Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odlicna revijalna utakmica Bojca i Radnika,puno trke,tempa,pozrtvovanih startova,liga napreduje brzinom svjetlosti,atomski fudbal
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Ovo je zlocin kakve tekme Arena u top termine stavlja a neke u ponedeljak ili utorak,oci krvare,igra se balet
I njemu i Rambu Demidzicu. Iskreno, danas su spasili željkana

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Treba ovu ligu ugasiti
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Taman htio napisati kako mi se svidja na koji način borac igra i pokušava da igra . A onda smiješan penal . Stvarno ovo nidje veze.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 29 sep 2024, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ajd sto gledamo lakrdije kakve nisu zapamcene u historiji loptanja,sad moramo i revijalne meceve gledat.
Kakav penal
Za borac zaista postoji poseban kriterij.
Ne mogu dvije poštene uvezati da si ne znam ko.
Zato je na tribinama ljudi koliko i na terenu.

Za borac zaista postoji poseban kriterij.
Ne mogu dvije poštene uvezati da si ne znam ko.
Zato je na tribinama ljudi koliko i na terenu.
-
- Kontakt:
Treba izvuci zadnje 4 godine koliko su zutih,crvenih,penala,faulova imali ja mislim da nema tima na svijetu sa takvom statistikom,sta je ovo hebo te dan hahah daj Vico jos jace svega ti slabo je ovo
Na stadionu okvirno 1000 ljudi ili što bi ovi sa Grbavice rekli, 3500.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Nebi te nitko napao, možda bi te malo podjebavali jer navijaš za najnetrofejnije ikad i taj tvoj ne navija za Zrinjski ako ne zna nabrojati njegove igrace.Beduin je napisao/la: ↑29 sep 2024, 21:17De ozbiljno da pitam, zbog jednog momka koji kod nas na posao svraca redovno na kafu i druzenje pa smo kroz pricu saznali da navija za Zrinjski (jer je hrvat, iako mu je mati bosnjakinja), a od ranije znamo da voli samo Hrvatsku, da ja sad kod vas dodjem u mahalu da zivim (tacnije da zivim od rodjenja) i pricam kako navijam za Slobodu umjesto za Zrinjski, dal bi vam bilo svejedno, niko me ne bi napao ili verbalno naruzio, provocirao i sl?
I kad mu kazem da navija za Zrinjski samo radi nacionalne pripadnosti on se uvrijedio, a ne zna nabrojati 3 igraca Zrinje. Ja frapiran ostao, kao osjeca ugrozenost u netrpeljivost u Tuzli jer sam mu i ja eto rek'o kako je glupo i zalosno da pored svog grada i kluba on navija tamo za neki na kraju drzave i nikad u zivotu nije na tekmu otisao.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sljedeca ce vjerujem bit postena, miroljubivih 2-0 na Gradskom stadionu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bilo nas je danas 7215. 5 ljudi gore-dolje

Sarajevski Željezničar.
- luckystrike
- Kontakt:
Smješan ovaj penal, pogotovo poredeći sa recimo situacijom u kojoj je Guliashvili oboren skoro pa na istom mjestu.
Ne prepušta se u Banja luci ništa slučaju.
Ne prepušta se u Banja luci ništa slučaju.
Oni bi rekli 7.500

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobro Tobe skontali smo. Ide ban i 101 novi profil, tebi bas lijepo u zivotu 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Bio sam se zabrinuo prošlo domace kolo Borca da se pokvario var kombi u Banja Luci kad evo sreca ovo kolo su dovukli neko zamjensko koje radi 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 sep 2024, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Aferim ispostovali ste oceve i bracu

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bhfanatic14, Giuseppe1, Hajdeee, leo1946, newton_heath_lyr, Noke995, Paromlinac, Proximic, UltraSa46 i 76 gostiju.