On i simon zajedno tugujuantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:30Suze mi krenu kad se sjetim u kakvom je stanju sad @ponosnipodrinjac
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:30Suze mi krenu kad se sjetim u kakvom je stanju sad @ponosnipodrinjacBeduin je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:18Eno vidim na pumpama pojacano sipanje benzina u kanistere, valjda se komsije ne pocnu samozapaljivatiantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 21:08Kakva je procedura sad za prelazak sa foruma TC na nasu temu?
Trebaju li kakvi papiri, ceka li se dugo
Taksistu ocekujem pod novom nickom i u autu zamjenu mirisljave jelkice u crveno-crnim bojama.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- BatistutA19
- Kontakt:
Da vam cestitatam i pozelim srecu ,eto dobil ste po zelji sve, predsjednika Azmira , imace vecinu ne mozete vise rec neko mu neda sabotira .Sad je do njeg i njegove iskrene namjere DA ili NE a to ce vreme pokazat njegove namjere.Mač sa 2 ostrice po meni a prethodna uprava je bilo stabilizacija ali ne moze i rezultat ,vi nemate zivaca cekat to,vi niste za to ovo je za vas RIZIK , sad imate investitora i sve po zeljama vasim.
Opstanak bez problema mozete obezbijedit na trzistu sad ima igraca ,trenera a puno utakmica do kraja.Sad je sve na njemu,on ako je iskren ispadanje ne moze bit,vi ako spadnete nedo bog to je njegova krivica sami kazete ima novac ako ima ulozit ce odmah u igrace a igraca ima ostalo je sve suplja i izgovor.
Ne bi da vam davim temu SRETNO I UZIVAJTE iLIJEP POZZ TUZLACI

Opstanak bez problema mozete obezbijedit na trzistu sad ima igraca ,trenera a puno utakmica do kraja.Sad je sve na njemu,on ako je iskren ispadanje ne moze bit,vi ako spadnete nedo bog to je njegova krivica sami kazete ima novac ako ima ulozit ce odmah u igrace a igraca ima ostalo je sve suplja i izgovor.
Ne bi da vam davim temu SRETNO I UZIVAJTE iLIJEP POZZ TUZLACI
Kod Azmira najvise mrzim koverte… valjda nece ovaj put isto raditi
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Prva pouzdana informacija iz druge ruke stiže da Bašić N. dolazi na utakmicu sutra malo da vidi šta ima i posjeti staro društvo u novom klubu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ako će sad fakat vedrit i oblačiti onda nema više izgovor. Iskreno, čak i ako ne ostanemo u PL ne mogu suditi jer smo previše zavaljeni na početku sezone, ali kao što sam već rekao - i njemu suditi kao i drugima - prema rezultatima.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ja sam se pomirio sa ispadanjem.ALI.
Barem ima 7-8 mjeseci da poslozi sve u klubu i krene nekim svojim putem. Pa da vidimo.
Neko je dobro rekao, praviti planove kao da smo ispali, a skupljati bodove i nadsti se cudu.
Osigurati opstanak i osvojiti kup.....Eh.....

I sta sada,sutra je vanredna skupstina

-
- Kontakt:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Eno Vinko hoce Mladost Solinu da preuzme da pokusa tu napravit sta 

-
- Kontakt:
Druze ja volim Mladost ne brini, ako ne znas za zajebanciju zaobidji me
Ne diraj mi druga Sunderlandafukara87 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 22:35Druze ja volim Mladost ne brini, ako ne znas za zajebanciju zaobidji me

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jedna dobra stvar ovi igraci sto je Aco nabacao mogu biti pozajmljeni u Tc i tako otvoriti mjesto pravim pojacanjimaFKBilder je napisao/la: ↑27 sep 2024, 22:14Ja sam se pomirio sa ispadanjem.ALI.
Barem ima 7-8 mjeseci da poslozi sve u klubu i krene nekim svojim putem. Pa da vidimo.
Neko je dobro rekao, praviti planove kao da smo ispali, a skupljati bodove i nadsti se cudu.
Osigurati opstanak i osvojiti kup.....Eh.....
I sta sada,sutra je vanredna skupstina![]()
-
- Kontakt:
Treba skontati malo segu, posalicufukara87 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 22:35Druze ja volim Mladost ne brini, ako ne znas za zajebanciju zaobidji me

Sloboda je moja nacija
Euforija me hvata, halaliSunderland je napisao/la: ↑27 sep 2024, 22:46Treba skontati malo segu, posalicu![]()

Ostajemo li?Sunderland je napisao/la: ↑27 sep 2024, 22:46Treba skontati malo segu, posalicu![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hoce li Azmir biti jos u savezu ili ce Secer iz TK doci na njegovo mjesto?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jutros se budim i vidim tvoj post. Hvala što mi uljepša dan.

Jest ono činjenica da to nije onaj Azmir, i da on ima milion mana, ali s njim se makar možemo nadati opstanku.
A ono Vinko i slična sr.anja nisam mogao da komentarišem, od muke.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.