Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 05 apr 2011, 19:02

ŠB.TRN je napisao/la:Ja ne znam sta ste vi mislili.Pa opet sve tri strane trebaju pristati,ne moze doći UEFA i ovdje postavljati koga oce.Mi smo suspendirani!!!Nekima to nije jasno.Koga ce ovaj Glavas predstavljati nemam pojma,al znam koga neće !!! :D :D :D
glavaš je hrvat, i predstavljat će hrvate. one hrvate koji vole zemlju u kojoj žive za razliku od bevande.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 05 apr 2011, 19:03

ŠB.TRN je napisao/la:Ja ne znam sta ste vi mislili.Pa opet sve tri strane trebaju pristati,ne moze doći UEFA i ovdje postavljati koga oce.Mi smo suspendirani!!!Nekima to nije jasno.Koga ce ovaj Glavas predstavljati nemam pojma,al znam koga neće !!! :D :D :D
Sjecas se kako se igrala liga odmah poslije rata?
E opet ce tako igrace onaj ko hoce a ko nece ima brate turnira po selima sirom jugozapadne i sjeveroistocne BiH :mrgreen:
Nece niko nikog moliti u Evropu ce onaj koji zeli prihvatiti statut a onaj ko nece neka ide na ove pomenute turnire ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 19:04

pacovi_tu_ima je napisao/la:
glavaš je hrvat, i predstavljat će hrvate. one hrvate koji vole zemlju u kojoj žive za razliku od bevande.
pa to je "nas " hrvat , to nije dovoljno , mora volit maticu Hrvatsku, jer znas , imaju nasi i vasi Hrvati, dobri i losi :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 apr 2011, 19:11

kao da ce neko pitati seljadiju iz sirokog za savjet :lol:

edit: naravno da ce glavas predstavljati hrvate koji vole bih a ne skutore iz zapadne hercegovine koji ruse bh.nogomet poput glavonje bevande 8-)
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 05 apr 2011, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 apr 2011, 19:12

Zna se odakle su klubovi koji predstavljaju hrvate,e oni ce i birati koga cemo poslati.Svakako je receno da ce klubovi imati svoje predstavnike.Jeli se islo u europu iz te lige odmah poslije rata?????
Znam koga nece predstavlati!!! :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2011, 19:15

soba 39 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Bismillahi rrahmani rrahim

El-Hamdu lillahi rrabil-alemin
Er-rahmanir-rahim
Maliki jevmid-din
ijjake n'abudu ve ijjake neste'in
ihdines-siratel mustekim
siratallezine en'amte alejhim gajril-magdubi'alejhim veled-dallin!

Hajte ljudi razidjite se, nema se vise sta reci, osim "ne halalim"!
:lol:
Ti ko' onaj ''vojnik rs'' iz filma ''Nicija zemlja''
''You not understand nothing ?-----yes,yes
no boom boom---yes :mrgreen:
@SB TRN moli boga da ti ne dodze Skija Katalinski.On je javno rekao da nije Hrvat vec Bosanski Katolik.
A od tog Bevandi rastu dlake na gloovi. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 apr 2011, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 apr 2011, 19:16

ŠB.TRN je napisao/la:Zna se odakle su klubovi koji predstavljaju hrvate,e oni ce i birati koga cemo poslati.Svakako je receno da ce klubovi imati svoje predstavnike.Jeli se islo u europu iz te lige odmah poslije rata?????
Znam koga nece predstavlati!!! :D :D

vama i rs-ovcima ce biti HOCES NECES PEDALA PASA MOJ :D :D :D ... ili cete prihvatiti one koji budu predlozeni ili cete ici tucati kamen...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

D u l e
Kontakt:

Post Postao/la D u l e » 05 apr 2011, 19:25

Ma kad dodju Bola,Kodro i Barba,svuda ce poteci med i mlijeko!

BiH klubovi ce biti jaci od Man Utd i Barce,repka ce u finale SP,a stadioni ce nam biti kao Njemacki!
K u r a c je Morrison umro od droge,ubili ga Srbi!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2011, 19:30

D u l e je napisao/la:Ma kad dodju Bola,Kodro i Barba,svuda ce poteci med i mlijeko!

BiH klubovi ce biti jaci od Man Utd i Barce,repka ce u finale SP,a stadioni ce nam biti kao Njemacki!
@Dule ne uvlaci se u ...
BTW slabo ti ide taj sarkazam. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 05 apr 2011, 19:30

E' kad bi se kako mogao formirati ovaj Novi Savez, ali da sve prođe bez plaćana danka klubova i repke. :)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 apr 2011, 19:33

Skutor(naziv za otocane i ove u dal.zagori),meni ne smeta!!!Ne dirajte nam nasu jedinu drzavu BIH.Zar vi mislite da je mi ne volimo????To je nasa zemlja,od 7 st,neki su dosli tek u 15!!!To za biranje i sami znate sta se ovdje odluci tako i bude.Mi smo u ligi mi i predstavnike dajemo,naravno uz nase prijatelje iz ostalih zupanija.Daj Boze da savez se vrati u normalu,jer mi smo ipak navikli igrati europu svake godine!!! :D :D :D Zar nije tako????
I za ovog gore,kakav vas forum,nas o cemu pricas neandertalac???

