Nema sta, uzasni smo, cak se ne borimo ni za prvo mjesto sa ovom ekipom.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prvo poluvrijeme, kao što sam rekao na terenu, uvijek sam samokritičan. Dat ću sebi minus 10. Ja sam glavni krivac što smo igrali ovako loše prvo poluvrijeme. Posušje je imalo 100% šansu, Mufta nas je opet izvadio. Drugo poluvrijeme smo ubacili svježe igrače. Nakon toga, dominirali smo 20 minuta, imali smo situacije koje smo morali riješiti. Poslije je Posušje imalo dobre prilike, vile su nas pronosale. Znao sam da su strašno dobra ekipa. Oni će u nastavku biti u gornjem dijelu. Pohvala momcima, ovo je njihova pobjeda, velika tri boda. Uhvatili smo priključak za sam vrh, rekao je Ćorić na početku svog obraćanjaOrvel je napisao/la: ↑29 sep 2024, 19:16E u ovakvim utakmicama gdje nisi puno bolji a uzmes 3 boda nakon derbija se potvtdjuje da si kvalitetna ekipa koja osvaja bodove.
Realno govoreci mislim da je ono bio penal u zadnjoj minuti kao sto nam ga nisu svirali protiv zrinjskog.
@zeljovolimte nick je najvefi bot koji samo ceka kako poceti spinovati da se otjera Coric i to nek vam je jasno.
Huso Karjasevic vam je svima zacepio usta da ove dvije tekme a pljuvali ste ga priie nego je poceo trenirati sa ekipom.
Treba jos dosta rada ali kvalitet i pojedini automatizmi se vide ali se vide i nedostaci na pojedinim pozicijama. Podrska Coricu i Rahimicu, samo stalozeno od utakmice do utakmice.
Dangubic je pravi fudbaler i nek se on i Krpic natjecu ko ce biti u prvih 11 mada meni ne izgleda losa ideja ni da obojica igraju u isto vrijeme u nekoj formaciji.
ta djeca vec nekoliko sezona su polu retardirani sa ubacajima kad treba i kad ne treba a kad vidim koji debeli trut ih vodi iz omladinskog pogona sve covjeku bude jasnoMrkiMedo je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:34Ne znam da sam se ikad jadnije osjecao na Grbavici nego veceras. Oni papci sa istoka kao da su dosli sa Koseva. Na sav onaj krkanluk, onaj mali papak iza led ekrana uzme loptu pa zayebava igrace Posusja i namjerno ubacuje loptu u teren. Majmunu sabahom uruciti ispisnicu i zabraniti dolazak na Grbavicu. Tako smo trebali i sa onom dvojicom mongoloida sto su utrcali, ali smo postali piyde i sutimo na ove stvari.
Covjece dragi.
Nisi brate ti doživio doček na Koševu,kakve su provokacije bile upućene od dolaska ekipe pa do kraja od zaposlenika pa uprave(krimosa)tako da je ovo smiješno,Hase se vrti u mezaru kakva je ovo kriminalna organizacija.MrkiMedo je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:34Ne znam da sam se ikad jadnije osjecao na Grbavici nego veceras. Oni papci sa istoka kao da su dosli sa Koseva. Na sav onaj krkanluk, onaj mali papak iza led ekrana uzme loptu pa zayebava igrace Posusja i namjerno ubacuje loptu u teren. Majmunu sabahom uruciti ispisnicu i zabraniti dolazak na Grbavicu. Tako smo trebali i sa onom dvojicom mongoloida sto su utrcali, ali smo postali piyde i sutimo na ove stvari.
Poredis nas sa Sarajevom, Zrinjskim i Borcem. Ako si realan onda je posteno reci da smo mi nivo ispod tih klubova. Uprkos tome i dalje ne gubimo lako bodove ali ih i ne osvajamo lako sto je bilo i ocekivano. Na kraju kad saberes 17 od 27 bodova gdje si izgubio od sirokog prvo kolo i zrinjskog koji je pokazao da je klasa iznad nas iako nismo bili toliko losi na toj utakmici, kao sto nismo bili losi ni sa sirokim. Ne razumijem sta hocete, ekipa koja se borila za opstanak proslu sezonu i u koju nije ulozeno kao u ostale konkurentske ekipe jednostavno ne moze ici na vrh tabele. Ovo sto sad imamo je puno bolje od onog sto je moglo biti. Naravno da treba popraviti dosta stvari, ali upravo zbog toga trener treba biti tu 2 godine, treba sacuvati kostur i dobre igrace i dopuniti sa 2 3 pojacanja na polusezoni i na kraju sezone gdje ces imati konkurenciju i kontinuitet i tek onda mozes krenuti ka vrhu mada je i to prerano i u idealnom slucaju.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:59Covjece dragi.
Zrinski ispred nas sa dvije utakmice manje i dva boda vise. Mogucih 8 bodova ispred nas, a tek je pocelo.
Sarajevo isti broj bodova ima dvije utakmice manje. Moguce da ce i oni bjezati 6 bodova, ako dobiju Zrinski a ovi ce samo pet bodova bjezati.
Borac jeate ispred nas, ali sa 4 utakmice manje. Iz kojih ako pokupi samo pola bodova u bod je sa nama, a vjerovatno je i ispred.
Igman se po tebi bori za Evropu?
