Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Nije mi jasan ovaj raspored. Sad opet pauza od 4 sedmice. Nikad tako duga pauza nije bila, osim one ljetne u avgustu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mahalske iz više izvora da Sergio Perez ima "plan" objaviti svoje povlačenje iz F1 u na VN Meksika. Također, iz novinarskih krugova je došla priča da bi ga zamijenio Piastri, a to potvrđuju time da je McLaren rekao Bortoletu da prekine sve pregovore sa Audijem jer će dobiti mjesto u McLarenu. Da li je istina ili ne - saznati ćemo uskoro, na VN Meksika...
Evander je napisao/la: ↑28 sep 2024, 17:24Mahalske iz više izvora da Sergio Perez ima "plan" objaviti svoje povlačenje iz F1 u na VN Meksika. Također, iz novinarskih krugova je došla priča da bi ga zamijenio Piastri, a to potvrđuju time da je McLaren rekao Bortoletu da prekine sve pregovore sa Audijem jer će dobiti mjesto u McLarenu. Da li je istina ili ne - saznati ćemo uskoro, na VN Meksika...
- Goalgetter
- Kontakt:
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
**** te al peru sa Mickom Schumaherom. Sevap mu je napravit ekipu da samo on vozi i da vise prestanu na dnevnoj bazi prati o njegovoj sansi da se vrati u F1.
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Južna Korea je objavila svoju namjeru da se vrati u kalendar Formule 1 već 2026. godine. Ova država jugoistočne Azije iznijela je prijedlog vrlo blizak trenutnom konceptu Liberty Medije uličnom trkom u Incheonu, gradu koji je vrlo glavnog grada Južne Koreje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Centre forward
- Kontakt:
Vraća se Toyota, preko Hassa, kol'ko sam ja razumio.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Al ostaje Ferrarijev motor i mjenjac ...Toyota ce samo pomagati Hassu koliko sam skonto oko nekih dijelova sasije...tj. bice savjetnici samo..Centre forward je napisao/la: ↑13 okt 2024, 21:22Vraća se Toyota, preko Hassa, kol'ko sam ja razumio.
Helmut Marko says Lando Norris has "mental weaknesses" that will cost him the Championship.

-
- Kontakt:
Helmut Marko je najveće smeće u Formuli 1, a nije da nema konkurencije. Pesin samo diže Verstappena, dok sve ostale podcjenjuje i govori ružne stvari o njima. Čak je i Pereza milion puta pljuvao po medijima. Jedna jako odvratna persona, za koju jedva čekam da ode iz Formule 1.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kako javljaju, Sa ovim sto Toyota ulazi u Haas, kazu da je prvi znak da ce se vjerovatno Haas kao komplet prodati, i samo radi toga je vec se Toyota se ukljucilajelle je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:34Al ostaje Ferrarijev motor i mjenjac ...Toyota ce samo pomagati Hassu koliko sam skonto oko nekih dijelova sasije...tj. bice savjetnici samo..Centre forward je napisao/la: ↑13 okt 2024, 21:22Vraća se Toyota, preko Hassa, kol'ko sam ja razumio.
- Centre forward
- Kontakt:
Iskreno, Toyota i BMW (bar kao dobavljač) fale današnjoj F1.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Za sljedecu godinu prezentacija novih bolida Bit ce svi na isti dan, bit ce veliki Show i tu ce se svi pokazati ,nova auta, Bit ce i par hiljada gledaoca, moze se karta uzeti, vjerovatno ne za male pare.
Nadam se da ce nakon ovog vikenda, Lando spustiti Maxovu prednost ispod 40 bodova. Naredne 3 utrke ce biti kljuc svega.
-
- Kontakt:
Red Bull priznao da je varao sa visinom bolida koju je mijenjao između kvalifikacija i utrka nakon što su se timovi žalili. I opet ih FIA uopšte nije kaznila. Nema gluplje regulatorne organizacije u bilo kojem sportu od FIE. Ovo je sramota.
I am not yet born; O hear me.
Pa nije kaznila ni MClaren za zadnje krilo ...i jednim i drugima su samo rekli da tako vise ne moze i da poprave to ..Bundesliga je napisao/la: ↑17 okt 2024, 22:15Red Bull priznao da je varao sa visinom bolida koju je mijenjao između kvalifikacija i utrka nakon što su se timovi žalili. I opet ih FIA uopšte nije kaznila. Nema gluplje regulatorne organizacije u bilo kojem sportu od FIE. Ovo je sramota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.