Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
bukvalno nijedan penal nije bio. ni ovdje, ni na derbiju.
ne znate pravila.
jedino gdje je danas pogrijesio je hirosu nije dao zuti za ono guranje.
ali ponavljam, ne znate pravila.
ne znate pravila.
jedino gdje je danas pogrijesio je hirosu nije dao zuti za ono guranje.
ali ponavljam, ne znate pravila.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:42Znao sam da će promijeniti.![]()
Na poluvremenu.
Na kraju.

....sve drugo će proći!
- TurkishAirlines
Nije ni crveni Al Jaberu bio

Sve po pravilima
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Drug, ne bi ti punca, ne dođe"FKSDoGroba je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:28Ne spominjite vise korona titulu ni taj kup sto smo osvojili godinu dana poslije. Vi obraza nemate, slavili bi i jedno i drugo zivotom da vam se ukazala prilika ali ste jednostavno nesposobni u fudbalu.godrina je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:26Ma ja ba, yebo predsjednika bitna je neka random osoba na forumu. Ne znas ni sta pjevate ni sta dogovarate a znas uredno srat o Zelji.Zutti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:22
Yebo predsjednika. Ne krivim ja ovdje vašu upravu, oni su takvi pa su takvi nego ne mogu da vjerujem da vi opravdavate to.
Šta pjevamo? Nisam ni bio na forumu tad. Kad budeš mene vidio da slavim krađu u našu korist, nepravdu i slično tad mi to nabijaj na nos. Ja pričam za debile sa tvoje strane, a isto bih rekao i za naše.
Šta dogovaramo? Zayebi insinuacije. Daj presude neke oko toga kao što protiv vas postoje.
Sta mi opravdavamo a ne smjeli ?

Ti u jednom postu letis par decenija u proslost pa prije par godina pa prije sat vremena.Zutti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:30Ma pričam ti da je stav navijača bitan. Jel me ubjeđuješ da nije?godrina je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:26Ma ja ba, yebo predsjednika bitna je neka random osoba na forumu. Ne znas ni sta pjevate ni sta dogovarate a znas uredno srat o Zelji.Zutti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:22
Yebo predsjednika. Ne krivim ja ovdje vašu upravu, oni su takvi pa su takvi nego ne mogu da vjerujem da vi opravdavate to.
Šta pjevamo? Nisam ni bio na forumu tad. Kad budeš mene vidio da slavim krađu u našu korist, nepravdu i slično tad mi to nabijaj na nos. Ja pričam za debile sa tvoje strane, a isto bih rekao i za naše.
Šta dogovaramo? Zayebi insinuacije. Daj presude neke oko toga kao što protiv vas postoje.
Sta mi opravdavamo a ne smjeli ?
Ma pretpostavljam na šta misliš, postavljano milijardu put, al šta dogovaramo druže? Vama je najveća legenda kluba presuđena za štimanje utakmica. To je fakt. U sezoni gdje ste se borili za titulu je 7 sudija suspendovano zbog vas. To je fakt. Eto nek nema presuda, al daj dokaze za taj kup kao što postoje da je Borac prošle sezone ukrao titulu Zrinjskom ili kao što ste vi danas pokrali Posušje. Daj isječke, screenshotove gdje se vide greške i bilo kakva dogovaranja/štimanja. To isto kao korona titula oko koje toliko kmečite, a lik u kojeg ste se svi kleli otvoreno izjavio da Sarajevo nema veze s tim.
To za presudu jbg ja te ne mogu edukovat, procitaj malo sta.
Gdje je Posusje pokradeno?
Daj ti dokaze da je Zeljo sta manipulisao
Cinjenica je da je vas predsjednik se gurao da ljubi i grli vicu, Jel trebaju dokazi za to.?
Ok razumijem ja tebe, imate u glavama da ste najjaci i nit ste dobili Zelju bit Posusje kojeg je Zeljo uspio. Vjerujem da boli jbg.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
2013.VeteranSA je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:35"Drug, ne bi ti punca, ne dođe"FKSDoGroba je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:28Ne spominjite vise korona titulu ni taj kup sto smo osvojili godinu dana poslije. Vi obraza nemate, slavili bi i jedno i drugo zivotom da vam se ukazala prilika ali ste jednostavno nesposobni u fudbalu.![]()
![]()
![]()