Sve sam ja to dozivio, ali me oni ne zanimaju. Meni smo bitni mi, a mi se polako pretvaramo u njihgegenpressing je napisao/la: ↑29 sep 2024, 21:06Nisi brate ti doživio doček na Koševu,kakve su provokacije bile upućene od dolaska ekipe pa do kraja od zaposlenika pa uprave(krimosa)tako da je ovo smiješno,Hase se vrti u mezaru kakva je ovo kriminalna organizacija.MrkiMedo je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:34Ne znam da sam se ikad jadnije osjecao na Grbavici nego veceras. Oni papci sa istoka kao da su dosli sa Koseva. Na sav onaj krkanluk, onaj mali papak iza led ekrana uzme loptu pa zayebava igrace Posusja i namjerno ubacuje loptu u teren. Majmunu sabahom uruciti ispisnicu i zabraniti dolazak na Grbavicu. Tako smo trebali i sa onom dvojicom mongoloida sto su utrcali, ali smo postali piyde i sutimo na ove stvari.
Ma Zeljo mora biti u borbi za prva cetri mjesta, mora!!Orvel je napisao/la: ↑29 sep 2024, 21:23Poredis nas sa Sarajevom, Zrinjskim i Borcem. Ako si realan onda je posteno reci da smo mi nivo ispod tih klubova. Uprkos tome i dalje ne gubimo lako bodove ali ih i ne osvajamo lako sto je bilo i ocekivano. Na kraju kad saberes 17 od 27 bodova gdje si izgubio od sirokog prvo kolo i zrinjskog koji je pokazao da je klasa iznad nas iako nismo bili toliko losi na toj utakmici, kao sto nismo bili losi ni sa sirokim. Ne razumijem sta hocete, ekipa koja se borila za opstanak proslu sezonu i u koju nije ulozeno kao u ostale konkurentske ekipe jednostavno ne moze ici na vrh tabele. Ovo sto sad imamo je puno bolje od onog sto je moglo biti. Naravno da treba popraviti dosta stvari, ali upravo zbog toga trener treba biti tu 2 godine, treba sacuvati kostur i dobre igrace i dopuniti sa 2 3 pojacanja na polusezoni i na kraju sezone gdje ces imati konkurenciju i kontinuitet i tek onda mozes krenuti ka vrhu mada je i to prerano i u idealnom slucaju.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:59Covjece dragi.
Zrinski ispred nas sa dvije utakmice manje i dva boda vise. Mogucih 8 bodova ispred nas, a tek je pocelo.
Sarajevo isti broj bodova ima dvije utakmice manje. Moguce da ce i oni bjezati 6 bodova, ako dobiju Zrinski a ovi ce samo pet bodova bjezati.
Borac jeate ispred nas, ali sa 4 utakmice manje. Iz kojih ako pokupi samo pola bodova u bod je sa nama, a vjerovatno je i ispred.
To sto su neki povjerovali u pricu o borbi za titulu je prica za sebe.
Pa i borimo se za prva cetiri, ove tri ekipe su jednostavno kvalitetnije od nas, vec je problem sto tvoj svaki post zvuci kao da smo negdje sa sirokim dole i borimo se za opstanak. Imamo 4 tekme kuci ( radnik,velez,gosk,sloboda) u narednom periodu gdje moramo taj saldo popraviti.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:14Ma Zeljo mora biti u borbi za prva cetri mjesta, mora!!Orvel je napisao/la: ↑29 sep 2024, 21:23Poredis nas sa Sarajevom, Zrinjskim i Borcem. Ako si realan onda je posteno reci da smo mi nivo ispod tih klubova. Uprkos tome i dalje ne gubimo lako bodove ali ih i ne osvajamo lako sto je bilo i ocekivano. Na kraju kad saberes 17 od 27 bodova gdje si izgubio od sirokog prvo kolo i zrinjskog koji je pokazao da je klasa iznad nas iako nismo bili toliko losi na toj utakmici, kao sto nismo bili losi ni sa sirokim. Ne razumijem sta hocete, ekipa koja se borila za opstanak proslu sezonu i u koju nije ulozeno kao u ostale konkurentske ekipe jednostavno ne moze ici na vrh tabele. Ovo sto sad imamo je puno bolje od onog sto je moglo biti. Naravno da treba popraviti dosta stvari, ali upravo zbog toga trener treba biti tu 2 godine, treba sacuvati kostur i dobre igrace i dopuniti sa 2 3 pojacanja na polusezoni i na kraju sezone gdje ces imati konkurenciju i kontinuitet i tek onda mozes krenuti ka vrhu mada je i to prerano i u idealnom slucaju.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:59
Covjece dragi.
To sto su neki povjerovali u pricu o borbi za titulu je prica za sebe.
To je minimum, nikakav uspjeh.
Razumijem da je Coricu prvi put i ovakva ekipa i pritisak. Ako mi kao navijaci nismo prvaci u strpljenju, ko je?
Aplaudira im se nakon prvog poluvremena..
Jace te ekioe od nas jesu, ali ne u toj mjeri da im ne mozemo biti ravnopravni sto smo i dokazali protiv Zrinskog i Sarajeva.
Ne volim podcijenjivat nase momke niti je Mulahusejinovic bolji od Krpica/Dangubica, a ni Mustafic od Radovca cak sta vise. Zeljo itekkao kvalitetnih pojedinaca ima, trebat ce im vremema slazem se.
I da ova ekipa se nije borila za opstanak.
Muftic- Galic Kosoric Cocalic Jasarevic Rustemovic Cosic Mekic Amoah Krpic Gasal i izmjene tipa Turanjanin, Selimovic, Alyson, Haracic..
Finih igraca je iz Dinine ekipe sacuvano i te "gubitnicke" je sacuvano.
Boljevic, Radovac, Al Jaber, Cavnic, Hiros..
Imamo mi dosta kvaliteta!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrasno15, Levin, samoFKS, Varijantas8 i 46 gostiju.