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 apr 2011, 19:36

ŠB.TRN je napisao/la:Skutor(naziv za otocane i ove u dal.zagori),meni ne smeta!!!Ne dirajte nam nasu jedinu drzavu BIH.Zar vi mislite da je mi ne volimo????To je nasa zemlja,od 7 st,neki su dosli tek u 15!!!To za biranje i sami znate sta se ovdje odluci tako i bude.Mi smo u ligi mi i predstavnike dajemo,naravno uz nase prijatelje iz ostalih zupanija.Daj Boze da savez se vrati u normalu,jer mi smo ipak navikli igrati europu svake godine!!! :D :D :D Zar nije tako????
Kad si tako pametan onda mi reci kako to da Bošnjaci pristaju da eventualno budu preglasani (po novom statutu bilo koja dva naroda mogu preglasat trećeg), a ostali ne pristaju. Treba pokazat ljubav prema reprezentaciji, a ako hoćeš i prema državi, pa makar i sam ispaštao radi toga, lako je pričat volim ja ovo il ono...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 apr 2011, 19:40

Tema pod ključ i neka ostane tako!
Tuga jbte, kako smo primitivni i zaostali svi. Ma dobar je savez bio i političari su odlični kakva smo mi bagra.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2011, 19:42

Mjesanje politike i sporta znaci suspenzija.
Ili oni koji to cine bit ce udaljeni.
Grcka je bila prvak Evrope pa su bili suspendirali zbog mjesanja politike.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 apr 2011, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 05 apr 2011, 19:43

Pa zar se i u fudbalu mora dijeliti sve na 3 dijela. Dovoljno je što je država na troje podjeljena, možemo li bar u sportu biti ujedinjeni. A i između ostalog, šta se ove Hercegovce i ove iz RS brine ko će biti u savezu, kad Hrvatsku odnosno Srbiju, smatraju svojom zemljom.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 apr 2011, 19:43

zar ocekujete da neko podrzava repku i savez i da zeli dobro fudbalu u BIH a kroz "njihove gradove" neces nigdje vidjet zastavu drzave u cijem bi savezu da igraju nego zastave strane drzave a ne dao ti dragi Bog da prodjes mozda sa zastavom BIH kroz suverenu i priznatu teritoriju iste drzave, to je apsurd i samo kod nas ima i onda dodju pojedinci i serruuuuu opasno, brate dragi , kad toliko volite susjede idi te samo malo preko granice i zacas mozete igrat u njihovoj ligi kad vas ti "vasi" iz "maticnih drzava" tako "vole" i jedva cekaju vase klubove u njihovom savezu :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 apr 2011, 19:46

spielführer_21 je napisao/la:Tema pod ključ i neka ostane tako!
Tuga jbte, kako smo primitivni i zaostali svi. Ma dobar je savez bio i političari su odlični kakva smo mi bagra.
U čemu je tvoj problem? Kad stvari počnemo nazivat pravim imenom onda će možda i biti nešto bolje. Jednom nas je bonton košto, jel treba opet!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 05 apr 2011, 20:00

Hawking je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Tema pod ključ i neka ostane tako!
U čemu je tvoj problem? Kad stvari počnemo nazivat pravim imenom onda će možda i biti nešto bolje. Jednom nas je bonton košto, jel treba opet!
I mi koji pisemo ovakve komentare pune mrznje pitamo se sto smo suspendovani.E ZATO STO NAM NOGOMETNI SAVEZ IZGLEDA KAO OVAJ FORUM TACKA.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 apr 2011, 20:12

Kako to da se i dalje nastavlja nasa mrtva liga, ako je Savez suspendiran!!?
Pa, sutra da nam ukinu suspenziju, rezultati u Ligi bi se trebali ponistiti jer se par kola igralo pod starim Savezom, tako da se rezultati ne bi smjeli priznati..tako bi barem logicki trebalo biti.

Kad su pod FiFA-om namjestali rezultate i mesetarili, sta sve sada rade, kao na livadama djeca kad igraju regulisu rezultate, ko god ode na bilo koju utakmicu budala je-tako ispada!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 apr 2011, 20:14

Hawking je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Skutor(naziv za otocane i ove u dal.zagori),meni ne smeta!!!Ne dirajte nam nasu jedinu drzavu BIH.Zar vi mislite da je mi ne volimo????To je nasa zemlja,od 7 st,neki su dosli tek u 15!!!To za biranje i sami znate sta se ovdje odluci tako i bude.Mi smo u ligi mi i predstavnike dajemo,naravno uz nase prijatelje iz ostalih zupanija.Daj Boze da savez se vrati u normalu,jer mi smo ipak navikli igrati europu svake godine!!! :D :D :D Zar nije tako????
Kad si tako pametan onda mi reci kako to da Bošnjaci pristaju da eventualno budu preglasani (po novom statutu bilo koja dva naroda mogu preglasat trećeg), a ostali ne pristaju. Treba pokazat ljubav prema reprezentaciji, a ako hoćeš i prema državi, pa makar i sam ispaštao radi toga, lako je pričat volim ja ovo il ono...
Bošnjaci novim statutom bi sve odlucivali,i nitko ne bi mogao biti preglasan osim Hrvata,jer bi nas bila 4,bošnjaka 6 i srba 5.Za odluku bi trebalo 11,pa ti malo prokontaj,znas racunati do 11!!!
Sad da upitam,jeli se iz lige gdje su igrali Bošnjački klubovi odmah poslije rata moglo u eu.Znam da iz ovih nije!!!Ili nek bude samo stranac ili nek nas bude jednako!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.