Hajde sto procita, nego ih ima nekoliko koji na dnevnoj bazi napisu dvocifren broj postova na temama oko reprezentacije, redovno se upecaju u diskusije s ovim neinteligentnim trolovima i na kraju im jos i vjeruju u sve sto napisu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hajde sto procita, nego ih ima nekoliko koji na dnevnoj bazi napisu dvocifren broj postova na temama oko reprezentacije, redovno se upecaju u diskusije s ovim neinteligentnim trolovima i na kraju im jos i vjeruju u sve sto napisu.
Za ove trolove očajnike važi
Trola samo na temama repke. Ponižava, ismijava i pravi šprdanciju oko svega. Mnogi se upecaju.
Mene je bas odusevio. Ona njegova lopta Demiru- cista perverzijafanatik19 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:01Ocigledno je Savo bio u pravu kad je Benju poslao na tribine a inzistirao da mu se dovede Denis. Lik je izmislio fudbal za svakog naseg veznog igraca(kretanje, tehnika, osjecaj za igru) izuzev Esmira kojeg vise racunam kao krilnog igraca jer to igra u klubu. Generalno nije odigrao spektakularnu utakmicu, ali vidi se odma da ima kvalitet za prvih 11. Ne hvale ga dzaba toliko mediji u Njemackoj i po 100ti put ponavljam nije slucajnost doc iz 4. U 1. Ligu Njemacke zabijat i asistirat
Njega treba isforsirat do kraja lige nacija pogotovo u ovim tekmama sa Njemackom da se ponovo proda u bundesligu. Ima kvalitet za neki Freiburg ili Monchengladbach bez ikakve dilemePasodelMar je napisao/la: ↑14 sep 2024, 22:39Ako su ove zadnje utakmice služile da se vidi ko može a ko ne može i ko je za prvih 11 a ko nije, onda se Denis definitivno nametnuo kao LCM za line-up 11.
Za uslove Cvajte top ekipa i medju prvim favoritima za upadanje. Pogledaj im i statistiku zadnjeg meca koji su izgubili. Cista nesreca.
Produzio je ugovor nedavno i generalno mu vjeruju u kelnu ponajvise od svih igraca. Vec je igrao bundesligu i pokazao da ima kvalitet. Sad ce neko reci odma zasto ga niko nije uzeo. Ne znam, nije uzeo ni Floriana Kainza te Ljubicica i Hubersa koji su jos vise dokazani u bundesligi od Denisa. Uglavnom, ubjedjen sam da ce se Denis kroz godinu dana vratit u bundesligu opet
I to kako ispustili... U 91' Fortuna gadja precku, da bi u 94' los centarsut zavrsio u golu...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.