Znam ko je Simon i sta radi, njega sam naveo da se nebi uvrijediomirsonetz je napisao/la: ↑27 sep 2024, 16:11Balja brate simon ti je bitan u fk Sloboda kao ti i ja u predsjednistvu BiH. Tu je samo jer radi za dz trci tamo trci vamo, radi kako mu se kaze, cuje koju informaciju i to je to. Gradonacelnik malo stisno skonto da je 5 do 12 za izbore da ce izgubit radi budala i morali su pristati na sve sto Azmir trazi. Aco i ekipa su stvarno dobri momci dosta van terena urađeno ali su se izgubili u svemu tome i (ne) vide sta navijaci zele. Barselona pred brankotom al navijaci hoce rezultate ne zanima ih finansije rezultatiii. Nadam se da ce Azmirovo prvo biti da otjera Maksimovica i ZebuTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑27 sep 2024, 15:03Nemoj tako, on samo gleda od cega zivi, kako dinar da namakne. Evo ako idemo u krajnost, ja glavu dajem da bi Sloboda bolje prosla i bolje stajala sa njim na celu, nego što je sa ovom druzinom. Ovo sto je uradio aco, mario i simon treba upisati u knjige.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 27 sep 2024, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
- Beduin
- Kontakt:
Znaci padaju otkazi, mashAllah 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
I Ako ispadnemo, imao bi podrsku jer tesko je stici ovoliki bodovni zaostatak i drugi igraju, ali bi imao vremena barem 2 godine da sredi klub po svom cejfu. Dobio je podrsku navijaca jos jednom zbog starih zasluga. Nema vise izgovora, Azmire,ko izda,PIZDA.
Ovi su nas unazadili i spustili na najnize grane pa bolje bi nam Bordo prijatelji vodili klub nego UG prijatelji Slobode.
Postaviti stvari kao da ispadamo i od federalne gradimo klub a dati sve od sebe da ostanemo. Ima nekih par procenata sanse.
Postaviti stvari kao da ispadamo i od federalne gradimo klub a dati sve od sebe da ostanemo. Ima nekih par procenata sanse.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Mene samo zanima sta ja sad da radim
Gdje cu i sta cu...?
Gdje cu i sta cu...?
Volim tebe, više od sebe
Ostani brate nasantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 19:38Mene samo zanima sta ja sad da radim
Gdje cu i sta cu...?

Mozda se raspadnemo pa da svi mijenjamo nickove kao tvoj
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 19:38Mene samo zanima sta ja sad da radim
Gdje cu i sta cu...?

- RollingPaper
- Kontakt:
antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 19:38Mene samo zanima sta ja sad da radim
Gdje cu i sta cu...?

-
- Kontakt:
Mala je razlika izmedju sisoja i antisisojaMadal je napisao/la: ↑27 sep 2024, 19:39Ostani brate nasantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 19:38Mene samo zanima sta ja sad da radim
Gdje cu i sta cu...?![]()
Mozda se raspadnemo pa da svi mijenjamo nickove kao tvoj

Mislim da ce prije meni bit zabranjen ulaz nego aci i ekipi

Volim tebe, više od sebe
Ove tkzv. prijatelje Slobode proglasio bi za nepozeljne osobe, stavili momci sebe kao neke bogom date spasioce od nas samih, frajeri mislili da su pametniji od drugih i na kraju ispali totalno nesposobni i mrtvi glupani.....tako zavrsis kad se qurcis previse i mislis da si pametniji od drugih......
🔴⚫️
Vec smo ti proslu sapunicu sugerisali da budes andjeo s nebaantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 19:38Mene samo zanima sta ja sad da radim
Gdje cu i sta cu...?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Bratantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 19:38Mene samo zanima sta ja sad da radim
Gdje cu i sta cu...?

Stavi avatar Azmira

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sutra kad se voda pusti za go.vn.ima, pa da mozemo konacno pisati o ekipi i fudbalu.
Isto tako ovo ne treba biti kraj borbe, borba tek slijedi, za uredjenje kluba i statut kako bog zapovjeda i da se ne dozvole vise ovakve pizdarije.
Isto tako ovo ne treba biti kraj borbe, borba tek slijedi, za uredjenje kluba i statut kako bog zapovjeda i da se ne dozvole vise ovakve pizdarije.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Sutra pobjeda kako znaju i umiju. Mimo Azmira, mozda i posljednji voz za ostanak.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Gdje cu i sta cu...?

Ja ljepote... Konačno duša da odahne i nakon dugo dugo vremena da osjetim tremu i da jedva čekam slj utakmicu.
Svejedno što sam svjestan da nismo ni za k...
Ima šanse da postanemo, ali sada se moramo svi ujedinit, dati sve od sebe, a pred A.H. je megalomanski posao da razjebe ovu pogan iz kluba, oko kluba, menadžere, njihove igrače itd.
Budimo pozitivni
Ide li iko na utakmicu sutra, ili je bojkot na snazi
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Nemoj molim te, koja nam je ovo utakmica da je zadnji voz i tek 2 remija u tim utakmicama

Na utakmice se ide, od sad samo simon bojkotuje

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ovdje je dovoljno za pocetak rastjerat husaru, zebu i maksimovica.
Bolje Darko i Grado, nego ovaj levat.
Makar bi ih Grado i Darko tjerali da grizu svaku utakmicu
Bolje Darko i Grado, nego ovaj levat.
Makar bi ih Grado i Darko tjerali da grizu svaku utakmicu
Volim tebe, više od sebe

Morat ce nekad procepit, yebat ga. Za nadati se da je to sutra.
Apsolutno za utakmice, samo me zanima kako ce i hoce li Aco i ostali smjeti doci...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.