Ma neka ostane na ovome

Nusmo se mi ponadali nego ste vi rekli da nam je namjesteno,posto si ogranicen prvi si napisao da se sve vec zna sad promijena price? Dobro vam je tu gdje jeste svakako nikad nista osvojiti necete,ovo je vama rutina sve postala.
Tako jeavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 sep 2024, 21:44Najkvalitetniji naš sudija, nadam se da će uskoro dobiti priliku i na Euro sceni.
Poslije Mažića i Skomine, mogao bi kroz koju godinu i Džemidžić biti u finalu Lige Prvaka.
Ili što bi u Banja Luci rekli, ovdje samo Borac Banja Luka.
Pozdravcurvanord je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:31Je li razlog tvog obraćanja meni posljedica neke traume ?
Ok. Moguce da nije penal. Al evo prosle sezone u Posusju golman Posusja s leđa pogodi Vrgoca tj samo ga okrzne lopta i Peljto odmah na penal pokazebordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:15Pa zaustavio je da ne ode u aut ,igrac željezničar pogodio svog suigrača u ruku s 2 metra kad he htio izbiti loptu u aut .to ne kože biti penal uopste nije bitno ko je u pitanju sutra se može ovo desiti svakoj ekipi i ovo ne kože biti penal . Sudija je pogriješio kad nije Al Jaberu pokazao drugi žuti ,što se tiče penala po meni ok odlike i ovakve situacije me trebaju biti penal .brig je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:10Ruka u neprirodnom polozaju, zaustavio je doslovno. Sta bi bilo kad bi bilo u nogometu nema. Čist penalSuvorov je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:07Nije vidjelo penala, napucao ga njegov igrac iz blizine, lopta isla od gola, izvan 16 u pravcu auta. Ovo se ne svira nigdje kao penal, iako je igrao rukom.
Prosle sezone, prva utakmica kupa, Borac - Sarajevo, Peljto sudio, rukomet na obe strane, slicna situacija i bilo je isto objasnjenje. Julardzija je tad igrao rukomet, ne sjecam se ko je kod Borca.
vidi se iz avionaaaMostarac12345 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:54Sinoc sam bio citavo vrijeme tuzan tokom utakmice sve dok nisam vidio svojim ocima kako gori jedna šahovnica iza gola onda mi je svejedno bilo i da je 0-5 bilo..izgorila je ta usrana fasticka zastava....ZASTAVE PROGUTALA JE NOC...
Klubovima koji se bore za titulu ( FK Sarajevo i zrinjski) bi to bas odgovaralo, jedva cekamoavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:01A, iskreno, baš me zanima, šta ćete pisati ako mlatnemo Borca?
Imam filing da ćete po stoti put pojest svoja go.vna![]()
Sjecas li se situacije na forumu kad su se tek akcije desile, kako je gorilo, kako se pricalo o svemu?
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, feniksptica, newton_heath_lyr, ristagrad, xinxee i 45 gostiju.