HRT je blokiran.
Ugasili se -> BH Telekom, BHT
Pa kakve su ovo dvorane po Grckoj,kad sam prebacio kontam BiH ligu poceli prenositi
Vecina hranrih srba je poginula u 1-2 svjetskom ratu, ostale kukavice i ljudi sa niskim iq-om koji su se razmnozili pa danas imamo to sto se naziva srbijom te bolestan narod. Naravno, cast izuzecima, nazalost su minorni u odnosu na retardirane sto se kroz sport najvise vidi.
Pa tako nekako, ostala ona retardusa Jeremicka da im prica o zivotu...Neutral je napisao/la: ↑12 okt 2024, 23:47Vecina hranrih srba je poginula u 1-2 svjetskom ratu, ostale kukavice i ljudi sa niskim iq-om koji su se razmnozili pa danas imamo to sto se naziva srbijom te bolestan narod. Naravno, cast izuzecima, nazalost su minorni u odnosu na retardirane sto se kroz sport najvise vidi.
Probao sam ja neki dan, i dalje mi se cini Go bolja
Ma imam ja megu jbg traje do decembra Ali ne radi url, kontam da nisu promjenili ako lo koristi da mi posalje svoj
Sto ne koristis Go server? Meni se cini da je dosta stabilniji od MegeAzpi je napisao/la: ↑20 okt 2024, 23:36Ma imam ja megu jbg traje do decembra Ali ne radi url, kontam da nisu promjenili ako lo koristi da mi posalje svoj
Sto se tice Mege jedini minus je arene nekad da ne rade Kako treba, Ali Haj meni ne smeta upalim na sky i slicno, Ali zna se desiti da na arenama ne mozes gledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.