Zula...CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:10Ko je ovaj nepismeni poltron, yebem ga u usta zvaljava.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta ce majica bilo cije stranke na skupstini jednog kluba uopste.
Yebem li vam socijaldemokratsku majku. Gori ste od crvenih kmera. Debili
Yebem li vam socijaldemokratsku majku. Gori ste od crvenih kmera. Debili
Jestel vi odigrali sve utakmice do sada, po mom misljenje los potez Husica sa smjenom trenera 3 sata pred utakmicu i to pred utakmicu sa glavnim konkurentom za 8 mjesto. Mislim uredu je da ga smjeni ako smatra da moze nac boljeg al sacekaj jos 90 minuta i zdravo.. jedino ako su to prije 2-3 dana dogovorili..
Moja preporuka ako imate financisku moc trazite trenera u HRVASKOJ LIGI. SOPIC JAKIROVIC RANDULIC TOPLAK, nasi treneri su se pokazali kao mlutave kite.
Ipak ako nemozete to dovest HUSREF (ako hoce) sliskovic fedja mozda amaw osim znam da ga jedino mi i manijaci vise mrzimo od vas al kazem..
**** je sto 4 ispadaju posebno ako vas sloza uzme..
Azmir se vratio u bh radi SDA, vrtio se sticao popularnos kriz milion stranki i onda lagano u SDA
NADAM SE DA NIJE DOSAO U SLOBODU RADI 6tog oktobra..
Moja preporuka ako imate financisku moc trazite trenera u HRVASKOJ LIGI. SOPIC JAKIROVIC RANDULIC TOPLAK, nasi treneri su se pokazali kao mlutave kite.
Ipak ako nemozete to dovest HUSREF (ako hoce) sliskovic fedja mozda amaw osim znam da ga jedino mi i manijaci vise mrzimo od vas al kazem..
Azmir se vratio u bh radi SDA, vrtio se sticao popularnos kriz milion stranki i onda lagano u SDA
-
- Kontakt:
Isti **** i da je ostao onaj nazovi trener.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:15Jestel vi odigrali sve utakmice do sada, po mom misljenje los potez Husica sa smjenom trenera 3 sata pred utakmicu i to pred utakmicu sa glavnim konkurentom za 8 mjesto. Mislim uredu je da ga smjeni ako smatra da moze nac boljeg al sacekaj jos 90 minuta i zdravo.. jedino ako su to prije 2-3 dana dogovorili..
Navijači pored malih ekrana
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Jest ti krivo sto su otisli tvoji, nevjerovatno koja tuga 
Al fancy mi je ovako na poslu gledati kako trckaraju po kisi. Mislim da Aco&CO svrsavaju sad sto gubimo, iako su ovo njihovi igraci.
Povlacim od maloprije misljenje o ekipi, ovo je cak jadnije nego sam i mislio. Strasno losa ekipa.9
Al fancy mi je ovako na poslu gledati kako trckaraju po kisi. Mislim da Aco&CO svrsavaju sad sto gubimo, iako su ovo njihovi igraci.
Povlacim od maloprije misljenje o ekipi, ovo je cak jadnije nego sam i mislio. Strasno losa ekipa.9
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Raspad ovo sve treba poslat u penziju. Bruka druze yebo ih onaj sto ih doveo u Slobodu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koji debil, najtužnije je što je dosta ovakvih u gradu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Licno meni kao navijacu FK SARAJEVA i danas dani je mnogo veci gust napetost gledat utakmicu protiv slobode celika nego zrinjskog sb igmana itd nadam se da izborite opstanak..
Al treba posteno reci Maksimovic je dosao 4 dana pred pocetak prvenstva i nevidim da bi ujedan trener i bh imao vise bodova cak cisto sumnjsm i bolju gol razliku..
Znam da ste imali tezak raspored u prvih 4/5 kola
Al treba posteno reci Maksimovic je dosao 4 dana pred pocetak prvenstva i nevidim da bi ujedan trener i bh imao vise bodova cak cisto sumnjsm i bolju gol razliku..
Znam da ste imali tezak raspored u prvih 4/5 kola
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 28 sep 2024, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Za ove igrace neko krivicno treba odgovarati. Kakav skup antitalenata.
Mada svakako nista ni ne ocekujem do kraja sezone. Sto rece neko sinoc, spremati se kao da je Federalna liga.
Mada svakako nista ni ne ocekujem do kraja sezone. Sto rece neko sinoc, spremati se kao da je Federalna liga.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne moze nama ni rahmetli Berlusconi iz najboljih dana pomoci. Ova generacija treba u skolske udzbenike da udje, kakav sklop...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Acin prezimenjak nam uvali dva gola 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sramite se svi! Vi veze nemate, najprije gospoda koja su danas ipak imala obraza da odstupe, pa onda "stručni štab", i na kraju tzv. "sportski direktor" sa svojim famoznim pojačanjima u vidu Kunića i Haračića, koji za 2 godine ukupno nisu dali 5 golova.
Maksimović je dobio nogu i sad treba tražiti dalje rješenje. Jagodić ili Edis Mulalić ne bi bili loši. Vidim da se spominje i Osim, mada njega ne bi 90% raje. Slišković, Varešanović i Bašić su također bez kluba, sad treba dobro odvagati šta i kako dalje.
Maksimović je dobio nogu i sad treba tražiti dalje rješenje. Jagodić ili Edis Mulalić ne bi bili loši. Vidim da se spominje i Osim, mada njega ne bi 90% raje. Slišković, Varešanović i Bašić su također bez kluba, sad treba dobro odvagati šta i kako dalje.
Raspustiti sve do jednog.
Ne svrsavajau, nego jedu muda svoja....nema vece kazne za njih nego ovako zavrsiti kako su zavrsili, mislili su da ce godinama biti tu a ne ko zadnje kuje biti otjerane....eto im nek svrsavaju sad.Beduin je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:36Jest ti krivo sto su otisli tvoji, nevjerovatno koja tuga
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Najgora ekipa u historiji kluba, najgora Uprava koja je i napravila sve ovo, trag vam se zameo sta ste uradili.
Sedmicu pred prvenstvo mijenjate trenera onim koji je prije toga vec iz lige izbacio jedan Leotar. Otpustate igrace nosioce ekipe s kojima ste se i vrstili u PL, a dovodite one koji nigdje nisu mogli otici i nisu igrali po pola godine i vise. Nadam se da Tusnja vise nikad nece vidjeti.
A ovi igraci? Ja bih ih veceras otpustio, ubacio par juniora i pokusao dovesti par slobodnih kvalitetnih do zime i lagano.
Sedmicu pred prvenstvo mijenjate trenera onim koji je prije toga vec iz lige izbacio jedan Leotar. Otpustate igrace nosioce ekipe s kojima ste se i vrstili u PL, a dovodite one koji nigdje nisu mogli otici i nisu igrali po pola godine i vise. Nadam se da Tusnja vise nikad nece vidjeti.
A ovi igraci? Ja bih ih veceras otpustio, ubacio par juniora i pokusao dovesti par slobodnih kvalitetnih do zime i lagano.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bice bolje, samo neka je ova SDP marva odstupila.
Ove moze dici samo Husref jer su teska skupina debila.
Ove moze dici samo Husref jer su teska skupina debila.
-
- Kontakt:
Pa neko treba u zatvoru završiti zbog ovih igrača, kakvi invalidi.
-
- Kontakt:
Bruka i sramota
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.