bvsic je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:12Grehota je da taj treci je jedini postenavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:11Tri kluba se bore, a dva se smjenjuju sa titulama.
Grehota za taj treći klub.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- GoskGabela
- Kontakt:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Po ovom pisanju pitara rekao bi covjek da imamo i ljude u savezu pa nas guraju. Procitajte pravila i bice vam lakse. Al izgleda vise ih boli procjena delegata za posjetu od pobjede.
- Shategabri
- Kontakt:
Imao, nemao, guralo vas se protiv Posušja.
S tom procjenom samo se brukate.
Ne znam što vam to treba?!
Koševo Zapad
A jeste vise dosadni boze sacuvaj.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Shategabri
- Kontakt:
Imena, kolega, imena.
Pa radi nešto, ostavi se foruma.
Koševo Zapad
Ko procjenjuje?Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 08:34Imao, nemao, guralo vas se protiv Posušja.
Pisao sam i ja da je povecana. 5.5k bih rekao da je bilo otprilike. Sve procjene do sada su bile tacne?
- Shategabri
- Kontakt:
Pa vidio si, na poluvremenu bilo 5.5, na kraju 7.5.Tempero je napisao/la: ↑30 sep 2024, 09:13Ko procjenjuje?Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 08:34Imao, nemao, guralo vas se protiv Posušja.
Pisao sam i ja da je povecana. 5.5k bih rekao da je bilo otprilike. Sve procjene do sada su bile tacne?
Neko je suflirao delegatu koliko da upiše.
Dok god se na našim stadionima budu pisale ofrlje fiksne cifre, ne treba to za ozbiljno uzimati.
Tako dobiješ da imaš više ljudi na tribinama nego je kapacitet stadiona.
Složićeš se da je to cirkus.
Koševo Zapad
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
I ja sam za brojace. Koji stadioni imaju to sve osim Grbavice?Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 09:38Pa vidio si, na poluvremenu bilo 5.5, na kraju 7.5.Tempero je napisao/la: ↑30 sep 2024, 09:13Ko procjenjuje?Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 08:34
Imao, nemao, guralo vas se protiv Posušja.
Dok god se na našim stadionima budu pisale ofrlje fiksne cifre, ne treba to za ozbiljno uzimati.
Sjedim, gledam, razmišljam... Posjeta na utakmici željezničara na poluvremenu i na kraju utakmice...
Sta reci
Svaki navijač i uposlenik željezničara je mentalni bolesnik kojem trebaju psihijatrijske usluge te tako kada njih dodje 3.000 na stadion (u glavi svaki od njih povede svog prijatelja pod imenom shizofrenija) i tako brojka od 3.000 skoči na 6.000
Sta reci
Svaki navijač i uposlenik željezničara je mentalni bolesnik kojem trebaju psihijatrijske usluge te tako kada njih dodje 3.000 na stadion (u glavi svaki od njih povede svog prijatelja pod imenom shizofrenija) i tako brojka od 3.000 skoči na 6.000
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam.Tempero je napisao/la: ↑30 sep 2024, 10:06I ja sam za brojace. Koji stadioni imaju to sve osim Grbavice?Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 09:38Pa vidio si, na poluvremenu bilo 5.5, na kraju 7.5.
Kod nas su čini mi se bili, pa su misteriozno nestali.
Šta je sa Borcem, Zrinjskim?
To je svakako jedan od uslova za euro takmičenja.
Koševo Zapad
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
a sta kaze ,prvu ruku nije svirao jer igrac nije vidio,a drugu nije sviro kao od saigraca se ne racuna
znaci ruku od sad sviras samo ako je smecira i pri tome slavi sto je to uradio
a ono guranje sa ledja uz aut liniju niko i ne spominje
a tek 7.5k ljudi ahahhahah
joj smijeha ahahahahhaha
znaci ruku od sad sviras samo ako je smecira i pri tome slavi sto je to uradio
a ono guranje sa ledja uz aut liniju niko i ne spominje
a tek 7.5k ljudi ahahhahah
joj smijeha ahahahahhaha
Pomozi.ba
Kako vrijeme prolazi sve više segmenata se uklapa u ime humanitarne organizacije...(pomozi telefonskim pozivom,pomozi za opstanak,pomozi sa brojem gledalaca,pomozi sa sudijom,pomozi sa parama iz budžeta...)
Bog vam pomogao!
Kako vrijeme prolazi sve više segmenata se uklapa u ime humanitarne organizacije...(pomozi telefonskim pozivom,pomozi za opstanak,pomozi sa brojem gledalaca,pomozi sa sudijom,pomozi sa parama iz budžeta...)
Bog vam pomogao!
Nisam ih primijetio zadnji derbi kod vas. Kod nas su na ulazima, al se ne koriste.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 10:28Ne znam.Tempero je napisao/la: ↑30 sep 2024, 10:06I ja sam za brojace. Koji stadioni imaju to sve osim Grbavice?Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 09:38
Pa vidio si, na poluvremenu bilo 5.5, na kraju 7.5.
Dovoljan je napisao/la: ↑30 sep 2024, 10:12Sjedim, gledam, razmišljam... Posjeta na utakmici željezničara na poluvremenu i na kraju utakmice...
Sta reci
ISTINA ZA VEDRANA!
Dovoljan je napisao/la: ↑30 sep 2024, 10:12Sjedim, gledam, razmišljam... Posjeta na utakmici željezničara na poluvremenu i na kraju utakmice...
Sta reci
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nisu neki kvalitet izgleda, po ko zna koji put mi nije ucitalo kartu pa mi je redar samo odreze. A bila je i neka kradja tih citaca na kosevu prije 3 god ako se dobro sjecamTempero je napisao/la: ↑30 sep 2024, 10:41Nisam ih primijetio zadnji derbi kod vas. Kod nas su na ulazima, al se ne koriste.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2024, 10:28Ne znam.
Kao prvo da se zahvalim za ban nezasluženi, a druga stvar, gdje je Virto????
Da mu se nije šta desilo ili nedaj Bože stigao mu greškom račun Sarajeva na kućnu adresu !?
Da mu se nije šta desilo ili nedaj Bože stigao mu greškom račun Sarajeva na kućnu adresu !?
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Mi smo klub koji ima 10.085 aktivnih clanova u godini kad smo vecinu druge polusezone proveli u zoni ispadanja. U godini gdje nismo igrali evropu. U istoj toj sezoni budes najgledaniji.
Ove sezone smo krenuli jos jace. Skoro puni stadioni. Rezultatski se krenulo dosta bolje nego prosle sezone. Baza standardnih navijaca se povecala. Al nije to preko noci. To je se gradilo iz godine u godinu, prosla sezona je primjer gore sam napisao. Vjerujemo da cemo tako nastaviti. Borba za evropu bi to trebala jos vise povecati ili eventualno sto dalji plasman u kupu.
I ako se uvedu citaci ulaznica na svim stadionima, poredak ce biti isti sigurno, samo ce ukupne cifre biti manje ali tacnije.

Ove sezone smo krenuli jos jace. Skoro puni stadioni. Rezultatski se krenulo dosta bolje nego prosle sezone. Baza standardnih navijaca se povecala. Al nije to preko noci. To je se gradilo iz godine u godinu, prosla sezona je primjer gore sam napisao. Vjerujemo da cemo tako nastaviti. Borba za evropu bi to trebala jos vise povecati ili eventualno sto dalji plasman u kupu.
I ako se uvedu citaci ulaznica na svim stadionima, poredak ce biti isti sigurno, samo ce ukupne cifre biti manje ali tacnije.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, laszlo, prisonbreak i 15 gostiju.