Zasluzena pobjeda. Najsladje je 1:0. Mufticu hvala na skinutom ziceru. Posusje nezgodna ekipa. Mogli smo jos jedan zabiti da se ne spetljaju krila. Prvo gledanje vara, nigdje veze, ni govora o penalu. O drugom se da diskutovati, izbijanje lopte suprotno od gola gdje igrac s jednog metra napuca svog. Vjerujem da cemo dobiti odgovor iz saveza brzo.
Posjeta povecana za nekih 1-1.5k. Isto kao i sto sam pisao pitarima za Posusje da poguranac za posjetu, kad su se vec neki dotakli posjete protiv Posusja.
Posjeta povecana za nekih 1-1.5k. Isto kao i sto sam pisao pitarima za Posusje da poguranac za posjetu, kad su se vec neki dotakli posjete protiv Posusja.
- BosniaBoston
- Kontakt:
+13
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- luckystrike
- Kontakt:
Od dzemidzica zeljinog navijaca je bilo za ocekivati da ce nasiljiti maksimalno. Ostao je duzan u Posusju 19.4. mada je i tada uradio sve sto je bilo u njegovoj moci.
Međutim od delegata se nisam nadao da ce od 3 i po - 4 plafon, navuci 7 i po hiljada. Sramota.
Navikli smo da se malim plavim navlaci posjeta po hiljadu - dvije, ali ovo je vec novi nivo.
Međutim od delegata se nisam nadao da ce od 3 i po - 4 plafon, navuci 7 i po hiljada. Sramota.
Navikli smo da se malim plavim navlaci posjeta po hiljadu - dvije, ali ovo je vec novi nivo.
Letim kroz godine jer ste isti od dana nastanka do danas. Prije 100, 50, 20, 5 i danas, identično svegodrina je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:36Ti u jednom postu letis par decenija u proslost pa prije par godina pa prije sat vremena.Zutti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:30Ma pričam ti da je stav navijača bitan. Jel me ubjeđuješ da nije?
Ma pretpostavljam na šta misliš, postavljano milijardu put, al šta dogovaramo druže? Vama je najveća legenda kluba presuđena za štimanje utakmica. To je fakt. U sezoni gdje ste se borili za titulu je 7 sudija suspendovano zbog vas. To je fakt. Eto nek nema presuda, al daj dokaze za taj kup kao što postoje da je Borac prošle sezone ukrao titulu Zrinjskom ili kao što ste vi danas pokrali Posušje. Daj isječke, screenshotove gdje se vide greške i bilo kakva dogovaranja/štimanja. To isto kao korona titula oko koje toliko kmečite, a lik u kojeg ste se svi kleli otvoreno izjavio da Sarajevo nema veze s tim.
Cinjenica je da je vas predsjednik se gurao da ljubi i grli vicu, Jel trebaju dokazi za to.?
Ok razumijem ja tebe, imate u glavama da ste najjaci i nit ste dobili Zelju bit Posusje kojeg je Zeljo uspio. Vjerujem da boli jbg.

To za presudu me edukuj. Ispravi me ako griješim, nikakav problem ako je argumentovano i tačno.
Gdje je Posušje pokradeno? Pa, dva penala danas. Postavljeno je masu puta danas.
Evo jedan koji imam save.

Joj ovo na kraju je najjače. Čuj mi dobili vi niste. To ono, šta bi tek vama radili, jel?

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prestanite kmecati vise, od Borca vam brigada nije prestala. Mislim da vas vise ni IQ ekvivalenta nejac iz Tuzle, Zenice i Vrapcica ne shvataju ozbiljno 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Maroon1946
- Kontakt:
Željo
Borac
- TurkishAirlines
Zaboravljamo da se samo u korist zelje dosudi crveni karton van terena, u svlacionicama, gdje niko ne vidi i ne zna na pocetku poluvremena 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
PozdravKONTRASVIH je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:43Prestanite kmecati vise, od Borca vam brigada nije prestala. Mislim da vas vise ni IQ ekvivalenta nejac iz Tuzle, Zenice i Vrapcica ne shvataju ozbiljno![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
U ovoj situaciji ruka je u prirodnom polozaju ako bacamo koplje.Zutti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:41Letim kroz godine jer ste isti od dana nastanka do danas. Prije 100, 50, 20, 5 i danas, identično svegodrina je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:36Ti u jednom postu letis par decenija u proslost pa prije par godina pa prije sat vremena.Zutti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:30
Ma pričam ti da je stav navijača bitan. Jel me ubjeđuješ da nije?
Ok razumijem ja tebe, imate u glavama da ste najjaci i nit ste dobili Zelju bit Posusje kojeg je Zeljo uspio. Vjerujem da boli jbg.![]()
To za presudu me edukuj. Ispravi me ako griješim, nikakav problem ako je argumentovano i tačno.
Gdje je Posušje pokradeno? Pa, dva penala danas. Postavljeno je masu puta danas.
Evo jedan koji imam save.
Joj ovo na kraju je najjače. Čuj mi dobili vi niste. To ono, šta bi tek vama radili, jel?Da ja tebi sad navedem Slogu kao primjer?
U prvoj situaciji gdje je penal skolski bio, takodjer prirodni polozaj u nekoliko borilackih vjestina.
O kakvom penalu pricas?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne stižem našu temu da pročitam, gledam da im ne pozli..let3 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:01Uz obavezno ponavljanje iste mantre "vicine kujice"avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:5123.stranice ispisane od početka utakmice.
Golem si Željo!solidan broj, al ide to na 50 do sutra.
Nisu nikako proradili kompleksi![]()
Nisu odavno ovako pjenili. Ipak smo komšije, trebamo ih pripaziti..
A oni bi nama dženazu klanjali, opet izvlače stare slike, ali hajde, nije da nismo navikli na pionirsku dolinu tribine istok gradskog stadiona.
Neka nama vas.
Ljubi vas Facko.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne znate osnove matametike, sad ste dokazali da vas vecina ne zna ni pravila. Pa pratite odbojku nije ovo za vas 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kad se na temi ispiše 40+ stranica o Sarajevu - to je normala.
Kad se na temi ispiše 25+ stranica o utakmici Vaso Crni - Posušje - to je kmečanje.
stVAR filozofije letećih medvjedića.

Kad se na temi ispiše 25+ stranica o utakmici Vaso Crni - Posušje - to je kmečanje.
stVAR filozofije letećih medvjedića.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Postavljam se u poziciju Posusja, da je ono na suprotnoj strani bilo (govorim za ruku Galica), **** bi se sudiji od do jer nije svirao tako da treba i ovako biti realan pa priznati. Ne razumijem se u ova nova pravila kad je ruka kad nije al ja bih je svirao i nama pa onda normalno i Posusju
FKŽ !