FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la baboedindzeko09 » 28 sep 2024, 22:37

Volio bih da pobijedi na izborima bilo ko, znači bilo ko, čak i SNSD, stranka chetnika, znači ko god samo da slušam kako ovi SDP botovi ko Zula i slični kmeče po čitav dan, dobro neko napisa u šta godine odoše matoroj drtini.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 sep 2024, 23:18

Beduin je napisao/la:
28 sep 2024, 22:05
Kako se i ocekivalo, odnah nova podjela u gradu iliti zamjena mjesta za i protiv.
Ovo je poraz SDP-a, tako ispada po pojedincima na Fb, jer odmah se skrenulo na politiku, SDA, prisjecanja kako smo pljuvali a sad lizemo.

I ima istine u tome, jesmo mi ispadali i ispadamo licemjeri u odredjenim situacijama, jesmo pljuvali, prijetili i kleli se u "nikad vise", ali opet zbog istog cilja - SLOBODE.
Jeste nas Azmir podigao iz pepela, jeste nas kasnije ostavio i pobjegao a govorio da nece, jeste nam branio na Zapad kad smo bili gosti na Tusnju (a opet nije uspio do kraja), ali jeste i uvijek govorio u superlativima o nasem klubu i nikad nije porekao ljubav prema istom. To zna svako blizak njemu.

Ja mu nikad necu zaboraviti neke stvati, kako dobre tako i lose, volio sam da je dosao neki drugi sa parama i ljudima iz svijeta sporta pa nas poveo nekim drugim putem. Ali jednostavno sa pvom ljudima nije islo, a alternativu nisu imali ili su je imali u vidu Vinka koji je levat i kojeg su sami oni iskljucili prije godinu i par mjeseci za clana predsjednika UO. Tako da Azmir je opet ostao jedina opcija u koju ljudi vjeruju da moze i hoce jer je to jednom vec pokazao.
Sad je druga situacija, sad ce imati svoje ljude oko sebe bez moguce opstrukcije, izgovora nema, a ako se prihvatio ovakve Slobode onda neka zasuci rukave i rade kako su radili ranije. Ako se pocne onim seljackim, kabadahijskim manirima kao prvi put onda nema druge nego dici glas. A do tada nismo u situaciji da ista pametujemo i cjepidlacimo kad od ovoga tesko da moze gore (mada uvijek moze).

Neka nam je Bog na pomoci i kamo srece da u klub udju jos sposobniji i bogatiji od ovih, a nas sve to ujedini.
Brat moj vazda realno misljenje ima, sve si dobro rekao i nema se sta dodat i oduzet❤️
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 sep 2024, 23:21

Ma Zula je izgubio konpas kako mu je Zena preselila na bolji svijet, ne zna vise bil se bavio politicarima ili Slobodom, konstantno pise o clanovima Sdpa i hvali ih javno, ne bi to radio nikad osim ako mi je neko rodjeni

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 sep 2024, 23:24

Ode Slobodin DNA u Historiju.

Mi, Carsija, sami smo sebi krivi, ispali smo gmizavci
bez muda i casti. Ionako ni Tuzla, ni nista nije vise kao
sto je nekad bilo, neki novi ljudi s strane dosli i sve zaposjeli. Uostalom tako je i u citavom svijetu. Ljudi iz manjih sredina imaju vece Ambicije i gladni su, a mi sdruge strane u skladu stim, smo ostali staticni i nekako siti.

Slobodu cu zivit dalje u sjecanjima iz kraja 90-ih. Bilo je tada nesto u zraku.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 29 sep 2024, 00:05

DNA :rol: :rol: :rol:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 29 sep 2024, 00:18

šta god pričali ne mogu reči da ih je Azmir namjerno sabotirao preko igrača. Sad bi oni doveli, kad bi skontali gdje da se zaduže, još 5 koji ne bi bili spremni za sljedeće nego ono tamo kolo.
& $ ?

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 29 sep 2024, 00:19

marseille_unique je napisao/la:
28 sep 2024, 23:24

sto je nekad bilo, neki novi ljudi s strane dosli i sve zaposjeli. Uostalom tako je i u citavom svijetu. Ljudi iz manjih sredina imaju vece Ambicije i gladni su, a mi sdruge strane u skladu stim, smo ostali staticni i nekako siti.

jak nam DNA druze,proslu sezonu Rahic,Gradina,Tomislav,Rudar Kakanj,Radnik Hadzici itd ostre onu stvar nad nama...i da ne spominjem xy situacija od prosle godine,a u ovoj sezoni vidili smo kako se Igman,Radnik,danas i Sloga iz Doboja namire bodovima protiv nas...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 29 sep 2024, 00:24

