Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A sto je najgore Gigara je sudio ono domacinski nije imao priliku nesto zavrnut da utice na rezultat ali više je Velezu naginjao. Al kakve koristi kad ovi nisu mogli ni doc u situaciju da padnu u 16 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Riquelme1921
- Kontakt:
Grupa iznad svakog pojedinca.
Mentalitet pobjednika !
A zaboravio si drugog VAR sudiju ,Macić iz Mostara ,taj zna povest navijanje na tribini rođenih.A banjalučkog dečka Gigovića ste poslali da malo prikočimo dok nas Borac stigne.Džaba vam ,ove godine mi i pitari ćemo odlučiti prvaka.Ko manje kiksa u ovim Tzv malim utakmicama uzet će kantu.
Volim Mostar pa makar i vaki
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Zadnjih 18 prvenstvenih utakmica:
17 pobjeda
1 remi
0 poraza

17 pobjeda
1 remi
0 poraza

Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Kod nas su krajem septembra dani ovcarstva a on je u upravnom odboru, reci cu mu da ga trazite
Ali koliko samo nikome ne pada teško da ovakav Zrinjski bude prvak. Ako budu, čestitke i to je to.
Meni je još više ok što ovo postižu bez **** Bilbije
Da nisu doveli Ćavara i Surdanovića, bili bi debelo ispod Sarajeva. Ovako, po meni su smislenije posloženi.
Meni je još više ok što ovo postižu bez **** Bilbije

Da nisu doveli Ćavara i Surdanovića, bili bi debelo ispod Sarajeva. Ovako, po meni su smislenije posloženi.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Šteta za ultrase ,bijaše to fina ekipa,ja im halalim
Idemo dalje koga nema može se i bez njega
Idemo dalje koga nema može se i bez njega
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kako je Orec grohn'o, to je strasno. Drugi igrac.
Kraj prijelaznog roka za Zrinjski je bio izvrstan. Ćavar i Mašić, prije toga Surdanović, koji je klasa za ovu ligu i od bezidejne ekipe u sredini, postadošmo tim sa ponajboljim veznim redom i puno opcija u istome. Savić na Grbavici i Vrapčićima odličan, ali Nardin, kapa do poda, šuti, igra, bori se i trpa.
Vala derbi, nidje veze...
Velez prakticno nema veznog reda, jer tamo Vehabovic glumi Grielisha, a Prses vise gleda nazad nego da loptu pokusa gurnuti prema napadu...
Samim tim, sebi si potpisao ovaj ishod cim je tekma i pocela...
Zrinjski, svi nesto svrsavaju na njihovu igru, ali kad pogledas tekmu Veleza i Goska onda shvatis da je ovaj raspali klub sa granicnog prelaza napravio Velezu pet puta vise sansi nego Zrinjski.
Meni se cini da nekoliko igraca Zrinje trenira i za operskog pjevaca, a sto ljudi na svaki kontakt vriste to nije normalno, tacno para usi...
Steta za Velez, sa malo vise hrabrosti, mozda malo vise i kvaliteta komotno su mogli ovo mnogoo bolje zavrsiti po njih...
Velez prakticno nema veznog reda, jer tamo Vehabovic glumi Grielisha, a Prses vise gleda nazad nego da loptu pokusa gurnuti prema napadu...
Samim tim, sebi si potpisao ovaj ishod cim je tekma i pocela...
Zrinjski, svi nesto svrsavaju na njihovu igru, ali kad pogledas tekmu Veleza i Goska onda shvatis da je ovaj raspali klub sa granicnog prelaza napravio Velezu pet puta vise sansi nego Zrinjski.
Meni se cini da nekoliko igraca Zrinje trenira i za operskog pjevaca, a sto ljudi na svaki kontakt vriste to nije normalno, tacno para usi...
Steta za Velez, sa malo vise hrabrosti, mozda malo vise i kvaliteta komotno su mogli ovo mnogoo bolje zavrsiti po njih...
Zasto za velez nije igrao onaj gruzijac? Kartoni ili povreda??
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al kolko je velez los da ljude ni ne zanima ovaj "veliki uspjeh" na tribinama. Svega 4 recenice o tome, a ako itko zivi od takvih stvari to je ovaj forum 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Vala i vi ste lositutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 23:29Al kolko je velez los da ljude ni ne zanima ovaj "veliki uspjeh" na tribinama. Svega 4 recenice o tome, a ako itko zivi od takvih stvari to je ovaj forum![]()

Čekamo te Virto svaki dan
Jedan protiv drugog - Takav je plan
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ko ti drma kavez majmune?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordotim, klasik, OsmanhodzicBuco, Paromlinac, rishovski i 68 gostiju.