Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dobra ta neka banka sto isti dan prima, obradjuje, daje zeleno svijetlo za kredit i isti odma isplacuje 
nema potpisa
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
Ma nece, u najgore slucaju cu izvuci ovih 2000 i vratiti, mozda mi ostane da se jednom dzaba napijem i to je to..No prolazi, vidjet ce te, kakav ba Tottenham i Schalke, to su druga liga u odnosu na Inter i Real, nema tu filozofije, samo se ne treba plasiti.....Treba se bojati sutra Barcelone, oni najprije mogu ukakiti situacijuever je napisao/la:Sretno..Samo da ne bude sljedeci korak dizanje kredita za vadjenje..Nadam se da nece..
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
Pa dizo sam ga 10 puta do sada, u cemu je problem? Zovi unicredit pa pitaj ako ti sta nije jasno...To se sredi za 10 minuta ali do iznosa kojeg oni preporuce...Admir_Sa je napisao/la:Dobra ta neka banka sto isti dan prima, obradjuje, daje zeleno svijetlo za kredit i isti odma isplacuje
Nisi ti bas neki kladionicar,bez uvrede..Ja za sebe znam da nisam i zato ne ulazem velike pare..Ovo sam zakljucio po tome da si dodao bonus par,tj. par za uslov,a njega se najvise bojis..Ja mislim da ce sve proci,ali nisam toliko siguran i ne volim kockanje,nego kladionicu..To je meni zabava i kanim se ovih gluposti..Kazem ti,tebi sretno i zelim ti da se vise ne uvaljujes u ovo..
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
Hvala puno, ma znam da je ovo kocka no sta ces, ne igram svaki dan ovako, samo kad sam siguran u nesto..A Barcelone se bojim jer je to ciganija zesca, no eto valjda ce dobiti one ukrainske mrmote...ever je napisao/la:Nisi ti bas neki kladionicar,bez uvrede..Ja za sebe znam da nisam i zato ne ulazem velike pare..Ovo sam zakljucio po tome da si dodao bonus par,tj. par za uslov,a njega se najvise bojis..Ja mislim da ce sve proci,ali nisam toliko siguran i ne volim kockanje,nego kladionicu..To je meni zabava i kanim se ovih gluposti..Kazem ti,tebi sretno i zelim ti da se vise ne uvaljujes u ovo..
Ever se primio.Admir_Sa je napisao/la:Dobra ta neka banka sto isti dan prima, obradjuje, daje zeleno svijetlo za kredit i isti odma isplacuje
Who dares, wins !
jedino da si pravi braco vrbanjusha pa da ti je vodovod zirantBraco_vrbanjusa je napisao/la:Pa dizo sam ga 10 puta do sada, u cemu je problem? Zovi unicredit pa pitaj ako ti sta nije jasno...To se sredi za 10 minuta ali do iznosa kojeg oni preporuce...Admir_Sa je napisao/la:Dobra ta neka banka sto isti dan prima, obradjuje, daje zeleno svijetlo za kredit i isti odma isplacuje
nema potpisa
analitičaru ne serendaj 
NeToBoLa je napisao/la:Ever se primio.Admir_Sa je napisao/la:Dobra ta neka banka sto isti dan prima, obradjuje, daje zeleno svijetlo za kredit i isti odma isplacuje
Ne razumijem se ja u kredite,jer nisam nikada dizao,a aBd necu ni dizati
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Postaviću tiket kad se završe utakmice.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
takođeMonolog je napisao/la:Postaviću tiket kad se završe utakmice.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne znam sto trpate na taj Inter toliko. Po meni je to greska, nije ovo vise Mourinhov Inter. Leonardo se nije pokazao kao trener koji moze izmjenama odluciti utakmicu, a Schalke ipak u napadu ima igrace poput Raula i Farfana. Sta ako povedu? Obzirom da je prva utakmica, ispod 2.5 gola je dobra opklada.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jedan od mojih listica :
Lech 1 kvota 1.4
INter 1 kvota 1.7 a moze proci i hendikep h1 kao i na real h1 jer ce oba biti vise od jednog gola tacnije 2
Davos-Kloten 1 kvota 1.8
Koeficijent 4.28 uz dobar ulog do para
Lech 1 kvota 1.4
INter 1 kvota 1.7 a moze proci i hendikep h1 kao i na real h1 jer ce oba biti vise od jednog gola tacnije 2
Davos-Kloten 1 kvota 1.8
Koeficijent 4.28 uz dobar ulog do para
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
legenda reala je napisao/la:takođeMonolog je napisao/la:Postaviću tiket kad se završe utakmice.
ja neću nikako
FORZA MARŠAL !!!
prepisanoharry_90 je napisao/la:Inter - Schalke 1
Reading - Preston 1
Davos - Kloten 1
Asvel - Gravelines 1
Steaua - Unirea 1
7.19 na 5 km 35.95 km
- Just do it
- Kontakt:
Just do it je napisao/la:sta mi treba da ponovo uplatim 10 km na premierovo internet kladenje jel samo clanski broj ???
- legenda reala
- Kontakt:
odgovoreno ti je na predhodnoj straniciJust do it je napisao/la:Just do it je napisao/la:sta mi treba da ponovo uplatim 10 km na premierovo internet kladenje jel samo clanski broj ???
kažeš članski broj i daš minimalno 10 maraka ,ona uplati tamo potpišeš se i ideš kući da igraš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Just do it je napisao/la:Just do it je napisao/la:sta mi treba da ponovo uplatim 10 km na premierovo internet kladenje jel samo clanski broj ???
Dobio si odgovor..KAd postavis pitanje,bar pogledaj da li se neko potrudio da odgovori
Inter-Schalke 1 1.50
Real-Tottenham 1 1.55
St.Johnson-Rangers 2 1.45
Lech-Podbeskidzie 1 1.40
Davos-Kloten 1x 1.30
Real-Tottenham 1 1.55
St.Johnson-Rangers 2 1.45
Lech-Podbeskidzie 1 1.40
Davos-Kloten 1x 1.30
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.