Ma dok ne stane pred medije i ne cujem da kaze "od ovog momenta preuzimam Slobodu "nema od tog nista.
Sve se mijenja u minut ovo je Sloboda....Sloboda iz Tuzle

Hitmen
Ja sam za Slobodu, evropu, trofeje, transfere. Ne znam za druge.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ulazi u skupštinu večeras.
Nece taj privirit vise fk hahah sad ce doc drugi potrcko I.A
Taj ce dobiti steak
Ne zezaj, zaboravljas olako pozitivne rekorde, uspjeh juniora, rijesen problem Suljica... bas brzo zaboravljamoMadal je napisao/la: ↑27 sep 2024, 13:16Evo i da Azmir ili Vinko preuzmu mi smo potrosili 2 godine ni u sta tj samo se brukamo i sramotimo klub i obaramo negativne rekorde. Jel ima ikakve odgovornosti kod onih koji su birali predsjednika prosle godine jer su obje ove prijave bile i tad?
Iko da izadje i kaze da se posipa pepelom, pogrijesio, ne znam voditi klub, izvinjavam se?
Ili su navijaci i ovo krivi?
Ja to brate pitam stalno ovdje, ali više je retorički jer znamo svi da odgovora dobiti nećemo. Ali hajde barem izbaci čovjek nešto iz sebe.Madal je napisao/la: ↑27 sep 2024, 13:16Evo i da Azmir ili Vinko preuzmu mi smo potrosili 2 godine ni u sta tj samo se brukamo i sramotimo klub i obaramo negativne rekorde. Jel ima ikakve odgovornosti kod onih koji su birali predsjednika prosle godine jer su obje ove prijave bile i tad?
Iko da izadje i kaze da se posipa pepelom, pogrijesio, ne znam voditi klub, izvinjavam se?
Ili su navijaci i ovo krivi?
Nemoj tako, on samo gleda od cega zivi, kako dinar da namakne. Evo ako idemo u krajnost, ja glavu dajem da bi Sloboda bolje prosla i bolje stajala sa njim na celu, nego što je sa ovom druzinom. Ovo sto je uradio aco, mario i simon treba upisati u knjige.
Njima je najpametnije da se ne pojavljuju neko vrijeme sta su uradili sa klubom, od ovog ne moze goreTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2024, 15:03Nemoj tako, on samo gleda od cega zivi, kako dinar da namakne. Evo ako idemo u krajnost, ja glavu dajem da bi Sloboda bolje prosla i bolje stajala sa njim na celu, nego što je sa ovom druzinom. Ovo sto je uradio aco, mario i simon treba upisati u knjige.
A dobar ti je bio kad si tražio pp?
Ja govorim za I.A.
Balja brate simon ti je bitan u fk Sloboda kao ti i ja u predsjednistvu BiH. Tu je samo jer radi za dz trci tamo trci vamo, radi kako mu se kaze, cuje koju informaciju i to je to. Gradonacelnik malo stisno skonto da je 5 do 12 za izbore da ce izgubit radi budala i morali su pristati na sve sto Azmir trazi. Aco i ekipa su stvarno dobri momci dosta van terena urađeno ali su se izgubili u svemu tome i (ne) vide sta navijaci zele. Barselona pred brankotom al navijaci hoce rezultate ne zanima ih finansije rezultatiii. Nadam se da ce Azmirovo prvo biti da otjera Maksimovica i ZebuTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2024, 15:03Nemoj tako, on samo gleda od cega zivi, kako dinar da namakne. Evo ako idemo u krajnost, ja glavu dajem da bi Sloboda bolje prosla i bolje stajala sa njim na celu, nego što je sa ovom druzinom. Ovo sto je uradio aco, mario i simon treba upisati u knjige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.