Ne znam samo po cemu si zakljucio da je derbi sa Celikom. Valjda li je do zraka sta li je vec.Convicts1988 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:28Ni do koljena derbi utakmicama Čelik-Zeljeznicar ili Celik-SarajevoTurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:15Sta su onu govorili, mostarski derbi bolji od sarajevskog![]()
Pa da Celik sad izvuce Zeljeznicar ili Sarajevo u kupu bilo bi 12 hiljada u Zenici bez problema, kod njih na derbiju 2 hiljade
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Druze, bio je takav pljusak da je masa ljudi izasla na samom pocetku utakmice. Dzaba kisobran dzaba kad vjetar puse haos. Stadion je bio prilicno pun do te kise. A i ovi koji su ostali su pjevali svih 90minuta. Nije svejedno kad vidis munje iznad planine Velez. Moze se sad uporedjivati derbi ovaj ili onaj, cinjenica je da i mostarski ima svoju draz. Samo da nema nacionalnih prepucavanja bio bi top.Convicts1988 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:28Ni do koljena derbi utakmicama Čelik-Zeljeznicar ili Celik-SarajevoTurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:15Sta su onu govorili, mostarski derbi bolji od sarajevskog![]()
Pa da Celik sad izvuce Zeljeznicar ili Sarajevo u kupu bilo bi 12 hiljada u Zenici bez problema, kod njih na derbiju 2 hiljade
![]()
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 29 sep 2024, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
A realno Maksimovic nije neki trener i nemaju neke igracaMortemHz je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:37Moguće je iako se kasno Azmir vratio. Prošlo je 30% prvenstva za Slobodu, imaju omjer od 0-2-7 i svaki bod je zlata vrijedan. Sada je cilj skupiti koliko je god moguće bodova i onda dovesti bukvalno 10 novih igrača u zimskom prijelaznom roku pa da oni probaju iznijeti drugi dio sezone.
Igrači moraju biti daleko iznad prosjeka, ne treba zaboraviti da 4 ekipe ispadaju.
Nek budu zadovoljni sto je Azmir usao i da ispadnu polako ce biti stabilan klub koji ce se brzo vratiti u ligu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kamaga11 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:45Ne znam samo po cemu si zakljucio da je derbi sa Celikom. Valjda li je do zraka sta li je vec.Convicts1988 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:28Ni do koljena derbi utakmicama Čelik-Zeljeznicar ili Celik-SarajevoTurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:15Sta su onu govorili, mostarski derbi bolji od sarajevskog![]()
![]()

A taman se fino ugurao u pricu i ti ga odmah sasječe

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ko se javio bogte mazo, halo zenicanin miran budi valja u Gornji Rahic na gostovanje sadConvicts1988 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:28Ni do koljena derbi utakmicama Čelik-Zeljeznicar ili Celik-SarajevoTurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:15Sta su onu govorili, mostarski derbi bolji od sarajevskog![]()
![]()
-
- Kontakt:
Dobro ti to znas da je derbi strumfeKamaga11 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:45Ne znam samo po cemu si zakljucio da je derbi sa Celikom. Valjda li je do zraka sta li je vec.Convicts1988 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:28Ni do koljena derbi utakmicama Čelik-Zeljeznicar ili Celik-SarajevoTurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 11:15Sta su onu govorili, mostarski derbi bolji od sarajevskog![]()
![]()

Moze biti da nije derbi upravo s Velezom ili Slobodom, ciji vam navijaci redovno sisaju qrc, ali mi nikako i nikad

Derbi s Celikom nije ni blizu sarajevskom
Ukoliko gledamo druge utakmice izuzev derbija, sa Celikom po atmosferi sigurno jedna od najboljih
Meni licno bolja je nego s Velezom,Zrinjskim,Borcem
Prvo jer navijate vise kolektivno nego ostali
Drugo je nam ustupite veliki broj karata i dodje nas puno
Ukoliko gledamo druge utakmice izuzev derbija, sa Celikom po atmosferi sigurno jedna od najboljih
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma ja govorim i uporedjujem Čelik-Zeljeznicar s ovim mostarskim, ne pominjem sarajevski koji je svakako najjaca tekma lige.NoDi80 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 12:03Derbi s Celikom nije ni blizu sarajevskom
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidi ovog tulipana
Dobro, izvini, necu vise

Dobro, izvini, necu vise

- luckystrike
- Kontakt:
Vidim upravo da je dzemidzic na centru danas na Grbavici, pretpostavljam da nastavi gdje je stao prosle sezone kada je zelji nastimao penal i crveni karton u 15. minuti, ali badava.
-
- Kontakt:
Ma slobodno ti

Vjeruj da mi pored ovih sarajevskih prepucavanja o posjeti jako nedostaje blamiranje najvecih sabana u drzavi

-
- Kontakt:
Joj i ta fraza o sabanluku je previse izlizana. Uredu prije 10tak i vise godina, bilo je ofiranja kao i kod svih grupa manje ili vise, ali ta prica sada o Robiji je u najmanju ruku smijesnaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 sep 2024, 12:29Ma slobodno ti![]()
Vjeruj da mi pored ovih sarajevskih prepucavanja o posjeti jako nedostaje blamiranje najvecih sabana u drzavi![]()
Koliko pricaju o tom nekom guranju Zeljo kontao bi da osvajamo svake godine titule
Iz vase perspektive vec 100 trofeja vidim
Otkad smo prestali osvajati samo pricate da nas guraju
Prije tripletu, duplu kad smo osvajali ljudi nam aplauze davali
Danas nista ne osvajamo vrijedjaju nas, provociraju, govore guraju nas do necega…
Iz vase perspektive vec 100 trofeja vidim
Otkad smo prestali osvajati samo pricate da nas guraju
Prije tripletu, duplu kad smo osvajali ljudi nam aplauze davali
Danas nista ne osvajamo vrijedjaju nas, provociraju, govore guraju nas do necega…
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nedostaje vam i nekih dva kilometra ograde.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 sep 2024, 12:29Ma slobodno ti![]()
Vjeruj da mi pored ovih sarajevskih prepucavanja o posjeti jako nedostaje blamiranje najvecih sabana u drzavi![]()
Vi o blamu, ljudi vas ugasiše a još ste znali da će tako biti.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Normalno da je derbi sa Celikom. Kakvi god da su napunit ce stadion protiv nas, sto u drugu ruku pokazuje taj njihov vjecni kompleks 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Hoće li ovaj mučenik ikad prestati kmečati o posjeti i brojci
Sve razumijen ali nikako ove ljude u Konjicu kojima je draze stajati na ovom mostu pored ceste nego uci i sjesti na tribinu,više ih bude gore nego na stadionu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kolezeljovac
- Kontakt:
Razmišljaju ljudi ako ne bude dobar rezultat na početku samo kod Ćuprije na kahvu sjesti

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Link Igman Gosk 1:0?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, HariTz, jurisicduska, mosarajvosa83, riki46 i 15 gostiju.