FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da nećeš imati problem pogledati utakmicu u bilo koji kafić da sjedneš.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kako Bubanja igra po 60 min?Pitar6785 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:03Neznam sta se desava sa bibanjom, al covjek odkad je dosao izlazi u 60 minuti, nemoguce je da nakon 4 euro tekme i 7 premijer lige nije mogo dic kondicu za 90 minuta.
Sto se tice SB, to je ekipa koja nama nelezi, imaju dibrog trenera, i po meni nista losi od zelje i posusja nisu posebno kuci. Nekazem da se skinu gace al netreba nam sad to 0;2 u rasulu su itd….
Svakoj ekipi je svaki bid bitan a svakoj ekipiu pl bh najbitni bodovi su protiv FK SARAJEVA. Nijedna ekipa ne kalkulise kad igra sa protiv SARAJEVA, vec igra i daje 100%..
Takodje daleko smo mi jos od ekipe koja moze otic u sb u z mostar i bl i bit apsulutni favorit..
ROCKOV RENAN DJORUCKOVIC ROGIC
DJORDJEVIC BUBANJA PAVCIC DOSKORO KEREMEH MUSTAFIC
NIDAL KUPRESAK JOVIC CRVENI KARTONI I AKOMULIRANI ZUTI
LULIC KOJI JE TEK DOSAO IGRA 90 min
Turkis u 5 utakmica skupio oko 50 minuta
Rezultat 2 kiksa od 5 i 6 tog na tabeli KUCI
PRIMILI U 5 od 7 utakmica bar jedan go od posusja 2
Protok lopte u organizovanom napadu nista bolji nije od posusja sb zelje, branjenje prekida isto, uz to da imamo losijeg golmana od borca zrinjskog veleza zelje u rangu posusja, a ako se doda tome da nam je rezervni golman losi nego sto imaju ove ekipe dodjes do toga da si jos tanji na toj pozici koja je NAJBITNIJA, takodje netreba to zanemarit da LOSA IGRA ROGICA (neznanje) nestvara nikakav pritisak Rockovu da bude bolji.
Takodje cinimi se po povratku Djorickovica da je obrans losija i da primamo jeftinije golove..
Licno bolje smo stajali jovic soldo celik
Mozemo pricat sta hocemo ovo su cinjenice, naravno da ima i dobri stvari kao guli jeremeh kontre polu kontre presing itd.. kao i da su nas sudije ostetile, dobra je stvar sto ekipe nestvaraju velik broj prilika (recimo zeljo je stvario najvise prilika al ako izbacimo onu sansu kad je krpic loptu pokusao da spasi da neode u autu koja nije nikakav plod izigrane akcije vec amaterske greske GOLMANA zeljeznicar nije imao nijednu sansu osim gola
Al isto koliko je dobro a jeste dobro jer igramo visoko i ifanzivno da nam ipak ekipe nestvaraju sanse i kad stvore to nisu 100% sanse (ponovo kazem sansa za zelju je greska golmana veca nego da mu je golman protivnicki dao go sa svog gola, je jedina 100% sansa uz sansu borca sa penala koji nije bio izforsiran radi 100% sanse al isto tako iz standard situacija (korner ubacaj sa strane golman ne procjeni 2 stopera i golman i opet izmedju njih 3ice primis go..ITD
BTW; zeljin go jeste bila sansa moze se reci 100% al cinjenica je da je bio sut slab kao i obrana golmana takodje golman je morao izac na sut koliko je mogao, jer ako se pogleda kako je MUFTIC izasao na sut Turkesu skoro na 18 metara i posebno sut zeljinog igraca ono bi golman zrinjskog borca veleza i zelje odbranili

Rekao bih Vozdra iz prve al' taj kafić ne radi .. ni sam ne znam kol'ko dugo.

Možeš bilo gdje na Čaršiji sjesti (možda kod Škore u "Prolazu").

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Vrhbosnian
- Kontakt:
-
- Kontakt:
trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:31Ni meni fakat. Ista pozicija, oba napadaci, samo mu Lulic uzima mjesto bezze. Vjerovatno Zekicev igrac pa ga vise gotivi, mozda je cak i u talu, al hajde.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:08Kolko znam da se Nidal vraca ovu utakmicu , a nije mi jasno po cemu je Lulic zasluzio a ima vecu minutazu od Turkeša al hajde

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
To i mene cudi.Ova dvojica cim su dosli za par dana upali u sastav.Znaci nije do toga da smatraju da je Turkes nespreman.Mislim da je glavni 'problem'(slatke muke) jaka konkurencija u napadu.Guliashvili je najbolji igrac lige,Kyeremeh odlicno igra i moze trcati 3 utakmice ako treba bez problema.I danas ce njih dvojica najvjerovatnije poceti jer su masine medjutim nema sumnje da je Turkes ubica u napadu i nadam se da ce dobiti pravu priliku.Mozda probati 433 da sva trojica mogu igratipropoklopac je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:18Lulić dosao juce odmah upao u sastav, kao i Pavičić, baca mi da taj Turkeš nije baš takva zvijerNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:52Onda Kupresak lijevo.Samo da ne bude Durakovic
Ovo za napadaca slazem se.Nismo Turkesa doveli da ulazi po 5 minuta yebeni.Covjek je zvijer i mora igrati a da li ce,sumnjam.I Kyeremeh i Gulisha su u top formiosim ako šef ne kopa sam sebe i fura inat prema tribinama
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel moguče da niko ne zna, šta je sa Đorđevicem ?
- Maroon1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakva je ovo zaje.bancija

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Isti sastav kao protiv Borca samo sto sada ulazi Celik
Ma ovo je sigurno neka šala.
Jović 3 kartona
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
--ja jos ne mogu da dobacim do tih visina, cime je to Turkeš kupio masu da ga se u ovoj mjeri priziva, nije odigrao ni komplet pol., a Zekića nikako da "kupi" koji je s njim svaki dan..hmm
- Osttribine
- Kontakt:
Danas definitivno i najtezi ispit za Zekica, znamo kako prolazimo na stadionu Pecara poslije rata, tek 4 pobjede od toga dvije u KUPu, nece biti nimalo lako jer ni oni nemaju pobjede jos uvijek na Pecari u ovoj sezoni i opcenito su u nekoj krizi. Uglavnom neka nam je sa srecom.
Zato sto gledaju renana i misle ne moze biti gori od njegapropoklopac je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:01--ja jos ne mogu da dobacim do tih visina, cime je to Turkeš kupio masu da ga se u ovoj mjeri priziva, nije odigrao ni komplet pol., a Zekića nikako da "kupi" koji je s njim svaki dan..hmm
Trenutno korisnika/ca: amypitar, crnehorde, Google Adsense [Bot], guadalupe, mnon46, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, Seipronto i 108 gostiju.