Sto posto,sto vise ljudi kao Ibrakovic mada nam trebaju 10 puta jos veci muljatori,prevaranti jer ovo nije fudbal,ima da te zegaju dok ti se ne smrkne
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ma to je fudbal posusje danas imalo 3-4 100 % šanse ni jedan gol protiv nas iz dvije polu sanse dva gola.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:54Prvo poluvrijeme nisu gurbeti centra presli bukvalno,Muftic ih opet spasioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:35Od ekipe kojoj danas nisu svirana 2 penala, i koja je i pored toga imala 2-3 100% šanse.
- TurkishAirlines
Nema veze, mi cemo se zadovoljiti da smo odlicno odigrali drugo poluvrijeme i da nam je sreca okrenula ledja a ne neznanje kako zabiti gol 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Kyeremeh dvaput i Mustafić namjerno gađali jedan ugao, da vide ko ima precizniji šut. Turkešu golman odbranio šansu, zamisli kakav je to napadač kojem golman odbrani šut.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:13Nema veze, mi cemo se zadovoljiti da smo odlicno odigrali drugo poluvrijeme i da nam je sreca okrenula ledja a ne neznanje kako zabiti gol![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Da ne pričamo o Amarovom nabijanju lopte na jug (na haman prazan go).Nirton je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:26Kyeremeh dvaput i Mustafić namjerno gađali jedan ugao, da vide ko ima precizniji šut. Turkešu golman odbranio šansu, zamisli kakav je to napadač kojem golman odbrani šut.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:13Nema veze, mi cemo se zadovoljiti da smo odlicno odigrali drugo poluvrijeme i da nam je sreca okrenula ledja a ne neznanje kako zabiti gol![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ja isto nikad nisam vidio da neko ono promasi stvarno nevjerojatno covjrk sutno a golman odbrani koje ne znanje sramota.Nirton je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:26Kyeremeh dvaput i Mustafić namjerno gađali jedan ugao, da vide ko ima precizniji šut. Turkešu golman odbranio šansu, zamisli kakav je to napadač kojem golman odbrani šut.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:13Nema veze, mi cemo se zadovoljiti da smo odlicno odigrali drugo poluvrijeme i da nam je sreca okrenula ledja a ne neznanje kako zabiti gol![]()
![]()

- TurkishAirlines
Ubi te ironija.Nirton je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:26Kyeremeh dvaput i Mustafić namjerno gađali jedan ugao, da vide ko ima precizniji šut. Turkešu golman odbranio šansu, zamisli kakav je to napadač kojem golman odbrani šut.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:13Nema veze, mi cemo se zadovoljiti da smo odlicno odigrali drugo poluvrijeme i da nam je sreca okrenula ledja a ne neznanje kako zabiti gol![]()
![]()
Samo takvim stavom mi cemo sigurno biti prvaci

Dok se bodovi prosipaju
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Neznam dalije iko slusao izjavu Corica, kaze daobi sebi ocjenu -10, naravno spomenuo je ne dosudjen penal protiv zrinjskog al sad suti.. razlika izmedju Zekice i njega (pokusava bit blijeda kopija) Zekic pogrijesio uradio izmjene izdominirao ovaj samo uspio da bude ravnopravan u drugom ako i to dok je u prvom pomnozen sa nulom.
Al ova utakmica je dokaz kako vico beus rade, uzmes zelju (nesviras penal) onda lagano ostetis SARAJEVO I POSUSJE, takodje trener posusja je dobio poziv od BEUSA da netalase za penal u 95 minuti jer bice vraceno protiv FK SARAJEVA ako bude trebalo i za teren nece morat sat 460 k km vec samo 300 k km..
Al ova utakmica je dokaz kako vico beus rade, uzmes zelju (nesviras penal) onda lagano ostetis SARAJEVO I POSUSJE, takodje trener posusja je dobio poziv od BEUSA da netalase za penal u 95 minuti jer bice vraceno protiv FK SARAJEVA ako bude trebalo i za teren nece morat sat 460 k km vec samo 300 k km..
-
- Kontakt:
Posusje je dobra ekipa.Nama uzeli bod,Zrinjskom trebali isto par 100% sansi,danas bi isto uzeli bod da nije bilo nezapamcene lakrdije.Protiv Borca nisam gledao ali jako kvalitetna ekipa.Nazalost malim plavim je obecana Evropa na silu.
Nadam se da smo rijesili problem realizacije.Sutra rutinski sloziti 2-3 komada i dovidjenja.Moramo
Bitno je da drzimo prikljucak za Zrinjskim i Borcem pa sta Bog dadne.
Nadam se da smo rijesili problem realizacije.Sutra rutinski sloziti 2-3 komada i dovidjenja.Moramo
Bitno je da drzimo prikljucak za Zrinjskim i Borcem pa sta Bog dadne.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
I da imamo 7 od 7 opet bi morao igrati i dalje pobjeđivati. Ne postaje se prvak u 7 kolu , imamo 17 bodova jako dobro I idemo dalje .
Pa šta ti znači ,,neznanje kako zabiti gol". Koja to ekipa svaku utakmicu da gol iz svake šanse, da počnem navijat za njih. Možda baš sutra pobijedimo 0-1 golom iz neke frljoke, a Lištica se ispromašiva.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:31Ubi te ironija.Nirton je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:26Kyeremeh dvaput i Mustafić namjerno gađali jedan ugao, da vide ko ima precizniji šut. Turkešu golman odbranio šansu, zamisli kakav je to napadač kojem golman odbrani šut.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:13Nema veze, mi cemo se zadovoljiti da smo odlicno odigrali drugo poluvrijeme i da nam je sreca okrenula ledja a ne neznanje kako zabiti gol![]()
![]()
Dok se bodovi prosipaju
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- TurkishAirlines
Znaci da ne znas zabiti gol kad ides 1na1. Zbog toga smo 4 boda izgubili vec.Nirton je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:38Pa šta ti znači ,,neznanje kako zabiti gol". Koja to ekipa svaku utakmicu da gol iz svake šanse, da počnem navijat za njih. Možda baš sutra pobijedimo 0-1 golom iz neke frljoke, a Lištica se ispromašiva.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:31Ubi te ironija.
Dok se bodovi prosipaju
A sigurno znas da smo zbog tih istih promasaja na Kosevu ispali iz Evrope.
E sad, neko ce to da opravdava a neko ne.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Pa mi bi bili najbolji tim na svijetu da svaki pokušaj zabijas ,nekad zabijes nekad ne. Veći je problem igra protiv željezničar prvo poluvrijeme konfuzije živa, protuv posusja si isto imao dobar dio utakmice samo izbi nabi . To je veci problem nego šanse , najbolji timovi i igrači na svijetu promašeno šanse 1 na 1 ,penale itd . Naravno da je bitno zabijati šanse ali to su djelici sekunde nema tu pravila.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:42Znaci da ne znas zabiti gol kad ides 1na1. Zbog toga smo 4 boda izgubili vec.Nirton je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:38Pa šta ti znači ,,neznanje kako zabiti gol". Koja to ekipa svaku utakmicu da gol iz svake šanse, da počnem navijat za njih. Možda baš sutra pobijedimo 0-1 golom iz neke frljoke, a Lištica se ispromašiva.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:31
Ubi te ironija.
Dok se bodovi prosipaju
Uložiš doplo više novca u ekipu, krv svoju propišaš, za svaki bod, zdravlje svoje ostaviš na terenu da bi pobjedio i onda imaš ovaj zeljzničar sa isto bodova kao primjer i sudisku organizaciju sa kojom šuruje ona konjička pijanica.
A mi krivimo naše igrače što nismo osvojili više bodova
A mi krivimo naše igrače što nismo osvojili više bodova