Tako je SDP -uj makar slamu jeo,makar sloboda bila u kantonalnoj,ali je bitno da je SDP na vlasti.
Na kraju svega samo me strah onoga sto je mortus ovdje napisao a to je da su sdp i sda u talu,jednima Grad drugima Kanton. Ulazak azmira u klub daje SDP-ovcima penal za pricu kako SDA hoce da "poklopi" TZ i da se drustvo polarizira.U ovoj drzavi je sve moguce pa i to, nazalost.Nadam se da ce na kraju Sloboda pobjediti a ne ova politicka ****.
I za kraj j.ebem vam mater, SDP-u,SDA,lijevim,desnim,centralnim,zelenim,plavim,crvenim,zutim.Svima koji je politike igrate preko ledja kluba zarad licne koristi.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 29 sep 2024, 00:37

napapijri1987 je napisao/la:
29 sep 2024, 00:24

Tako je SDP -uj makar slamu jeo,makar sloboda bila u kantonalnoj,ali je bitno da je SDP na vlasti.
Na kraju svega samo me strah onoga sto je mortus ovdje napisao a to je da su sdp i sda u talu,jednima Grad drugima Kanton. Ulazak azmira u klub daje SDP-ovcima penal za pricu kako SDA hoce da "poklopi" TZ i da se drustvo polarizira.U ovoj drzavi je sve moguce pa i to, nazalost.Nadam se da ce na kraju Sloboda pobjediti a ne ova politicka ****.
I za kraj j.ebem vam mater, SDP-u,SDA,lijevim,desnim,centralnim,zelenim,plavim,crvenim,zutim.Svima koji je politike igrate preko ledja kluba zarad licne koristi.
nigdje veze. To će da bude koordinirana akcija. Azmir traži a zastupnik broj 2. vrbuje tj guta u vijeću. on jučer na pda listi ona danas ma sda listi. Na poziciji 2? Jer je pametna i uspješna? Doduše moglo bi se reči i da jeste. Očera hladno čojku ženu i još joj uze sina
& $ ?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 sep 2024, 01:03

Kakav druze DNA, guzi nas ko stigne. Yebo vas vise i stranke i opredjeljenja, ako ce Slobodi biti bolje i ako ce biti uspjesnija, nek je licno vodi Dragan Covic. Kakva su to glupa razmisljanja, cuj DNA. Ako nam je ovo bio DNA, nek je otisao, ne vratio se vise nikad.

Na kraju krajeva, je li carsija dobila sansu da pokaze znanje odnosno neznanje? Jeste. Dobro je ba vise, daj nekome ko makar malo zna kako se vodi klub da ga vodi. Nebitno je li Azmir ili neko treci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 29 sep 2024, 01:38

Čim SDP botovi ovako kmeče znaš da se rade bolje i ispravne stvari :salut:

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 29 sep 2024, 01:55

Kakav DNA,o cemu ti druze...kako glava.
**** nam taj dnooo,105 god guzi nas ko stigne, ma Brotnjo,neka Mladost kod Kaknja, Radnik,Modrica, Oraski Labudovi DNA ti yebem :!:
Ako je tebi DNA carsija i SDP, halal ti **** druze, mene evo sramota. Ja hocu fudbal, titule, razumijes isprani mozgu, boli me kita za crvene kmere.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 sep 2024, 03:21

Ludilo, boli me racku za sdp,
sta procitah svasta, boli glava,
vise plitkih likova na forumu nisam
vidio i to od daleke 2008 kada sam i otvorio ovu
temu i napisao prvi post ovdje

Znaci ako mi smeta seljacka politika i one glave kockaste koje su prije dvije tri godine se vrtjele oko Azmira na utakmicama protiv Simin Hana i sa svojim gorilama seljackim maltretirali nase navijace na A tribini
cak i fizicki, kada je Sloboda bila gost, ja sam onda
SDP. Ne ide to s nama taj mentalitet, ne ide sa Slobodom, uostalom svi vi to dobro znate
J… vas i Aid Berbic i Faraon i svi oni u pakas i Maid onaj usljo sa Panonskog i svi ti gmizavci i to bez vaselina

I jeste nek propadnemo ali onaki kaki smo da ostanemo
ali barem ce mo propasti u stilu

Nasa raja postena nikad nije dobila sansu, samo ovi dupelizci kao Aco jesu

Kakvih likova se sve vrti oko kluba sad se vidi tek a i navijaci nisu nista drugaciji prodali su se za u ovom slucaju dolare S. A. D SVI LIZU ONO STO SU POPLJUVALI
F. U. J

I da dodam, pa nismo mi Zeljo i Sarajevo, njima vise prilice ovakvi likovi, pogotovo Sarajevu a I Zeljo je
postao seljacki klub u zadnje vrijeme
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 sep 2024, 05:09

