Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Miloš Gigović je jedini sudija koji je dorastao utakmici Borac-Željezničar na Gradskom. 

- OldTownDistrict
- Kontakt:
De ba nodi drzi se dijaspore i ne mijesaj se u drzavna pitanja koja veze nemaju sa tobomNoDi80 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:06Nismo mi izabrali Vicu vec vasi ljud Begic i Dzemidzic
Nismo mi odredili da nam sudi Dzemidzic
Cuj Vicine kujice, a vi najvece picke koje samo laju na forumu i koje ne idu ni na utakmice reprezentacije
Picke pitarske samo pricate na forumu, a na ulici nula s nulom
Ne mogu dva skripara odraditi, a pricaju o nekim kujicama
Mrs pred savez i otjeratjte vicu picke jedne samo lajte
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Izvinite delije nisam vas prepoznao , jesuli skripari pobjegli u kombiju, o cemu pricas ti bgt?NoDi80 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:06Nismo mi izabrali Vicu vec vasi ljud Begic i Dzemidzic
Cuj Vicine kujice, a vi najvece picke koje samo laju ma forumu i koje ne idu ni na utakmice reprezentacije
U BL vam bog nece pomoci znate kako ide tamo sudjenje, tako da poraz vam ne gine leteci medvjedici.

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Pratite ligu i jos niste naucili da svako ko komentarise sudjenje ili savez Vico suspenduje,ja mislim da je trener Posusija presadovoljan sudjenjem
E s...m vam se u VAR.
-
- Kontakt:
Fortuna i Filip Dangubić vratili Željezničar na pobjednički kolosijek
**** mater i autoru ovog teksta usput, picko mala
Naslov je trebao bit isti samo umjesto fortune sudija.
Kakav **** portal usta vas ****
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Post ti je prijavljen. Nadam se da ćeš u Banoviće.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Gdje je onaj sto nije nikad vidio da Var sudija pozove glavnog sudiju a on ne promjeni odluku ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- FKSDoGroba
- Kontakt:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakav patetičar ovaj Ćorić, ova liga ovaj nivo patetike nije vidjela još od Dudića.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Gledaj Mirvinih uposlenika iz Basha, cujete se na pljesku.
Ruka u neprirodnom polozaju, zaustavio je doslovno. Sta bi bilo kad bi bilo u nogometu nema. Čist penalSuvorov je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:07Nije vidjelo penala, napucao ga njegov igrac iz blizine, lopta isla od gola, izvan 16 u pravcu auta. Ovo se ne svira nigdje kao penal, iako je igrao rukom.
Prosle sezone, prva utakmica kupa, Borac - Sarajevo, Peljto sudio, rukomet na obe strane, slicna situacija i bilo je isto objasnjenje. Julardzija je tad igrao rukomet, ne sjecam se ko je kod Borca.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Tako ti je kod "nas" jer odavno izgleda nismo "nasi".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:07Crveni u Gabeli vam je poguranac za to ovo danas treba sram da vas budegrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:03Penal ba realno, al protiv Zrinjskog se ne zove ni do monitora.
Fafajte ga!![]()
Stvar filozofije.
Kad utiče na tebe buniš se a kad ne, libo te.
E pa libo te i sad!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ko ti drma kavez keru?jurisicduska je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:09Fortuna i Filip Dangubić vratili Željezničar na pobjednički kolosijek

-
- Kontakt:
Cekamo Nodija da nam polaze na ulici i da rastjera savez,zivio Nodi vodjo nas. Uvijek sam bio da sudije normalno sude,volim da svi mogu igrat fudbal i da pobijedi bolji medjutim nakon ovih sez9na zivim za dan da nam neko sudi kao sto rade to Borcu,izbio bi rat,mediji bi brujali o tome,ispred saveza bi doslo 200000 ljudiOldTownDistrict je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:08De ba nodi drzi se dijaspore i ne mijesaj se u drzavna pitanja koja veze nemaju sa tobomNoDi80 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:06Nismo mi izabrali Vicu vec vasi ljud Begic i Dzemidzic
Cuj Vicine kujice, a vi najvece picke koje samo laju na forumu i koje ne idu ni na utakmice reprezentacije
-
- Kontakt:
Neće ti taj nikad odgovoriti na to pitanje. To je jedan frajer na terapiju odavno trebao bit smješten.
haklamaš svako kolo vas je sudija pogurao do sad. Džaba opet ste ispodprosječna premijerligaška ekipa.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 29 sep 2024, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Aj ono prvo i nekako, ali da ljudi pravdaju ovaj drugi penal. Strasno.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Pjene lezernicari, valja branit stVAR filozofije 

....sve drugo će proći!
Najveća legenda kluba osuđena za namještanje utakmica. Namještanje titula dok je sin najveće legende bio prisutan u klubu. Prošlosezonsko glabanje Vici za opstanak. Ove sezone upadaju u teren da tuku protivničke igrače, kazne smiješne. Navlačenje posjete u delegatskim izvještajima. Danas lakrdija u njihovu korist protiv poštenog Posušja da bi se mogli naguziti Borcu sljedeće kolo. I tako dalje i tako bliže
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123, jurisicduska, Paromlinac, supervizor i 25 gostiju.