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- TurkishAirlines
Ja spominjem situacije 1na1, ne izvrcite pricu kako vama paše.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:52Pa mi bi bili najbolji tim na svijetu da svaki pokušaj zabijas ,nekad zabijes nekad ne. Veći je problem igra protiv željezničar prvo poluvrijeme konfuzije živa, protuv posusja si isto imao dobar dio utakmice samo izbi nabi . To je veci problem nego šanse , najbolji timovi i igrači na svijetu promašeno šanse 1 na 1 ,penale itd . Naravno da je bitno zabijati šanse ali to su djelici sekunde nema tu pravila.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:42Znaci da ne znas zabiti gol kad ides 1na1. Zbog toga smo 4 boda izgubili vec.
Pa jbte, znate li sta smo mi ove sezone promasivali? Pa i Guli na derbiju da je bio priseban ono u prvom je mogao zabiti.
Pa sam trener govori, al eto vi sad nedate na Sarajevo opet se kao pljuje, nista pozitivno nema i ostala sranja.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Mi smo odigrali 7 utakmica osvojili 17 bodova. Oni su odigrali 9 utakmica.AVNOJ je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:53Uložiš doplo više novca u ekipu, krv svoju propišaš, za svaki bod, zdravlje svoje ostaviš na terenu da bi pobjedio i onda imaš ovaj zeljzničar sa isto bodova kao primjer i sudisku organizaciju sa kojom šuruje ona konjička pijanica.
A mi krivimo naše igrače što nismo osvojili više bodova![]()

Što se tiče sudijske organizacije, tu si upravu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Nije konjički konj slučajno laprdao,zna on u šta se upustio ali obrisati će vico glavić s njim,Mirviću pamet u glavu dok nije kasno
Pa koga kritikujemo? Čatakovića, Guliashvilija, Kyeremeha, Mustafića, Beganovića i Turkeša što su promašili te šanse, loši igrači sve? Ili ćemo Zekića što mu 10 igrača ne može dati gol iz velike šanse? Ili ćemo Mirvića što je doveo Turkeša umjesto naprimjer Jove Lukića, za kojeg znamo sigurno da bi dao gol iz one Turkešove prilike na derbiju, i svake naredne šanse do kraja sezone?TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:42Znaci da ne znas zabiti gol kad ides 1na1. Zbog toga smo 4 boda izgubili vec.Nirton je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:38Pa šta ti znači ,,neznanje kako zabiti gol". Koja to ekipa svaku utakmicu da gol iz svake šanse, da počnem navijat za njih. Možda baš sutra pobijedimo 0-1 golom iz neke frljoke, a Lištica se ispromašiva.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 sep 2024, 18:31
Ubi te ironija.
Dok se bodovi prosipaju
- luckystrike
- Kontakt:
Velika žal što nam je Posušje uzelo 2 boda, i to na kakav način, a najmanje su tad zaslužili, a recimo zrinjskom i zelji kojeg su nadigrali nisu uspjeli uvaliti go.
Nadam se akoBogda pobjedi sutra da ostanemo na vrhu i da se zaborave prosuti bodovi na Koševu.
Igraj bordo - bijeli!
Nadam se akoBogda pobjedi sutra da ostanemo na vrhu i da se zaborave prosuti bodovi na Koševu.
Igraj bordo - bijeli!
U pravu je ovaj Turkiš, previše mi šansi prospemo. Zrinjski stvara mali broj šansi ali ih ljudi iskoriste. To se mora promijeniti ako mislimo biti prvaci jer nam je odbrana slaba, tako da moramo postizati više golova od protivnika.
Trenutno korisnika/ca: 72220, Amidzaa, amypitar, Bing [Bot], bordobijeli, feniksptica, MokraKifla, mosarajvosa83, samoFKS i 89 gostiju.