FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kao sto smo i prije utakmice pisali, na domacem terenu se losije nosimo, ili barem ocekujemo nesto sigurniju igru. Znali smo da ce biti teska utakmica, gdje je igra bila ravnopravna pogotovo dok je bilo 0-0, jer je takav tok igre Posusju naravno vise odgovarao. Od nas se sa pravom ocekuje da krenemo naprijed, a oni sa presingom na zadnju liniju nesto da pokusaju, i tako su i dobili jednu 100% priliku. Treba isto reci, da smo ovaj put nesto opravdanije bili nesigurni u igri, jer 1) zadnja linija je neuigrana, 2) imali smo nekoliko igraca koji nisu nikad igrali zajedno, treba to sve vremena. Rekao bih da nam je mozda bilo i od koristi sto Sukilovic nije mogao da nastavi, jer se vidilo da se nije mogao da nosi u duelu sa snaznijim igracem Posusja, iako je ta izmjena isto poremetila ritam. Sad pojedinacno ocijeniti igrace ne bih, ali Karamarko napreduje, Karjsasevic je isto odigrao dobro, Cvetanoski je isto donio nesto novo u nasoj igri. Nadam se da ce pogodak Dangubicu dati vjetar u ledja, a isto treba vremena. Nadam se da je umor sto Sabic nije dobio priliku, jer on nam je Sreckovic, kad on igra nekako smo bolji.
Bravo za strucni stab, ove botove treba pi.sati na svakom koraku. Filip majstor.
Fk Željezničar.
Utakmica baš onakva kakvu sam očekivao.Teško je poslije derbija biti na maksimumu, plus falio Krpa, Cavnić...
Huso me svakom utakmicom pozitivno iznenađuje.
Željo i Zrinjski su dobili dobro Posušje, drugi to nisu kući mogli.
Huso me svakom utakmicom pozitivno iznenađuje.
Željo i Zrinjski su dobili dobro Posušje, drugi to nisu kući mogli.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Bravo Zeljo, ovo su one utakmice koje su nam nedostajale proslih godina i kad nismo bas najbolji da pobjedimo na kraju.
Curva Sud
Huso 

Bravo. Nas je Velez u ovakvim utakmicama 3x dobio posle sezone. Samo Velez, a bilo ih je jos.WeekendOffender je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:06Bravo Zeljo, ovo su one utakmice koje su nam nedostajale proslih godina i kad nismo bas najbolji da pobjedimo na kraju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Vidi Ćorić nedostatke bolje od nas, pokušava da ih koriguje i u samo igri i u svakoj novoj utakmici. Kad se Al jaber vrati na nivo, dok se Dangubić i Huso još bolje uklope, sad se i Cavnić i Krpić vraćaju, biće to još bolje.
Zaboravlja se koliko smo bili bolji od širokog, pa izugubismo, pa bolji od sloge, pa neriješeno...
Bitno je skupljati bodove ostati pri vrhu i probleme rješavati što prije, pa se možemo nadati Europi.
Zaboravlja se koliko smo bili bolji od širokog, pa izugubismo, pa bolji od sloge, pa neriješeno...
Bitno je skupljati bodove ostati pri vrhu i probleme rješavati što prije, pa se možemo nadati Europi.
Posušje nije slučajno tu gdje jeste. Prošlo kolo ih je Borac nadigrao, ali su dobra ekipa.
Muftić- spasilac, donio nam je 7,8 bodova
Galić- meni bio dobar danas
Radinović- ništa ni s čim
Marković- dobar
Šukilović- šteta povrede, ne bi strepili do kraja sigurno
Mahmić- loš, preloš
Karamarko- veoma dobro danas
Huso- najbolji danas
Radovac- jako dobar daanas
Jaber- najlošija partija do sad, mislio sam da ne može gore od derbija. Zreo za hoklice
Hiroš- prvo poluvrijeme loš, drugo dobar
Boljević- najbolji igrač Želje
Dangubić- srednja žalost, mislio sam da je brži
Cvetanoski- unio živosti malo, ali u odbrani pretanak
Mirčevski- razočarenje
Odinaka-ništa
Ne dirajte Galića.
Marković- dobar
Mahmić- loš, preloš
Huso- najbolji danas
Jaber- najlošija partija do sad, mislio sam da ne može gore od derbija. Zreo za hoklice
Mirčevski- razočarenje
Odinaka-ništa
Ne dirajte Galića.
- gegenpressing
- Kontakt:
Nek se dozove,nikakav problembablaz1 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:31Posušje nije slučajno tu gdje jeste. Prošlo kolo ih je Borac nadigrao, ali su dobra ekipa.
Marković- dobar
Mahmić- loš, preloš
Huso- najbolji danas
Mirčevski- razočarenje
Odinaka-ništa
Ne dirajte Galića.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Da se ne lazemo ovo kurcu ne valja.
Docekali smo da se izlezavamo i da to kao mi podrzavamo. Zeljo mora bolje!
Ovako nece moci, sreca pa sudija ne pokaza na penal.
Treba sutnuti Corica, ovo je uzas za Evropu se borimo.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:39Da se ne lazemo ovo kurcu ne valja.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Evropa je minimum koj8 mora ostvariti.Pablo11 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:42Treba sutnuti Corica, ovo je uzas za Evropu se borimo.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:39Da se ne lazemo ovo kurcu ne valja.
A sa ovom igrom tesko da cemo uspjeti.
Jesu se botovi aktivirali 

