FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 28 sep 2024, 19:01

costacurta08 je napisao/la:
28 sep 2024, 18:41
DamirT je napisao/la:
28 sep 2024, 18:24
A stvarno treba i ovaj tim znati sastaviti. Pa da su skupili 11 momaka na cesti, ne bi gore odigrali...
Ovo treba ustat i čestitat onome ko je doveo i ko ih je sastavio.
Ovo veze sa fudbalom nema. Druga kantonalna mjera.
Uništili su sport u gradu. Sad odgledah rukomet, Konjuh-Sloboda. Pa na koje smo grane spali da nas nabijaju klubovi iz Žepča u košarci, Živinica u rukometu, Posušja/Doboja gudbal......... jbo vam multikultura mamu maminu. Gdje su rezulatatai?! Gdje su uspjesi?!
Obzirom da dugo nisam bio na Tušnju i kad sam vidio sjever u kakvom je stanju zaplako kad nisam.
Doveo na platni spisak 20 panjeva koji će bezbeli svi do jednog tužiti klub.
Mrš u PM svi redom.
Ne bih ja to otkaze dijelio, prvo bih istragu i reviziju napravio. Ko te doveo, po kojem ugovoru, koliko poreza si platio, gdje si smješten bio, jesil kiriju i koliku platio........ pa ćerat krivično, od onog ko te doveo do onog ko je "knjige" vodio
A hajde u rukometu je makar derbi bio, jos su rukometasi u vrhu konstantno. Ovi hadalji ne mogu pobijediti ni Mladost Solinu, da im sljedecu subotu stave utakmicu. Bez uvrede za klub iz Soline i navijace.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 28 sep 2024, 19:11

Dobro je ljudi nema kukanja, ima još da se igra, idemo dalje, prolazili smo i kroz gora razdoblja od ovog.

Neki od slobodnih trenera koji mi padaju na pamet:

Edis Mulalić

Nermin Bašić

Bruno Akrapović

Admir Adžem

Slavko Petrović

Blaž Slišković

Jiří Plíšek

Branko Karačić

Vlado Jagodić

Darko Vojvodić

Dragan Jović

Goran Sabljić

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 sep 2024, 19:19

Zasad Basic najblizi klupi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 28 sep 2024, 19:30

Danas je turbo dan bio,skupstina, predsjednik, otkaz treneru i pomoćniku , a ekipa ne da je losa nego su psihički pali da od 10 minute se boje svoje sjene i jedva čekaju kraj. Nadati se dobar trener malo izvuče iz njih muškosti i borbe. Ima još slobodnih igrača kapitalaca na tržištu sigurno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 sep 2024, 19:44

Hitman22 je napisao/la:
28 sep 2024, 18:27
Beduin je napisao/la:
28 sep 2024, 10:45
Hitman22 je napisao/la:
28 sep 2024, 10:33

Hoćemo li ga i dalje u trecem licu pominjati ili je vrijeme da ga već oslovljavamo sa Babuka?
Kad si mogao biti Secin potrcko pa prezivio, onda je kasnije sve lakse. Jelde?

A sad, nekome babuka, nekome predsjednik kluba, nekome andjeo s neba, svakome svacije. I opet bolje nego buljooki. ❤️
Pa nemoj gledati svijet po sebi, nisu svi miševi , čuj Secer gluho bilo
How yes no. Kakav je osjecaj kad te najgori predsjednik (Aco) najuri iz kluba pa odes u "harem" raditi? Pitam za druga. 😂

Cuj "po sebi", "misevi"... bauljam i carlijam
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 28 sep 2024, 20:13

