HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
ne moze sada..moglo se dovesti 24 sata prije prve utakmice..do tada je bio rok..
pobjeda sigurna sirokog
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- eric_cantona
- Kontakt:
lagana pobjeda u nikad slabijem prvenstvu. šteta što nas je Igokea razbila u prošlom kolu jer više nemamo baš sve u svojim rukama, al ima se još za igrati
Pobištena utakmica 3 kola lige za prvaka u Š.Brijegu u kojoj je domaćin pobjedio Bosnu s 24 razlike. Utakmica je registrirana 20:0 za ekipu KK Bosne.
ŠB-Pecara je napisao/la:Pobištena utakmica 3 kola lige za prvaka u Š.Brijegu u kojoj je domaćin pobjedio Bosnu s 24 razlike. Utakmica je registrirana 20:0 za ekipu KK Bosne.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
samo se ti smiji, tako je odlučio visoki predstavnik
Isti onaj redar koji na košarkaškim utakmicama pravi probleme i provocira sukobe kad dođemo na Pecaru, udario je sudiju na nogometnoj utakmici kupa. Toliko o tome da su Patrioti ti koji su krivi za incidente. A oni koji su srali da nisam upravu imali su priliku vidjeti o čemu sam govorio. Il niti on nije iz Širokog ?

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa vidis, sto si ti njega singlirao bas, kako vam se sve lijepo poklopilo, ha.
Ne znam bas da ti on ima veze s ikakvim specijalcima, al ajde, nebitno, da je debil stoji, i sta se vi, ili bilo tko drugi uopce imate obazirati na takve? Pa 'ebote da smo mi dole na pojedine papke i pljuvace iz vase publike se obazirali, koji nema na koju odluku se zalili nisu, nema veze sto je potpuno regularna, ili da sapsovali nisu igracima Širokog i pljuvali po izlasku da se na parketu vidi lokva jebote, na sta bi to licilo? Daj molim te, znas i ti pojedine od tih vasih momaka isto kao i ja, znas koja su ''raja'', tako da dobro znas cega sve ima i tu, a Patriote nista ne opravdava za ponasanje pojedinaca u svojoj grupi tu vecer, niti ja pravdam osiguranje, niti me boli neka stvar za njih.
Ne treba od toga praviti skandal, treba se znati postaviti prema takvima, a ne kriviti cijelu jednu sredinu i klub te provlaciti kroz medije, ili je sad opet grad vam kriv za osiguranje ili sta vec? Majke mi da je obrnuta situacija, siguran sam da bi osudili postupke policije i sl., a Capljina, Capljinci, smijesno... Od toga vam nema nista niti vam to treba. Mogli smo i mi sada protiv Zelje kad su upali specijalci i poceli provocirati te izbacili i udarili momka na izlazu bez razloga, ledjima okrenut, praviti skandal od toga. Ali nismo. Znali smo se postaviti, i to je to.

