NBA offseason 2024/25
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA offseason 2024/25
Kad ugledah jutros ovaj trade, kontam de da provjerim je li Woj to potvrdio, da ne bude lažnjak.
Međutim...
Međutim...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma jednostavno su se obje ekipe nasle u situaciji da se ova 2 igraca moraju pomjeriti kad-tad.
NYK su vidjeli da su mnogo bolji i opasniji kad je Brunson jasna 1.opcija i kad nema Randlea da usporava igru i uzima upitne suteve.Vise nije bio dobar fit, pogotovo sa rosterom koji je izgradjen.
S druge strane, MIN je isto udarila svoj limit.Izuzetno skup roster sa vrlo tankom klupom izvan Reid i NAWa, te PGa u Conleyu koji je jos godinu stariji.Nesto se moralo mijenjati, a svakako vec gledaju na Edwardsa kao lice fransize.Ovako su dobili Randlea koji ce uskociti na KATovu poziciju, ali i Dontea koji se pokazao odlicnim u zadnje 2 sezone u NYK i GSWa i time popravili malo sirinu.
Mislim da ce ofanzivno ovim potezom NYK biti bas , bas teski za cuvanje.Svih 5 igraca sutira trojku (ako uzmemo da je petorka Brunson, Hart, Bridges, Anunoby i KAT) i moze spustiti loptu na parket. Defanzivno ce biti problem, jer KAT nije nikakav zastitnik obruca, a nema ni Robinsona na pocetku sezone.
NYK su vidjeli da su mnogo bolji i opasniji kad je Brunson jasna 1.opcija i kad nema Randlea da usporava igru i uzima upitne suteve.Vise nije bio dobar fit, pogotovo sa rosterom koji je izgradjen.
S druge strane, MIN je isto udarila svoj limit.Izuzetno skup roster sa vrlo tankom klupom izvan Reid i NAWa, te PGa u Conleyu koji je jos godinu stariji.Nesto se moralo mijenjati, a svakako vec gledaju na Edwardsa kao lice fransize.Ovako su dobili Randlea koji ce uskociti na KATovu poziciju, ali i Dontea koji se pokazao odlicnim u zadnje 2 sezone u NYK i GSWa i time popravili malo sirinu.
Mislim da ce ofanzivno ovim potezom NYK biti bas , bas teski za cuvanje.Svih 5 igraca sutira trojku (ako uzmemo da je petorka Brunson, Hart, Bridges, Anunoby i KAT) i moze spustiti loptu na parket. Defanzivno ce biti problem, jer KAT nije nikakav zastitnik obruca, a nema ni Robinsona na pocetku sezone.
Knicksi izlaze s istoka 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Vjerujem da Rose misli da OG-Mikal-Hart moze pokriti KAT u odbrani.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 sep 2024, 10:01Ma jednostavno su se obje ekipe nasle u situaciji da se ova 2 igraca moraju pomjeriti kad-tad.
Meni je zao DDV vise nego Randlea.Fantastican je bio prosle sezone
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Oni su strasni na perimetru, ali ne mozes pokriti zastitu obruca i uzasnu pik odbranu KATa koja se pomalo zaboravila dolaskom Goberta u MIN. Tu ce sigurno biti problema.MElloo je napisao/la: ↑28 sep 2024, 11:27Vjerujem da Rose misli da OG-Mikal-Hart moze pokriti KAT u odbrani.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 sep 2024, 10:01Ma jednostavno su se obje ekipe nasle u situaciji da se ova 2 igraca moraju pomjeriti kad-tad.
Meni je zao DDV vise nego Randlea.Fantastican je bio prosle sezone
Donte je bio odlican i prototip modernih role igraca.Odbrana i sut za 3 u visokom procentu..Nedostajace, ali to se moze pokriti.Thibs ionako ne forsira siroku klupu dok se neko ne povrijedi.

Ma i dalje im ostade najveci problem Gobert
Odlican posao Knicksa, dobili su svoju verziju Porzingisa u napadu. Sada ce drugi igraci u petorci imati jos vecu vrijednost jer su daleko kompatabilniji sa njim nego ball hogerom Randleom. KAT samo treba da ostane zdrav i prangija za tricu -- vjerovatno kao najolji suter u petorci...
U odbrani ga ima ko pokrivat.
Srrasna petorka Knicksa...vrijeme je da odu do finala
U odbrani ga ima ko pokrivat.
Srrasna petorka Knicksa...vrijeme je da odu do finala
Preminuo je Dikembe Mutombo
Nisam ni znao da je bio bolestan,zalosno,mlad covjek jbte.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Max i nba 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
4 djeteta sa 4 različite žene u 12 mjeseci
Nije čudo što se bacio u biznis sa patikama, ako nastavi ovim tempom morat će i za Bingo snimati reklame

Nije čudo što se bacio u biznis sa patikama, ako nastavi ovim tempom morat će i za Bingo snimati reklame

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
O kojem je igraču riječ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 12:074 djeteta sa 4 različite žene u 12 mjeseci![]()
Nije čudo što se bacio u biznis sa patikama, ako nastavi ovim tempom morat će i za Bingo snimati reklame![]()
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
AntRobertHrkac555 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 17:12O kojem je igraču riječ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 12:074 djeteta sa 4 različite žene u 12 mjeseci![]()
Nije čudo što se bacio u biznis sa patikama, ako nastavi ovim tempom morat će i za Bingo snimati reklame![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ocito je preskakao one seminare gdje se rukiji upozoravaju na kurave u potrazi za osjemeniteljom sa velikim bankovnim racunom. poslije karijere ga ceka crack i smrt na ulici (osim ako ga Lebron ne povuce sa sobom i da mu neki poslic da prezivljava - jer on i Jordan su iznimke). ovakvim hajvanima ni milijarda nista ne znaci.
- VensanKasel
- Kontakt:
Može ga Jordan naučiti kako milione prokockati ...Velizar je napisao/la: ↑11 okt 2024, 18:53ocito je preskakao one seminare gdje se rukiji upozoravaju na kurave u potrazi za osjemeniteljom sa velikim bankovnim racunom. poslije karijere ga ceka crack i smrt na ulici (osim ako ga Lebron ne povuce sa sobom i da mu neki poslic da prezivljava - jer on i Jordan su iznimke). ovakvim hajvanima ni milijarda nista ne znaci.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislio Bron postat GOAT na grbači hadalja od sina i medijskog hajpa pa mu se vratilo ko bumerang
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.