FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: FK Igman Konjic
Ja sam malo gledao u prvom poluvremenu, bolji Igman bio...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Bolji Igman bio danas (za divno čudo), nema priče, zaslužena pobjeda.
Support your local club !
- kraljttbvb
- Kontakt:
Čini se da se Husref vraća na mjesto trenera, a Dzenis Cosic će na mjesto sportskog direktora...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Može nešto više o Mešinoviću?
-
- Kontakt:
Dzaba ste krecili..Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:32![]()
Max Allegri
-
- Kontakt:

Vlada FBiH podržat će rekonstrukciju stadiona u Konjicu
U okviru posjete Konjicu, Premijer FBiH Nermin Nikšić sastao se sa gradonačelnikom Osmanom Ćatićem s kojim je razgovarao o investicijama Vlade FBiH, posebno modernizaciji stadiona FK Igman.
Cilj modernizacije stadiona je ispunjavanje uslova za takmičenje u najvišem ranga bh. nogometa.
“Vlada FBiH odobrila je zahtjev Grada Konjica za milion KM sredstava”, kazao je premijer Nikšić.
Također i grad Konjic, dodao je, učestvuje sa svojim sredstvima u projektu gradnje stadiona.
Na sastanku je dogovoreno, da će Vlada FBiH pružiti podršku dogovorenim projektima.
“Važno je da nastavimo korektnu saradnju koju imamo i sa drugim lokalnim zajednicama”, kazao je Nikšić.
Gradonačelnik Konjica zahvalio je premijeru na posjeti i spremnosti da Vlada FBiH pruži podršku projektima Grada Konjica.
“Zajedničkim snagama ćemo nastaviti raditi na unaprijeđenju infrastrukture na fubalskom stadionu Igmana”, istakao je Ćatić.
Nikšić Nermin, rođen 1960. godine u Konjicu, diplomirani pravnik po zanimanju.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ulazite pare u nešto drugo, obnavljati stadion za drugoligasa je bacanje para
Vlada FBiH podržat će rekonstrukciju stadiona u Konjicu
U okviru posjete Konjicu, Premijer FBiH Nermin Nikšić sastao se sa gradonačelnikom Osmanom Ćatićem s kojim je razgovarao o investicijama Vlade FBiH, posebno modernizaciji stadiona FK Igman.
Cilj modernizacije stadiona je ispunjavanje uslova za takmičenje u najvišem ranga bh. nogometa.
“Vlada FBiH odobrila je zahtjev Grada Konjica za milion KM sredstava”, kazao je premijer Nikšić.
Također i grad Konjic, dodao je, učestvuje sa svojim sredstvima u projektu gradnje stadiona.
Na sastanku je dogovoreno, da će Vlada FBiH pružiti podršku dogovorenim projektima.
“Važno je da nastavimo korektnu saradnju koju imamo i sa drugim lokalnim zajednicama”, kazao je Nikšić.
Gradonačelnik Konjica zahvalio je premijeru na posjeti i spremnosti da Vlada FBiH pruži podršku projektima Grada Konjica.
“Zajedničkim snagama ćemo nastaviti raditi na unaprijeđenju infrastrukture na fubalskom stadionu Igmana”, istakao je Ćatić.
Nikšić Nermin, rođen 1960. godine u Konjicu, diplomirani pravnik po zanimanju.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Pošamara Igman sve redom...
Svaka cast Igmanu, cuda prave sa budzetom koji je mnogo manji od onoga kojeg ima Velez.
Travnjak rijesiti, neka klub samo raste. Bila bi katastrofa da su lani ispali.
Hebibovic i dalje doktor fudbala.
Denkovic najpodcjenjeniji igrac u ligi. Steta pa je vec u godinama.
Travnjak rijesiti, neka klub samo raste. Bila bi katastrofa da su lani ispali.
Hebibovic i dalje doktor fudbala.
Denkovic najpodcjenjeniji igrac u ligi. Steta pa je vec u godinama.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kako je sinoc padalo od 8 do 12, ja sam mislio nece moci ni izaci na teren od vode...
Da li je Igman ikad u sezoni imao niz od 4 pobjede?
Svaka čast! Husref
Svaka čast! Husref

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Možda su imali kad su igrali Prvu ligu FBiH, a u PL bi do sad 4 pobjede imali u čitavoj polusezoni

Lijepo je to Husref posložio.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:00Možda su imali kad su igrali Prvu ligu FBiH, a u PL bi do sad 4 pobjede imali u čitavoj polusezoni![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Odlično, mogao bi Igman ostati u ligi.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sad ide ludilo - Zrinjski, Borac, Sarajevo...
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Lijepo je ovo sve ali ne bih se ja još zanosio, narod po gradu slavi ko da smo već ostali i borimo se za Evropu. Tek je počelo ovo, ima još da se igra, pogotovo sada ide težak raspored. GOŠK je ekipa za Prve lige FBiH pa nas je opet namučio, protiv Slobode isto jako loša igra po meni. Mada eto dobro je što smo protiv direktnih konkurenata uzeli 3 boda ali sad ćemo vidjet na čemu smo kad krenu teži protivnici.
Support your local club !
Do kada se očekuje da ovo malo g.ovno Elezovic ostane u klubu? Ima li stida imalo? Fudbalskog znanja nema sigurno..
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 7 gostiju.