...Život za Široki...
Ja vecih seljaka od vas nisam vidio.To otvoreno kazem.Trgali ste stolice na utakmici s Bosnom u nasoj dvorani.Ovaj redar uopce nije bio blizu vas.Nemas pojma kako mi je bilo drago sto niste dosli proslu utakmicu.Obisli ste dvije dvorane i mislite da ste netko i nesto.Nemamo se mi vama sta opravdavati,dobro ste i prosli koliko ste primitivni.Umjesto da imamo dobre odnose vi nas klub prozivate po medijima,sreca barem se nasa uprava normalno ponasa.Daj dođite jednom i nemojte praviti nered,mi smo dole lani dosli i nitko nije pravio nered,a prema nama su se ponasali kao prema smrtnim neprijateljima!!!đaka city je napisao/la:Isti onaj redar koji na košarkaškim utakmicama pravi probleme i provocira sukobe kad dođemo na Pecaru, udario je sudiju na nogometnoj utakmici kupa. Toliko o tome da su Patrioti ti koji su krivi za incidente. A oni koji su srali da nisam upravu imali su priliku vidjeti o čemu sam govorio. Il niti on nije iz Širokog ?![]()
![]()
take su ti ĐAKEŠB.TRN je napisao/la:Ja vecih seljaka od vas nisam vidio.To otvoreno kazem.Trgali ste stolice na utakmici s Bosnom u nasoj dvorani.Ovaj redar uopce nije bio blizu vas.Nemas pojma kako mi je bilo drago sto niste dosli proslu utakmicu.Obisli ste dvije dvorane i mislite da ste netko i nesto.Nemamo se mi vama sta opravdavati,dobro ste i prosli koliko ste primitivni.Umjesto da imamo dobre odnose vi nas klub prozivate po medijima,sreca barem se nasa uprava normalno ponasa.Daj dođite jednom i nemojte praviti nered,mi smo dole lani dosli i nitko nije pravio nered,a prema nama su se ponasali kao prema smrtnim neprijateljima!!!đaka city je napisao/la:Isti onaj redar koji na košarkaškim utakmicama pravi probleme i provocira sukobe kad dođemo na Pecaru, udario je sudiju na nogometnoj utakmici kupa. Toliko o tome da su Patrioti ti koji su krivi za incidente. A oni koji su srali da nisam upravu imali su priliku vidjeti o čemu sam govorio. Il niti on nije iz Širokog ?![]()
![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Al prica im je kako su oni i Ultrasi protiv nas.Djecija posla al,eto!!Rosas7 je napisao/la:take su ti ĐAKEŠB.TRN je napisao/la:Ja vecih seljaka od vas nisam vidio.To otvoreno kazem.Trgali ste stolice na utakmici s Bosnom u nasoj dvorani.Ovaj redar uopce nije bio blizu vas.Nemas pojma kako mi je bilo drago sto niste dosli proslu utakmicu.Obisli ste dvije dvorane i mislite da ste netko i nesto.Nemamo se mi vama sta opravdavati,dobro ste i prosli koliko ste primitivni.Umjesto da imamo dobre odnose vi nas klub prozivate po medijima,sreca barem se nasa uprava normalno ponasa.Daj dođite jednom i nemojte praviti nered,mi smo dole lani dosli i nitko nije pravio nered,a prema nama su se ponasali kao prema smrtnim neprijateljima!!!đaka city je napisao/la:Isti onaj redar koji na košarkaškim utakmicama pravi probleme i provocira sukobe kad dođemo na Pecaru, udario je sudiju na nogometnoj utakmici kupa. Toliko o tome da su Patrioti ti koji su krivi za incidente. A oni koji su srali da nisam upravu imali su priliku vidjeti o čemu sam govorio. Il niti on nije iz Širokog ?![]()
![]()

Al prica im je kako su oni i Ultrasi protiv nas.Djecija posla al,eto!!Rosas7 je napisao/la:take su ti ĐAKEŠB.TRN je napisao/la:Ja vecih seljaka od vas nisam vidio.To otvoreno kazem.Trgali ste stolice na utakmici s Bosnom u nasoj dvorani.Ovaj redar uopce nije bio blizu vas.Nemas pojma kako mi je bilo drago sto niste dosli proslu utakmicu.Obisli ste dvije dvorane i mislite da ste netko i nesto.Nemamo se mi vama sta opravdavati,dobro ste i prosli koliko ste primitivni.Umjesto da imamo dobre odnose vi nas klub prozivate po medijima,sreca barem se nasa uprava normalno ponasa.Daj dođite jednom i nemojte praviti nered,mi smo dole lani dosli i nitko nije pravio nered,a prema nama su se ponasali kao prema smrtnim neprijateljima!!!đaka city je napisao/la:Isti onaj redar koji na košarkaškim utakmicama pravi probleme i provocira sukobe kad dođemo na Pecaru, udario je sudiju na nogometnoj utakmici kupa. Toliko o tome da su Patrioti ti koji su krivi za incidente. A oni koji su srali da nisam upravu imali su priliku vidjeti o čemu sam govorio. Il niti on nije iz Širokog ?![]()
![]()

normalno da su djecja posla
-
- Kontakt:
Zna li netko rezultat Borac-Siroki?
Na svemu zivom pratim ali nigdje rezultata!!!Vidim igosi buse Plasteničane!!!
-
- Kontakt:
nasao sam, Borac - Siroki 30;38 PoluvrijemeŠB.TRN je napisao/la:Na svemu zivom pratim ali nigdje rezultata!!!Vidim igosi buse Plasteničane!!!
63-68
67-74 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.