-
- Kontakt:
Mene raduje što napokon imamo širinu koju nismo imali zadnjih godina, svi koji su ušli digli su igru
To ti odlucio koji je minimum?zeljovolimte je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:52Evropa je minimum koj8 mora ostvariti.Pablo11 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:42Treba sutnuti Corica, ovo je uzas za Evropu se borimo.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:39Da se ne lazemo ovo kurcu ne valja.
A sa ovom igrom tesko da cemo uspjeti.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Muftic i Huso jedini danas koji su vrijedni plavog dresa. Galic je unazad 3 tekme los. Karamarko odlican,i treba mu neko da budu odlicni. 4 3 3 formaciju je smije vise pocinjati,samo 4 2 3 1,i to Huso i Radovac ispred odbrane,ova 3 Boljevic,Hiros i Sabic,i napad neka se rotiraju Filip i Suljo.
Docekati polusezonu medju 4 je TOP za ovu ekipu. Na pauzi nazalost morat ce se dovesti bar 4 igraca.
Docekati polusezonu medju 4 je TOP za ovu ekipu. Na pauzi nazalost morat ce se dovesti bar 4 igraca.
-
- Kontakt:
Realno gledajuci ova ekipa bi trebala ostvariti 4. mjesto i da tako izbori Evropu. To je realan cilj. Imamo sirinu, a konkurencija za to 4. mjesto odavno nije bila skromnija. Za vise od 4. mjesta, ako poredimo sa konkurentima, mislim da nemamo dovoljno kvalitetan igracki kadar, tu siri, i jednostavno nemamo jos kontinuitet i stabilnost kluba za nesto vise.
E u ovakvim utakmicama gdje nisi puno bolji a uzmes 3 boda nakon derbija se potvtdjuje da si kvalitetna ekipa koja osvaja bodove.
Realno govoreci mislim da je ono bio penal u zadnjoj minuti kao sto nam ga nisu svirali protiv zrinjskog.
@zeljovolimte nick je najvefi bot koji samo ceka kako poceti spinovati da se otjera Coric i to nek vam je jasno.
Huso Karjasevic vam je svima zacepio usta da ove dvije tekme a pljuvali ste ga priie nego je poceo trenirati sa ekipom.
Treba jos dosta rada ali kvalitet i pojedini automatizmi se vide ali se vide i nedostaci na pojedinim pozicijama. Podrska Coricu i Rahimicu, samo stalozeno od utakmice do utakmice.
Dangubic je pravi fudbaler i nek se on i Krpic natjecu ko ce biti u prvih 11 mada meni ne izgleda losa ideja ni da obojica igraju u isto vrijeme u nekoj formaciji.
Realno govoreci mislim da je ono bio penal u zadnjoj minuti kao sto nam ga nisu svirali protiv zrinjskog.
@zeljovolimte nick je najvefi bot koji samo ceka kako poceti spinovati da se otjera Coric i to nek vam je jasno.
Huso Karjasevic vam je svima zacepio usta da ove dvije tekme a pljuvali ste ga priie nego je poceo trenirati sa ekipom.
Treba jos dosta rada ali kvalitet i pojedini automatizmi se vide ali se vide i nedostaci na pojedinim pozicijama. Podrska Coricu i Rahimicu, samo stalozeno od utakmice do utakmice.
Dangubic je pravi fudbaler i nek se on i Krpic natjecu ko ce biti u prvih 11 mada meni ne izgleda losa ideja ni da obojica igraju u isto vrijeme u nekoj formaciji.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ali ovoliko loših pasova (BEZPOTREBNIH), iz utakmice u utakmicu, a danas pogotovo, će nas koštati kad tad.
Pa jeste li normalni?!
Bukvalno, svaka ekipa nam se može postaviti na kontre..samo čekaj jednu-dvije ovakve greške.
Pa jeste li normalni?!
Bukvalno, svaka ekipa nam se može postaviti na kontre..samo čekaj jednu-dvije ovakve greške.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zadrzavati vrijeme protiv Posusja na Grbavici, sta smo docekali
Ipak 3 vrijedna boda

Ipak 3 vrijedna boda

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 7republictz, ANamelessGhoul, b00t, Cwirek, drzgemboadislic, feniksptica, Ferroviere1987, FrDiHu, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Kockoglavi, Lokomotifa, mamonelafo, Manijakdolopate, Napaceni87, Napapijri, NebeskaSila96, PeppermintSA, SamoDaKazeem, sebalos, Shategabri, TigerWoods, ubipara, WeekendOffender, zagorski, zaostrog, zlatandr i 363 gosta.