Zalit cemo za Divkovicem kao zeljo za osimom

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ako ima ko veze sa covjekom koji pusta muziku na Tusnju da nam danas pusti ovu pjesmu od Djordja Balasevica - CRNI LABUDE -
Ta zena i taj trucking biznis je iza njega. Ima novu zenu, nove vidike i nacin poslovanja, manja primanja nego ranije dok je zivio u USA, ali za nase standarde itekako ogromne prihode ima.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 08:02Husic ako vam dodje sigurno ce bit boljepo vas nego bilo koji tip koji je bio do sad..
E sad koliko bolje neznam, ali znam da je bh fudbal dosta skuplji nego prije 5-6 godina, takodje Husicev biznis u Americi je 60% slabi nego prije 5-6 godina, svi trucking business u USA su ukurcu teskom zadnjih 3-4 godine..
Takodje pisalo se na tuzla city da se rastavio sa zenom neznam jel to sta utjecalo na biznis..
Al dobra je stvar po vas to zato sto on voli fudbal i nije sirotinja ko predhodnici koji i da mogu nebi dali ako nebi sta kogli dobit od kluba..
Netreba zaboravit da je Husic preko milion eura oprostio slobodi dok onaj tip za 300 k km vas je tuzio
Zavisi da li ulazes pare pa ti treba pokrice/podrska ili si kokuz pa ti treba štiš jer para nemas.
Hoćemo li ga i dalje u trecem licu pominjati ili je vrijeme da ga već oslovljavamo sa Babuka?Beduin je napisao/la: ↑28 sep 2024, 10:23Ta zena i taj trucking biznis je iza njega. Ima novu zenu, nove vidike i nacin poslovanja, manja primanja nego ranije dok je zivio u USA, ali za nase standarde itekako ogromne prihode ima.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 08:02Husic ako vam dodje sigurno ce bit boljepo vas nego bilo koji tip koji je bio do sad..
E sad koliko bolje neznam, ali znam da je bh fudbal dosta skuplji nego prije 5-6 godina, takodje Husicev biznis u Americi je 60% slabi nego prije 5-6 godina, svi trucking business u USA su ukurcu teskom zadnjih 3-4 godine..
Takodje pisalo se na tuzla city da se rastavio sa zenom neznam jel to sta utjecalo na biznis..
Al dobra je stvar po vas to zato sto on voli fudbal i nije sirotinja ko predhodnici koji i da mogu nebi dali ako nebi sta kogli dobit od kluba..
Netreba zaboravit da je Husic preko milion eura oprostio slobodi dok onaj tip za 300 k km vas je tuzio
Koliko je sazrio kao osoba, koliko je izvukao pouke iz ranijih negativnih iskustava i koliko misli ulagati i na koji nacin (da li kroz firmu, sponzore, pritisak na Gradsku Upravu kroz politicke stavove) cemo vidjeti uskoro.
Aha dobro da znam.
Kad si mogao biti Secin potrcko pa prezivio, onda je kasnije sve lakse. Jelde?Hitman22 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 10:33Hoćemo li ga i dalje u trecem licu pominjati ili je vrijeme da ga već oslovljavamo sa Babuka?Beduin je napisao/la: ↑28 sep 2024, 10:23Ta zena i taj trucking biznis je iza njega. Ima novu zenu, nove vidike i nacin poslovanja, manja primanja nego ranije dok je zivio u USA, ali za nase standarde itekako ogromne prihode ima.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 08:02Husic ako vam dodje sigurno ce bit boljepo vas nego bilo koji tip koji je bio do sad..
Koliko je sazrio kao osoba, koliko je izvukao pouke iz ranijih negativnih iskustava i koliko misli ulagati i na koji nacin (da li kroz firmu, sponzore, pritisak na Gradsku Upravu kroz politicke stavove) cemo vidjeti uskoro.
Yebem ga u usta zvaljava konobarska. Zabranit im da pridju 100 metara od stadiona uhljupi.montolivo18 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 11:17Nakon donesenih ostavki, Aleksandar Jović je za Kameleon izjavio sljedeće: “Nema potrebe da ja dajem izjavu, jer sam ja bivši predsjednik. 18 ljudi je dalo ostavke, izabrani su novi. Faktički sad skupština ima novi saziv i oni trebaju da izaberu budućeg predsjednika Upravnog odbora.”