Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Daj Chiesu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fizička sprema igrača je na ozbiljnom nivou, treba reći.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
bas ce biti fino oktobar novembar i decembar
Salah cijeli mec gubi loptu naprijed i onda se vrati nazad da gubi loptu. Predanost.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
klopp zamalo da unisti gravenbercha
Celo poprlicno los ingame management ima. Salah do kraja i mrtvi madjar do 75te minute je uzas obzirom na vidjeno na terenu.
Ibro prekuco bez obzira na gresku.
Alex i Ryan doktori obzirom da igramo s igracem manje u veznom redu evo vec par kola.
Ibro prekuco bez obzira na gresku.
Alex i Ryan doktori obzirom da igramo s igracem manje u veznom redu evo vec par kola.
I'll take it.
- JayCatwright
- Kontakt:
Čudovište.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Suti Otelo na jos jedan masterclass gravenboga
Koliko samo amaterskih poteza, tranzicija 0, pasovi 0….Sobo polako postaje prosječni veznjak PL, Salah je zaslužio da ide na klupu, Robo im je poklonio najmanje 3 opasna napada…..
Ibou milion losih dodavanja, ni blizu prolazne ocjene
Ne znam šta podrazumjevaš po opasni napad, al' ljudi su 2x zaprijetili.
Salah nije zaslužio da ide na klupu nit će.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kod Szoboszlaia što je najgore ja vidim dobrog igrača, ali on kao da je umislio da je neka igračina pa se zayebava, a još uvijek nije taj nivo. Jako loše.
- JayCatwright
- Kontakt:
Daj boze zdravlja Gravenberchu. Pod hitno da Endo igra protiv Bologne
- SoloControTutti
- Kontakt:
Poslije Foresta sam rekao oprostit ce im se taj los dan ako dobiju sve tekme do vukova i evo dobili su, ovu pogotovo nekako su izgurali do kraja.
Sto se tice tekme dosta je podsjecalo na kraj prosle sezone, nevjerovatno lose odluke u zavrsnici, promasaji, pogotovo Sobo i Salah katastrofa ovu tekmu, dva zicera i obojica po par uzasnih pasova gdje su mogli da rijese tekmu lagano.
Konate ima najjaci svoj period otkad je dosao u klub, cak ona greska nije cisto 100% ni njegova, bio je nesporazum s Alijem ali je iscupao ponovo s onim brutalnim blokom, hats off za brata.
Slot bi mogao ranije nekad da reaguje, npr. ja kao laik sam vidio da Sobo treba van vec u drugom na pocetku, a umjesto Jote ili Salaha (pogotovo Salaha) mogao je Chiesu uvesti. Bradley umjesto Trenta takoder zbog svjezine nazad ali srecom na kraju su izgrajndali rezultat iako da su bili vise pri sebi i rijesavali zicere ne bi bilo potrebe za bitkom na kraju. Sve u svemu ovaj lagani start i raspored je rezultirao 1. pozicijom u ovom trenutku ali uslijedit ce jace tekme uskoro i tu ce se vidjeti stanje jasnije.

Sto se tice tekme dosta je podsjecalo na kraj prosle sezone, nevjerovatno lose odluke u zavrsnici, promasaji, pogotovo Sobo i Salah katastrofa ovu tekmu, dva zicera i obojica po par uzasnih pasova gdje su mogli da rijese tekmu lagano.

Konate ima najjaci svoj period otkad je dosao u klub, cak ona greska nije cisto 100% ni njegova, bio je nesporazum s Alijem ali je iscupao ponovo s onim brutalnim blokom, hats off za brata.

Slot bi mogao ranije nekad da reaguje, npr. ja kao laik sam vidio da Sobo treba van vec u drugom na pocetku, a umjesto Jote ili Salaha (pogotovo Salaha) mogao je Chiesu uvesti. Bradley umjesto Trenta takoder zbog svjezine nazad ali srecom na kraju su izgrajndali rezultat iako da su bili vise pri sebi i rijesavali zicere ne bi bilo potrebe za bitkom na kraju. Sve u svemu ovaj lagani start i raspored je rezultirao 1. pozicijom u ovom trenutku ali uslijedit ce jace tekme uskoro i tu ce se vidjeti stanje jasnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.