Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Da Onana ne skide penal, ne bi mi boda vidjeli, a kamoli tri. Uglavnom , protivnik nikakvo mjerilo, od naredne godine, opet su “dole” po svemu prikazanom. Pa smo i sa takvim protivnikom plesali “po žici” u prvih nekoliko minuta.
Opet realizacija šteka, holanđanin je danas promašio u par navrata nemoguće. A trebao nam je neko ko će pospremati. Daj bože da je kod Rashforda ovo naznaka oporavka, a ne neki slučajni bljesak. Mada ne znam šta više i da očekujem od njega.
Igra copy-paste iz prošle sezone, sa nešto ozbiljnijim rosterom, pa se možda malo gore pomjerimo, ali da po ovome što smo do sada vidjeli mogu nečem jačem da se nadam, teško. Dakle, piši propalo. Ako šta i uleti, biće opet neki kup i to je to. Ovakvi nedefinisani, nekomzistentni… i nemamo šta bolje očekivati
Opet realizacija šteka, holanđanin je danas promašio u par navrata nemoguće. A trebao nam je neko ko će pospremati. Daj bože da je kod Rashforda ovo naznaka oporavka, a ne neki slučajni bljesak. Mada ne znam šta više i da očekujem od njega.
Igra copy-paste iz prošle sezone, sa nešto ozbiljnijim rosterom, pa se možda malo gore pomjerimo, ali da po ovome što smo do sada vidjeli mogu nečem jačem da se nadam, teško. Dakle, piši propalo. Ako šta i uleti, biće opet neki kup i to je to. Ovakvi nedefinisani, nekomzistentni… i nemamo šta bolje očekivati
- VivaLaStella
- Kontakt:
Casemiro kapiten

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
4:0 za sada, hajde dase i mi ponekad ne patimo. Doduše i ovi su baš loši, nivo razlike otprilike ko Dinamo - Bayern
Dobro je i ovo vidjeti da se deklasiraju i ovi niželigaši, a ne kao Coventry da te haman izbaci iz kupa.
Ajme šta je evo, kakve šanse se redaju u prvih pola sata
EDIT: Razlika između nas i Citya - nakon onakvog prvog poluvremena, City bi imao 3:0 i završenu utakmicu, s druge strane, mi smo spašavali bod. Tako je to kad ne znaš
EDIT: Razlika između nas i Citya - nakon onakvog prvog poluvremena, City bi imao 3:0 i završenu utakmicu, s druge strane, mi smo spašavali bod. Tako je to kad ne znaš
- Slatinash_7
- Kontakt:
Džaba ti 100 prilika kad ne znaš ni jednu pospremiti u go..Bruno je one move man i po meni kad igra Eriksen koji je sličan profil igrača nema potrebe za Brunom..Holandez nije napadač to smo vidjeli,al gdje ga staviti..Garnacho je po meni uz Mainooa igrač koji se najviše trudi u Unitedu i za koga treba imati najviše strpljenja..Ostale ne bih komentarisao, previše sam ljut na igrače koje dovodimo godinama a ne donose nam ništa..Džaba Antonyu go iz penala u kupu kad ne moze do minuta pored Amada, što je smiješno za jedno pojačanje od 100 miliona..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Antony… da, a ne znam je li iko od vas skontao ono mrljavljenje Rashforda od momenta kad je ušao? Pa ona njegova k….bolja epskih razmjea je za proučavanja. Lokalni dečko, zna kako dišu navijači u klubu, koliko im je stalo, a on i dalje isto. Pa zar ga nije strah da mu neko žvalje ne odvali šamarčinom u nekom od onih silnih barova po kojima se ubija do ze mjere da ga je ETH ponovo morao prozvati. Kad skontam kolekciju idiota, jedino što mogu mogu klubu preporučiti je da unajmi psihijatra za evaluaciju prije nego što se mi odlučimo da kupimo igrača, jer na jednog normalnog, ovdje ti dođe 10 kretena. Ko da ih svijećom tražimo…
Ovaj napravio Ajax v2 od Uniteda i sad se muči protiv Twentea, užas.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne znam eto šta bih rekao. Twente jbt
Nisam mogao gledat tekmu, hvala bogu, samo bi se bezveze nervirao. Kakav je bio Ugarte?

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Novinari su kreteni, vjeruj mi, da je na djelu stara garda sa Sky-a tu da ga upita nešto u stilu, "bogati, koliko ti još stotina miliona treba da ne moramo bar od Twentea strahovati"ne bi on tako kakao. No s obzirom da su presice Uniteda postale ko pres lidera Sjeverne Koreje, to neće ili ne smije niko ni pitati. Zato može da nabaci ovaj kvarni osmjeh i prodaje šuplju
I dalje tvrdim da je pad krenuo dovodjenjem Ronalda. Ništa lošije rezultate Ole ne bi imao od ovog, da se to nije desilo. Pep dok ne ode iz lige nijedna druga ekipa neće osvojiti Prem, a mi bismo sigurno se dalje borili sa Arsenalom za prvo mjesto. Iskreno, ja bih vratio Olea ako ovaj nogu dobije.
Glory Glory Man United
Dođe nekakav Grk i nakon godinu dana, ma šta godinu poslije 5 utakmica si vidio obrise igre i onog čemu teži u Tottenhamu, još ostao bez najboljeg igrača i radi sa tim što ima...
Čelavi slupao pola milijarde, niti dan danas se ne zna ko šta radi, kakav je sistem i sve što se čuje su samo izgovori... Cirkus Boga mi...
Čelavi slupao pola milijarde, niti dan danas se ne zna ko šta radi, kakav je sistem i sve što se čuje su samo izgovori... Cirkus Boga mi...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Nikad neće ništa biti bolje dok je ćelo tu,glavni problem je on čovjek skršio stotine miliona na pojačanja a od igre i sistema ništa...samo pritisak na zadnju liniju united izgleda kao kantonalac neki
Jedna Si Jedina
Moja Domovina....
Moja Domovina....
Mene stid ovih 20 minuta, ljudi nas pretrčali, ispreskakali, prave šansu za šansom. Strašno
Pola sata pa ni jedan šut u okvir,treba vjerovati u proces....ETH Out
Jedna Si Jedina
Moja Domovina....
Moja Domovina....
Znači Bruno dobiva crveni, kreten vadi veznjaka jedinog koji nešto može iskreirati mjesto preminulog Rashforda. Hajde što ih je spremio za nivo kantonalca, jer ovi drugi lete po teenu, nego što i radi izmjene koje su za zatvora. Što se mene tiče, sutra da ga nogom nabiju, nemam ništa protiv. Ovo sranje što gledamo samo budala može opravdavati
Ocekivao sam ovu sezonu bolje.. al..
tko je ozbiljan da preuzme United?
Xavi?
tko je ozbiljan da preuzme United?
Xavi?

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ma Tuchel ili jos gore Southgate, ako ode Ten Hag doci ce opet neko bezveze ime.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sve je bolja opcija od ovog lakrdijaša koji je izgubio kompas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.