FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ocekujem sada da kazu u fazonu kao sto ste ih otjerali ili da ih niste otjerali nebo trebalo im isplatiti.Pa okriviti AH za taj iznos.
Proslijedit im na kafic taj iznos,mater im ****.
Proslijedit im na kafic taj iznos,mater im ****.
Ma dobro to, nego za ova dugovanja. Bio je najglasniji kad se birao predsjednik nedavno i spominjao samo dugovanja koja je ostavio, a ovi bukvalno istu stvar uradili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Skoro su nas izbacili iz lige i hoće tolike pare...Edin1982 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:55Ponuđeno im pola i oni odbili...RollingPaper je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:2648.000 KM mora biti isplaceno Zebi i Maksimovicu zbog raskida ugovora. Napravljena im je klauzula u ugovoru u slucaju otkaza, i mora im se isplatit keš.
Stavili seb klauzule da se ograde kao da su Murinjo i Marotta dosli.
Nijedna pobjeda u 9 kola, ako imaju malo obraza, oprostit ce ove pare jer ih nisu zasluzili.
Ooooooo carsijoooooo, samo jako,Tuzlanski.
Posudili pare od Nalica da bi rijesili neke dugove i ostalo i onda kad su skupili pare vratili mu i onda ga odhebali, i dovedes ove kokošare Zebu i Maksimovica i onda im ugradis takav ugovor tacno kao da su znali sta ce se izdesavati...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
48 k km nisu nesto ako se uzme u obzir da su dosli 4 dana prije pocetka sezone gdje se kasnilo sa pripremama 15 dana gdje nisi doveo nijednog igraca ti po svojoj zelji..
Sledeci 8 utakmica kad prodje uporedite prvih 8 satim i vidjecete na cemu ste..
Velka greska Husica sto je Maksimovica otjero 2 sata prije utakmice.
Jer evo vec i nedelja prodje trenera nema i sigurno nece nikog ni nac do cetvrtka..
Sramota je da BINGO nije generalni sponzor SLOBODE..
Nabijem na **** tog vlasnika kako god da se zove
Jer evo vec i nedelja prodje trenera nema i sigurno nece nikog ni nac do cetvrtka..
- RollingPaper
- Kontakt:
Što su se prihvatili posla ako su nesposobni? Preuzeli su posao i obećavali da će napravit nešto, nisu ništa napravili, unazadili su nas. Uzeli bi dva boda u 9 kola i da smo juniore izveli.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:1648 k km nisu nesto ako se uzme u obzir da su dosli 4 dana prije pocetka sezone gdje se kasnilo sa pripremama 15 dana gdje nisi doveo nijednog igraca ti po svojoj zelji..
Isto da ti mene unajmiš da ti uradim pločice, i ja dođem i sjebem ti kupatilo i plus dobro naplatim što si me otjero i dao otkaz.
-
- Kontakt:
Bašić je najbliže izgleda. Džafić je već stigao, a brzo bi mogli doći Haris Duljević i Haris Ovčina. Biće veselo, nema šta.. 

E to je poenta. Ismijava nesto onaj Azmirov plan, a moze ih kolektivno kupiti sa sve imovinom njihovom...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E onda se mozemo necemu i nadatimontolivo18 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:27Bašić je najbliže izgleda. Džafić je već stigao, a brzo bi mogli doći Haris Duljević i Haris Ovčina. Biće veselo, nema šta..![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Džafić i Ovčina mogu pomoći itekako, za većinu su trenutno u svakom slučaju igračine, naročito Ovčina za desnu stranu na kojoj je trenutno propuh. S druge strane, Duljević ima trenutno 25 kila viška i ko ga je gledao u zadnjoj epizodi u Sarajevu, moglo se vidjeti da on nije u stanju igrati više ni 10 minuta aktivnog fudbala, Said je za njega preprespreman.
Naš najveći problem je U21 igrač, mi ga nemamo, tačnije imamo ali koga god da staviš djeca su za druge federalne. Ima li ikoga u juniorima da ima bar nekog potencijala da ga se baci u vatru? Jer ovi trenutno (Hasanović, Hadžibeganović) nisu kvalitet za ovaj nivo fudbala, a Žlibanoviću bi bolje bilo fakultet kakav da upiše.
Naš najveći problem je U21 igrač, mi ga nemamo, tačnije imamo ali koga god da staviš djeca su za druge federalne. Ima li ikoga u juniorima da ima bar nekog potencijala da ga se baci u vatru? Jer ovi trenutno (Hasanović, Hadžibeganović) nisu kvalitet za ovaj nivo fudbala, a Žlibanoviću bi bolje bilo fakultet kakav da upiše.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- RollingPaper
- Kontakt:
Dobar je Duljević za zadnjih 20ak minuta. U Sarajevu sad zadnji put, ono malo što je odigrao vidilo se da je majstor s loptom. Ja mislim da će bit veliko pojačanje za nas, ukoliko dođe naravno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:31Džafić i Ovčina mogu pomoći itekako, za većinu su trenutno u svakom slučaju igračine, naročito Ovčina za desnu stranu na kojoj je trenutno propuh. S druge strane, Duljević ima trenutno 25 kila viška i ko ga je gledao u zadnjoj epizodi u Sarajevu, moglo se vidjeti da on nije u stanju igrati više ni 10 minuta aktivnog fudbala, Said je za njega preprespreman.
Ovcina top ako dodje. Duljevic bi bio odlican, ali da je onaj prije nego je otisao u Hansu Rostock. Mada sve u svemu i sa tih 25 kila viska ne moze biti gori od trenutnih igraca. Ocito da Azmir misli da se moze vratiti u staru formu. A mozda mu unajmi i nekog privatnog trenera da ga popravi, ko ce ga znati.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Duljevic je nedavno prije par dana bio blizu potpisa u Poljsku liguRollingPaper je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:33Dobar je Duljević za zadnjih 20ak minuta. U Sarajevu sad zadnji put, ono malo što je odigrao vidilo se da je majstor s loptom. Ja mislim da će bit veliko pojačanje za nas, ukoliko dođe naravno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:31Džafić i Ovčina mogu pomoći itekako, za većinu su trenutno u svakom slučaju igračine, naročito Ovčina za desnu stranu na kojoj je trenutno propuh. S druge strane, Duljević ima trenutno 25 kila viška i ko ga je gledao u zadnjoj epizodi u Sarajevu, moglo se vidjeti da on nije u stanju igrati više ni 10 minuta aktivnog fudbala, Said je za njega preprespreman.
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozn ... ews/251235.
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 29 sep 2024, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da ide sporazum o dvojnim registracijama i da dosta igraca ide u simin han
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
koliku su stetu Slobodi nanijeli dijabetis i Aco to ni Azmir ni Senad Bingo ne mogu brzo i lako popravit.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Puno bolja opcija razvijati mlade igrace u SH nego slati ih da setaju po terenu.
🔴⚫️
tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:38Dobra stvar je sto su sa svima potpisali na dvije godine![]()

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kazu da ce doci pored Dzafica jos nekoliko igraca, kod njeg to ide brzo, vjerovatno uz njih jos bolji trener...valjda nas obraduje 

🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.