Marsej brate idi lijeci komplekse negdje drugo ziv bio, sta si nama dosao ovdje pametovat, ulogovao si se nakon godinu dana jer je Azmir preuzeo klub, odmah znamo ciji si dupelizac

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 29 sep 2024, 07:14

fukara87 je napisao/la:
29 sep 2024, 05:09
Marsej brate idi lijeci komplekse negdje drugo ziv bio, sta si nama dosao ovdje pametovat, ulogovao si se nakon godinu dana jer je Azmir preuzeo klub, odmah znamo ciji si dupelizac
U pravu si, nisam ja za ovoga, neki likovi ovdje na ovoj temi mi vrijedzaju inteligenciju, nisu oni krivi ne znaju bolje
“ Svasta se rodi u mutnoj vodi”
Tuzlanski_Malisa

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 29 sep 2024, 08:16

Prijatelju taj DNA se izgubio onog momenta kada se pojavili termini "čaršija" i "seljaci", kada se počelo glumiti da smo bolji od ostatka kantona. Jedino Tuzla stagnira u svakom smislu, a ostatak našeg kantona se razvija ekonomski a posljedično sportski i kulturno. Htjeli mi to priznati ili ne. Prošlu sezonu su nas handrili Gračanica, Čelić...
Dobila je čaršija mogućnost da upravlja klubom više puta, pa se svaki put tražio "seljak" da čisti gofna poslije čaršije (Husić, Mujkanović i sada vol.2 Husić). Dosta je više bilo šuplje, pokazalo se koliko je tko sposoban. Vrijeme je da se otvore oči i na čelo kluba postave sposobni ljudi koji hoće nešto da urade. Odakle je došao Raos pa je bio najbolji predsjednik kluba? Dosta je više jarana i "dobrih ljudi" , nesposobnih ali podobnih, na čelu kluba. Mi trebamo biti taj korektivnih faktor koje će te "seljake" držati na "povodcu". Ali zato treba se kupiti članska i godišnja ulaznica, treba gledati da se što kupi u fan shopu, da ne gledamo kako ćemo džabe ući na stadion, da više prestanemo "palamuditi" nego nešto da uradimo.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 sep 2024, 08:24

29 sep 2024, 07:14
fukara87 je napisao/la:
29 sep 2024, 05:09
U pravu si, nisam ja za ovoga, neki likovi ovdje na ovoj temi mi vrijedzaju inteligenciju, nisu oni krivi ne znaju bolje
“ Svasta se rodi u mutnoj vodi”
Kakav lik ne mogu da vjerujem, cuj ono njemu vrijeđa inteligenciju koju možda ni ne posjeduje. Druze znam te ulogovo si se samo zato jer nas je Azmir preuzeo, nista drugo i sad nama ovdje ispoljavaš svoje komplekse "Azmir", Reci mi šta je ko ovdje pljuvao pa lizao, o čemu ti? Niko ovdje nije bio direktno za Azmira al svi se slazemo da je bolje rješenje nego od ovih čaršijanera koji su promašili sve što se moglo promašit jer čitaj(nisu sposobni).

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 29 sep 2024, 08:29

Jel smeta navijacima Intera sto su ih kupili Kinezi? Kakve veze ima Kinez sa njihovim Dna???

Kad mogu nadobudni protestanti i katolicki Anglosaksonci, odnosno navijaci Mancester Citya da dovedu Arapa pustinjskog muslimana, da su gledali na Dna, sad bi Man City igro u trecoj ligi.

Kakve veze imaju Arapi sa dna od PSG-a?

Zasto su ljudi pljuvali bivse rukovodstvo? Zato sto ih boli kur.ac za Dna.

Vrijeme socijalnih klubova je proslo. To moze samo Hajduk jer proda 20 hiljada karata svaku domacu uzakmicu. A mi bez zivih para ne mozemo, mozemo samo tonut zajedno sa nasim cuvenim “Dna”.

A jest nam i “dna”, 100 godina nismo nista osvojili, pa bolje da kolektivno krv mjenjamo.

Uostalom, i ova uprava ako ne ispuni ocekivanja, otjeracemo je zajedno sa skupstinom, protiv navijaca ne moze niko. Neka svakome sude rezultati.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 29 sep 2024, 08:32

Sad bi Azmir trebao organizovati jednu press konfereciju iznjeti planove i viziju, sta (ako) kad ispadnemo, hoce li dolazit novi igraci i sta cemo sa ovih leziljebovica, koliko su dugova ostavili iza sebe odnosno sta su uradili u periodu manje od godinu dana. Cestitam prosloj upravi uspjeli su bit u rangu Koze.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2024, 08:49

Desila se odlicna stvar. Kokuzi, politicki poltroni, botovi, misevi su odyebani iz kluba, Polako i ostalo ocistiti, zali boze izgubljenog vremena sa ovim gubitnicima.
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.