Tri gola iz tri početničke greške naših igrača.
Ekipa je loša, loše spremljena fizički danas se stoperi Sloge dodaju u 55 minuti na svojoj polovini niko ne izlazi nemaju snage itd.
Teško ćemo ostati u ligi, ali nada zadnja umire.
Preveliku je štetu nanijela klubu prethodna uprava i predugo smo ih trpili, trebalo je sve rastjerati kad smo ispali iz premijer lige.
Dovodili su igrače koje neće niko u velikom broju i koji koštaju, umjesto da se dovede manji broj kvalitetnih pojačanja jer je na kraju suma potrošenih para ista.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 sep 2024, 20:17

Gdje su danas na tekmi od bivsih skupstinara pitam za druga, nigdje ih nisam vidio :rol: :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 28 sep 2024, 20:34

Katastrofalna selekcija,jos jedan debakl na Tusnju....Pola ovih igraca treba poslati negdje na posudbu,ako ih iko hoce,ili jednostavno dati raskid saradnje....Krenimo redom Osmankovic,Kunic,Haracic,Harun Hadzibeganovic,Hadzanovic,Zlibanovic,Hasanbegovic,Dubakcic,Jovasevic ako sam koga propustio dodajte....Sramotan poraz,sram vas bilo prokislih ljudi na zapadu,i promrzlih na sjeveru...Ne zaigrali vise nikad zajedno za najdrazi dres...

Azmir vec sada u startu ima jako tezak zadatak,a vjerujem da ce naredne sedmice se vec znati putokaz ove ekipe....

Aco smradino,zacero si nam za sva vremena

Zula matori poltron u majici stranke dolazi na skupstinu,matori senilni djed,gdje se god mogo uvuc kojoj upravi u dupe uvuko se,ovaj put nece moci.\\\

Suljo Doric ,fukara,Tuzlak,iskreni Slobodas,zasluzuje mjesto u skupstini kluba da bude glas obicnih ljudi navijaca,simpatizera,kao pocasni clan,cije misljenje i stav se uvijek mora cijeniti postovati uvaziti koja god uprava bila..

Lose igramo,lose nam se sudi,iz trenutnog stanja crno nam se pise,ali ima jos utakmica...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 28 sep 2024, 21:20

fukara87 je napisao/la:
28 sep 2024, 20:17
Gdje su danas na tekmi od bivsih skupstinara pitam za druga, nigdje ih nisam vidio :rol: :rol:
I mi smo komentarisali.
Sta se desilo sa ljubavi prema
Klubu?😂😂😂

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 28 sep 2024, 21:24

djulba je napisao/la:
28 sep 2024, 21:20
fukara87 je napisao/la:
28 sep 2024, 20:17
I mi smo komentarisali.
Sta se desilo sa ljubavi prema
Klubu?😂😂😂
Gdje je taj “najveci navijac “ Zula sto se prsi da je prosle sezone sam prodo sve clanske i sezonske, a poguralo ga udruzenje sto bi svakako uzelo clanske al et hajd preko njega. Dok ima mjesta da se vrti oko kluba tu je cim nema interesa i paznje upada u rupu kao i onda kad ga nije bilo 10 godina na stadionu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 28 sep 2024, 21:37

Matorom zuli ispao Senad ,pa jaranska skupstina,pa sad namece stranacke price,sda uprava...Eto dokle nas je sdp uprava dovela do 2 boda
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 28 sep 2024, 21:40

Hajde sto su ovi stranci kurcevaca ali sta je sa nasima.
Mumiinovic direktni krivac za poraz,Covjek kada degazira loptu smatraj odmah da je izgubljena bezveze je Dedic zamijenio Traku.
H.Beganovic centarsut nula poena,izvodjenje auta nula poena,cuvanje protivnickog napadaca nula poena.
Hasanovic neznam sta reci. Jko lose.
Hasanbegovic pa jbt jeli moguce da nemoze 5 metara povuci loptu.Katastrofa.
Kurtalic sem borbenosti-nista.
Husejnovic jedini znalac ali ne moze sam.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 28 sep 2024, 22:05

