Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Nikad se ne može čovjek pouzdati u kiksera Sancheza...
Trebamo kupiti webstera, brzo bi se navikao na tim
Palmeeeeeeeruuuuuu
Palmer. 
Majstorcinooo
Koliko je ovaj sebičan. Njega moraju otjerati ma koliko god bio dobar.
Pa sta mi ljudi moji imamo!!!
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
- wadethegreat
- Kontakt:
Na stranu ovo sto radi Palmer ali Madueke je uzas od ona tri gola protiv wolvesa.
Kakva sebicnost iz tekme u tekmu.
Kakva sebicnost iz tekme u tekmu.
Realizacija nam ide trenutno ali mora se priznati kako smo smušeni nazad da bi od bilo kojeg ozbiljnijeg tima gubili...totalno nam prelagano dolaze u gol šansu..sve četiri stopera prodati i odbranu graditi od nule..mislim sada nije moguće ali niti imaju znanje niti kvalitet uopšte za premijer lige a kamo li za neke vrhunske domete...realno i oni su nama mogli dati tri,četiri komada..
- Pensioner26
- Kontakt:
Maduekea treba hitno klupirat. Mozak k’o grašak i još je bezobrazan.
Palmere popišaj ih sve.
Palmere popišaj ih sve.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sreca Palmer danas u elementu jer da smo ovisili od Jacksona tesko da bi ovo dobili
.
Steta mogao je Palmer do par asista makar.
Steta mogao je Palmer do par asista makar.
Ja sam navijao da postigne jos jedan, ali dobro, palmer nam je ceo tim, zavisimo od njega kao od azara nekad.
- wadethegreat
- Kontakt:
Vise burazeru.
Ona ekipa je cvrsta bila nije ti trebao hat trick Hazarda dobijes.
Individualne greske danas uzas Sanchez yebiga on ce imati ovakve tekme znamo to svi.
Samo da to ne bude u derbijima...
Palmer vise standardno dok se Jackson nafulao.
Sancho opet dobar treci assist jako brzo se uklopio u ekipu njegov stop and go stil odlicna kontrast za Maduekea sa druge strane.
Cucurella je yebeni jet engine.
Jorgensen,neto,nkunku moraju u prvu postavu.
Pokušati uzeti tri boda protiv Nottingham Forresta u sljedećem kolu i onda nam slijedi teži raspored u ligi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Steta danas mogao assist imati kad Palmer stativu pogodi.
Dupli pas sa Sanchom penal.
Klika ovo sve samo da je iz odbrane izbiti ove brain fartove.
Tesko s obzirom da izlazimo sa loptom u bilo kojoj situaciji a stoperi su nam mladi i zbog povreda nisu puno igrali...
Doci ce to sve sa vremenom ja prezadovoljan Marescom za sada.
Jos sad vrtim po glavi pa Palmer je mogao jos dva gola i 3 assista imati napad nam je brutalan.
Iznenadjujuce dobra igra s tim sto su nam i WH,a i ovi danas dosta olaksali time sto stoje bas visoko terenu.Ne treba ni trosit rijeci o Sanchezu,strasno.Jedina zamjerka Maresci to sto nije uveo Felixa umjesto Mudryka.
Ej kad se sjetim da se prizivao transfer očajnog Juliana Alvareza za 90 mil, nevjerovatno, Osimhen se povrijedio ponovo samo se nadam da nećemo u januaru po njega
Ljudi se smijali zato što želimo Omorodiona, čovjek u 6 utakmica 6 golova, zabi ga i Junajtedu. Propao transfer za Durana iz Vile jer nije htio Galager u Vilu i on ubija. Bravo za skauting
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.