ni ja nisam nikad gledao gori brazil, pola igrača ili ne znam ili sam samo čuo to ime
kvalifikacije CONMEBOLA su najneinteresantnije ikada, igraju gomilu utakmica i na kraju idu skoro svi na SP

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Daj odmah od 2030-te da svi nastupaju. Znam samo da mi opet necemo oticiKrovna svjetska nogometna organizacija Fifa razmotrit će proširenje Svjetskog prvenstva 2030. na 64 reprezentacije kako bi obilježila stotu obljetnicu ovog sportskog događaja, izvijestio je u četvrtak New York Times, ne navodeći izvor.
nisu prošli inspekciju fife koju je odradila komisija caf-a , svašta se pričalo ko i uvijek u africi ali tako je kako je. mislim da ih je bilo 8 ili 9
E čuj UzbekistanIranbecomes the third non-host nation to qualify for the 2026 #FIFAWorldCup.
If UAE loses to North Korea later, Uzbekistan will be the next to qualify.
Time to update the board!
Ljudi imaju 4 igrača u Evropi koji igraju u Romi, Man City-u, CSKA Moskvi i Rubinu. Sasvim dovoljno da se uz neke pomagače iz divljih Azijskih liga sklepa korektna ekipica.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:02E čuj UzbekistanIranbecomes the third non-host nation to qualify for the 2026 #FIFAWorldCup.
Time to update the board!Kakav će ovo užas od prvenstva biti.
Ma daj bolan kakav Uzbekistan. Biće tamo kanta za nabijanje.fanatik19 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:13Ljudi imaju 4 igrača u Evropi koji igraju u Romi, Man City-u, CSKA Moskvi i Rubinu. Sasvim dovoljno da se uz neke pomagače iz divljih Azijskih liga sklepa korektna ekipica.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:02E čuj UzbekistanIranbecomes the third non-host nation to qualify for the 2026 #FIFAWorldCup.
Time to update the board!Kakav će ovo užas od prvenstva biti.
Ma daleko od toga kako mislim da ce nesto napraviti, ali ukoliko budu svi na okupu sumnjam da ce biti najgora ekipa.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:18Ma daj bolan kakav Uzbekistan. Biće tamo kanta za nabijanje.fanatik19 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:13Ljudi imaju 4 igrača u Evropi koji igraju u Romi, Man City-u, CSKA Moskvi i Rubinu. Sasvim dovoljno da se uz neke pomagače iz divljih Azijskih liga sklepa korektna ekipica.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:02
E čuj UzbekistanKakav će ovo užas od prvenstva biti.
Neće biti najgori, biće iz Afrike svakakvih ekipa. Realno ogromna je greška napravljena što se Africi i Aziji dalo ovoliko ekipa na prvenstvu. Ako se već išlo na proširenje onda je Europa trebala dobiti veći broj učesnika.fanatik19 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:24Ma daleko od toga kako mislim da ce nesto napraviti, ali ukoliko budu svi na okupu sumnjam da ce biti najgora ekipa.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:18Ma daj bolan kakav Uzbekistan. Biće tamo kanta za nabijanje.
Zenit Evrope je prošao.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:34Neće biti najgori, biće iz Afrike svakakvih ekipa. Realno ogromna je greška napravljena što se Africi i Aziji dalo ovoliko ekipa na prvenstvu. Ako se već išlo na proširenje onda je Europa trebala dobiti veći broj učesnika.fanatik19 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:24Ma daleko od toga kako mislim da ce nesto napraviti, ali ukoliko budu svi na okupu sumnjam da ce biti najgora ekipa.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:18
Ma daj bolan kakav Uzbekistan. Biće tamo kanta za nabijanje.
Realno najmanje smisla ima sto su latinosi dobili sedam ekipa. Jbt 70% kontinenta im ide na prvenstvo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:34Neće biti najgori, biće iz Afrike svakakvih ekipa. Realno ogromna je greška napravljena što se Africi i Aziji dalo ovoliko ekipa na prvenstvu. Ako se već išlo na proširenje onda je Europa trebala dobiti veći broj učesnika.fanatik19 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:24Ma daleko od toga kako mislim da ce nesto napraviti, ali ukoliko budu svi na okupu sumnjam da ce biti najgora ekipa.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 20:18
Ma daj bolan kakav Uzbekistan. Biće tamo kanta za nabijanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.