Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gledaj ti naslova na portalu "fortuna" spasila Zeljeznicar. Ova bagra od portala podrzava kradje i namjestanja, samo nek je u korist plave kuravele.
S Grbavice su uvijek bili najveći Četnici
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zanimljivo je i da mirza kazlagic je evidentno mislio da je penal cim je zvao dzemidzica da pogleda snimak.
-
- Kontakt:
Ja nemam problem reci da vam cist penal nije sviran protiv Zrinjskog ali za to vam je vraceno ranije u Gabeli.Sta ti imas reci za ovo danas?Imajte bar malo obraza jadovigrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:11Tako ti je kod "nas" jer odavno izgleda nismo "nasi".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:07Crveni u Gabeli vam je poguranac za to ovo danas treba sram da vas budegrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:03Penal ba realno, al protiv Zrinjskog se ne zove ni do monitora.
Fafajte ga!![]()
Stvar filozofije.
Kad utiče na tebe buniš se a kad ne, libo te.
E pa libo te i sad!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Na radiju reče spiker 4 milje

Koševo Zapad
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:29Na radiju reče spiker 4 milje![]()

DELEGAT NE LAŽE!
-
- Kontakt:
Ipak je Enac

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ma mog'o je komotno zakucat 13500.Oikamid je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:30
DELEGAT NE LAŽE!
Koševo Zapad
I onda kazu Borac krade.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa i jeste ih 13500 bilo. Kao i svaku proslu.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:31Ma mog'o je komotno zakucat 13500.
Očekuješ da navijači Vase Crnog (kao i navijači borca) imaju obraz? De ba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:29Ja nemam problem reci da vam cist penal nije sviran protiv Zrinjskog ali za to vam je vraceno ranije u Gabeli.Sta ti imas reci za ovo danas?Imajte bar malo obraza jadovigrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:11Tako ti je kod "nas" jer odavno izgleda nismo "nasi".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:07
Crveni u Gabeli vam je poguranac za to ovo danas treba sram da vas bude
Stvar filozofije.
Kad utiče na tebe buniš se a kad ne, libo te.
E pa libo te i sad!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- TurkishAirlines
Cuj 7500 

Pa oni su show majke mi

Pa oni su show majke mi
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Al' fakat je na poluvremenu stavio 5.500Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:31Ma mog'o je komotno zakucat 13500.

Zamisli te patologije da su mu tražili da doda još

Simpatizeri manjeg kluba iz glavnog grada su smiješni i patetični,kukaju što nije penal sviran zato što je igrač plavih napucao suigrača u ruku bez ikakve namjere.
Bravo sudija. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ali divi ko pjeni ovdje, navijači torpeda i pokoji Veležovac. Pratite svoje klubove i uživajte. Oni više Želju gledaju i prate nego sami sebe. Nije džaba ona stara..."najveći uspjeh FK Torpedo u istoriji kluba je poraz Želje od Videotona"
Pjenite miševi, jer ste svjesni da i uz zaista velike investicije nemate nikakve šanse da uzmete titulu. Pjenite jer sigurno Zrinjski i Borac, u ovom momentu imaju kvalitetnije ekipe od vas. Pjenite jer imaju i logistiku kakvu vi ne možete imati nikada više. Džaba Ibraković i slični pacijenti. Uvalili ste se daleko najviše u ligi, aipak se borite sa Željom, Veležom, Širokim, Posušjem za 3-4 mjesto.
Obizima vas ludilo od nemoći, pa su vam svi drugi krivi, smo vi niste. Niste vi nigdje prispjeli sa takvim razmišljanjem i ponašanjem...
Pjenite miševi, jer ste svjesni da i uz zaista velike investicije nemate nikakve šanse da uzmete titulu. Pjenite jer sigurno Zrinjski i Borac, u ovom momentu imaju kvalitetnije ekipe od vas. Pjenite jer imaju i logistiku kakvu vi ne možete imati nikada više. Džaba Ibraković i slični pacijenti. Uvalili ste se daleko najviše u ligi, aipak se borite sa Željom, Veležom, Širokim, Posušjem za 3-4 mjesto.
Obizima vas ludilo od nemoći, pa su vam svi drugi krivi, smo vi niste. Niste vi nigdje prispjeli sa takvim razmišljanjem i ponašanjem...
- grbavicka1921
- Kontakt:
Misle da ce biti ispred Zrinjskog.
Bolje da su pjenili što je njima u interesu kad smo prije dva kola sa Zrinjskim igrali ko sada sto pjene, kad sudija ni do monitora da ode, o VAR sobi da ne pricam. Al neeee... To su "Vickove Korona horizontale!"
Pa stiglo vas da ipak pjenite ovaj put!
Ko vas jbe!

Bolje da su pjenili što je njima u interesu kad smo prije dva kola sa Zrinjskim igrali ko sada sto pjene, kad sudija ni do monitora da ode, o VAR sobi da ne pricam. Al neeee... To su "Vickove Korona horizontale!"
Pa stiglo vas da ipak pjenite ovaj put!
Ko vas jbe!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- FKS -