tuzla075 je napisao/la:
28 sep 2024, 21:40
Hajde sto su ovi stranci kurcevaca ali sta je sa nasima.
Mumiinovic direktni krivac za poraz,Covjek kada degazira loptu smatraj odmah da je izgubljena bezveze je Dedic zamijenio Traku.
H.Beganovic centarsut nula poena,izvodjenje auta nula poena,cuvanje protivnickog napadaca nula poena.
Hasanovic neznam sta reci. Jko lose.
Hasanbegovic pa jbt jeli moguce da nemoze 5 metara povuci loptu.Katastrofa.
Kurtalic sem borbenosti-nista.
Husejnovic jedini znalac ali ne moze sam.
Hasanoviceva najlosija utakmica do sada.
H.Beganovic podhitno naci dostojnu zamjenu ne zna zaustavit igraca bez ruku
Hasanbegovic opasan na prekidima a ovako lose
Kurtalic nije dugo igrao maksimovic ga bezveze drzo na klupi
Talison jedini pored saida da zna povuci loptu
Hrvanovic nula bodova do sad
Sero,kunic i ostali sto su dosli ispisnice
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 sep 2024, 22:05

Kako se i ocekivalo, odnah nova podjela u gradu iliti zamjena mjesta za i protiv.
Ovo je poraz SDP-a, tako ispada po pojedincima na Fb, jer odmah se skrenulo na politiku, SDA, prisjecanja kako smo pljuvali a sad lizemo.

I ima istine u tome, jesmo mi ispadali i ispadamo licemjeri u odredjenim situacijama, jesmo pljuvali, prijetili i kleli se u "nikad vise", ali opet zbog istog cilja - SLOBODE.
Jeste nas Azmir podigao iz pepela, jeste nas kasnije ostavio i pobjegao a govorio da nece, jeste nam branio na Zapad kad smo bili gosti na Tusnju (a opet nije uspio do kraja), ali jeste i uvijek govorio u superlativima o nasem klubu i nikad nije porekao ljubav prema istom. To zna svako blizak njemu.

Ja mu nikad necu zaboraviti neke stvati, kako dobre tako i lose, volio sam da je dosao neki drugi sa parama i ljudima iz svijeta sporta pa nas poveo nekim drugim putem. Ali jednostavno sa pvom ljudima nije islo, a alternativu nisu imali ili su je imali u vidu Vinka koji je levat i kojeg su sami oni iskljucili prije godinu i par mjeseci za clana predsjednika UO. Tako da Azmir je opet ostao jedina opcija u koju ljudi vjeruju da moze i hoce jer je to jednom vec pokazao.
Sad je druga situacija, sad ce imati svoje ljude oko sebe bez moguce opstrukcije, izgovora nema, a ako se prihvatio ovakve Slobode onda neka zasuci rukave i rade kako su radili ranije. Ako se pocne onim seljackim, kabadahijskim manirima kao prvi put onda nema druge nego dici glas. A do tada nismo u situaciji da ista pametujemo i cjepidlacimo kad od ovoga tesko da moze gore (mada uvijek moze).

Neka nam je Bog na pomoci i kamo srece da u klub udju jos sposobniji i bogatiji od ovih, a nas sve to ujedini.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 sep 2024, 22:13

Beduin je napisao/la:
28 sep 2024, 22:05
Kako se i ocekivalo, odnah nova podjela u gradu iliti zamjena mjesta za i protiv.
Ovo je poraz SDP-a, tako ispada po pojedincima na Fb, jer odmah se skrenulo na politiku, SDA, prisjecanja kako smo pljuvali a sad lizemo.

I ima istine u tome, jesmo mi ispadali i ispadamo licemjeri u odredjenim situacijama, jesmo pljuvali, prijetili i kleli se u "nikad vise", ali opet zbog istog cilja - SLOBODE.
Jeste nas Azmir podigao iz pepela, jeste nas kasnije ostavio i pobjegao a govorio da nece, jeste nam branio na Zapad kad smo bili gosti na Tusnju (a opet nije uspio do kraja), ali jeste i uvijek govorio u superlativima o nasem klubu i nikad nije porekao ljubav prema istom. To zna svako blizak njemu.

