Svi bi oni protestvovali u reprezentaciji, kad znaju da je to prije prolazilo. Izvoli protestvuj u HSV-u, pa kad te odyebu, razmislit ces.marlostanf1eld je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:42Napokon smo se rijesili ovog svedskog nezahvalnog pasceta. Protestuj sad u HSV-u kad te ne stave u 11.
Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dennis Hadžikadunić
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je toDamirT je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:43Svi bi oni protestvovali u reprezentaciji, kad znaju da je to prije prolazilo. Izvoli protestvuj u HSV-u, pa kad te odyebu, razmislit ces.marlostanf1eld je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:42Napokon smo se rijesili ovog svedskog nezahvalnog pasceta. Protestuj sad u HSV-u kad te ne stave u 11.
naprijed rejal
- Maroon1946
- Kontakt:
"Neke stvari se moraju poštovati, od početka smo govorili i idemo tim putem da se u reprezentaciju dolazi radom, redom i disciplinom kao i ljubavlju. Tako je danas i bit će u budućnosti. Onih koji nema, s razlogom ih nema. Oni nisu isključeni iz budućih okupljanja, ovo su stegovne mjere, na tome ćemo istrajati i to ćemo tražiti u budućnosti i samo tim putem ćemo vratiti reprezentaciju gdje je ranije i bila".

hvala sine na svemu.. dobar momak!
- AndreWilliams
- Kontakt:
Gledao sam zadnju utakmicu jer je bilo jasno da je prekrižen, pa rekoh, da se podsjetim na njegove (ne) kvalitete. Zračne duele je skoro sve dobio, ali je usporeni snimak koji kad krene naprijed, napravi pogrešan pas, pa ga nema nigdje u odbrani jer su ga svi već pretrčali. Nesiguran na lopti i pas mu je na nivou kantonalne lige. Trener ga je zamjenio u 80min jer mu je trebao pritisak kroz posjed i pas igru, a sa njim igrač manje na terenu u tom segmentu igre.
Nije neka šteta. U godinama koje dolaze, nivo njegove igre će biti sve gori. Prosto takve je konstrukcije. Oni njemu zamjere na zalaganju i govoru tijela, a bojim se da je to njegova priroda i da on više od ovog što nudi i ne može.
Sve u svemu, sretno u nastavku karijere.
Nije neka šteta. U godinama koje dolaze, nivo njegove igre će biti sve gori. Prosto takve je konstrukcije. Oni njemu zamjere na zalaganju i govoru tijela, a bojim se da je to njegova priroda i da on više od ovog što nudi i ne može.
-
- Kontakt:
Ma nije,realno u pravu je ako be pokazuje zelju..AndreWilliams je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:03Gledao sam zadnju utakmicu jer je bilo jasno da je prekrižen, pa rekoh, da se podsjetim na njegove (ne) kvalitete. Zračne duele je skoro sve dobio, ali je usporeni snimak koji kad krene naprijed, napravi pogrešan pas, pa ga nema nigdje u odbrani jer su ga svi već pretrčali. Nesiguran na lopti i pas mu je na nivou kantonalne lige. Trener ga je zamjenio u 80min jer mu je trebao pritisak kroz posjed i pas igru, a sa njim igrač manje na terenu u tom segmentu igre.
Od ovog sam momka imao baš visoka očekivanja. Šteta, ali karijera definitivno nije otišla planiranim kursom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam šta smeta u vezi njegovog igranja u HSV-u, koji je među najboljim ekipama 2. Bundeslige? Nije da imamo stopere u kvalitetnijim ligama ili timovima.
Kruna karijere Malmo
Sad trenutno ništa, samo sam od njega u ovim godinama očekivao da bude prvotimac nekog stabilnijeg prvoligaša u top 5 liga kad se tek pojavio, imao je potencijal.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Imamo Zolija u prvoj portugalskoj

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Pa nije da smeta, samo se očekivalo da će do 26. godine imati kvalitet i za prvu ligu i da će nam nositi odbranu u reprezentaciji, a ne biti igrač za rotaciju.
Hadžikladić na klupi danas 

naprijed rejal
-
- Kontakt:
Prespor mi djeluje,nekako ne ulijeva povjerenje..
Uvidio je to odma sergej, zeli da su mu stoperi brzi i snazni. Iz tog razloga nema Muharemovica ni Zolotica
Da li će se menadžer oglasiti povodom klupiranja u klubu? 

sergej itekako ima uticaja u hsv...
-
- Kontakt:
Glavni baja na svakoj Balkan Party u Hamburgu.
Prije prijateljskog sa Italijanima u pijanom stanju izjavio u društvu „nemamo mi nikakve šanse, ne znam što uopšte igramo“
Prije prijateljskog sa Italijanima u pijanom stanju izjavio u društvu „nemamo mi nikakve šanse, ne znam što uopšte igramo“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.