija bi se pisala za momentalni raskid ugovora.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 sep 2024, 07:34

skoJaa je napisao/la:
27 sep 2024, 02:52
Vanja8 je napisao/la:
27 sep 2024, 00:17
pitara je napisao/la:
Kako nije imao, frajer je 3 proljeća skoro prespavao, 3-4 gola ukupno, vi kada se naklatite nekome na kosti počnete i izmišljati neke stvari. Da je kojim slučajem on bio umjesto Turkeša, peticija bi se pisala za momentalni raskid ugovora.
Tacno jbt, tri sezone smo molili Boga da dovedemo jos jednog spica za slucajeve kad "Mersu opuca polen", doslovno sto kazes prespava proljece. Ne volim kad se prave mitovi od igraca, dovoljno su dobri da o njima pisemo cinjenice i da i dalje budu ikone jednog vremena, a ne da izmisljamo sad. Za koji mjesec cemo citat da Rahman nikad nije karton dobio i da je bio olicenje fair playa.

Slazem se i ja da je Renan dosta potonuo al spicevi se dosta tesko vracaju u formu jednom kad posrnu, bas im treba i povjerenja od strucnog staba i ekipe da vrate to samopouzdanje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bhfanatic14, Hzbrd, johntravolta123, Lecler, Rule_hz i 114 gostiju.