Ja mu nikad necu zaboraviti neke stvati, kako dobre tako i lose, volio sam da je dosao neki drugi sa parama i ljudima iz svijeta sporta pa nas poveo nekim drugim putem. Ali jednostavno sa pvom ljudima nije islo, a alternativu nisu imali ili su je imali u vidu Vinka koji je levat i kojeg su sami oni iskljucili prije godinu i par mjeseci za clana predsjednika UO. Tako da Azmir je opet ostao jedina opcija u koju ljudi vjeruju da moze i hoce jer je to jednom vec pokazao.
Sad je druga situacija, sad ce imati svoje ljude oko sebe bez moguce opstrukcije, izgovora nema, a ako se prihvatio ovakve Slobode onda neka zasuci rukave i rade kako su radili ranije. Ako se pocne onim seljackim, kabadahijskim manirima kao prvi put onda nema druge nego dici glas. A do tada nismo u situaciji da ista pametujemo i cjepidlacimo kad od ovoga tesko da moze gore (mada uvijek moze).

Neka nam je Bog na pomoci i kamo srece da u klub udju jos sposobniji i bogatiji od ovih, a nas sve to ujedini.
Amin.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 28 sep 2024, 22:22

Beduin je napisao/la:
28 sep 2024, 22:05

to je to.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 28 sep 2024, 22:30

Beduin je napisao/la:
28 sep 2024, 19:44
Hitman22 je napisao/la:
28 sep 2024, 18:27
Beduin je napisao/la:
28 sep 2024, 10:45

Kad si mogao biti Secin potrcko pa prezivio, onda je kasnije sve lakse. Jelde?

A sad, nekome babuka, nekome predsjednik kluba, nekome andjeo s neba, svakome svacije. I opet bolje nego buljooki. ❤️
Pa nemoj gledati svijet po sebi, nisu svi miševi , čuj Secer gluho bilo
How yes no. Kakav je osjecaj kad te najgori predsjednik (Aco) najuri iz kluba pa odes u "harem" raditi? Pitam za druga. 😂

Cuj "po sebi", "misevi"... bauljam i carlijam
Bljak s kim si ti mene zamjenio nedaj boze nikome.
Doduše tome koga pominjes je to i godilo izgleda tako
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 28 sep 2024, 22:34

U sto prodjose godine ovom Zuli jbt. Kakav mentalni sklop moras imat...
I onda ovakvi hoce da budu glas razuma u klubu.
Ma mrs **** vas sdp i sda i politika komplet koju petljate sa klubom
Volim tebe, više od sebe

fukareSjever
Kontakt:

Post Postao/la fukareSjever » 28 sep 2024, 22:34

Nakon dobrih 7-8 godina me nesto natjera da se ponovo registrujem na ovaj forum .. pozdrav svima

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 28 sep 2024, 22:37

Osmankovic kritican stoper, svaku oduzetu loptu je napravio uz faul. Jedini iz odbrane koji mi djeluje korektan je lijevi bek Mekic. Sredina nula, Kurtalic, Hasanovic, Hadzanovic trio fantastiko. Cvijanovic veoma tanak, Kunic kao panj. Talisson nista specijalno, malo povuce loptu koji dribling i to je to, premalo je pokazao koliko se ocekivalo.
Komiya mi je djelovao solidno protiv Radnika zasto danas Kunic a ne udje on..??
Ovi ostali sto su dovedeni Zlibanovic, Jovasevic, Dubackic sve lose.
Kad gledam ne znam jel moze se nabrojati 5-7 igraca da mogu ostati od ova 22 koliko je losa selekcija odradjena, a nije ni cudo kakvi "strucni" su nas vodili.
Zadnja izmjena: Volkan, dana/u 28 sep 2024, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.