Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nedim Jusufbegovic novi trener Sloge Doboj
Je li to znaci da nam je od sada Vlado s pitarom na areni u studiju
Je li to znaci da nam je od sada Vlado s pitarom na areni u studiju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Sretno manjem gradskom klubu
A za koga da navijam? Za one koji su pokusali ugasiti moj klub? Za one koji su natjerali da najbolji igraci mog kluba predju u novoosnovani sarajevski komunisticki klub? Za one sto dodju na Grbavicu i razvaljuju svaku utakmicu?Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:42Zašto nisam iznenađen da leteći medvjedići navijaju za ubice iz lištice?avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:24Mislim da je vrijeme da športski prijatelji uzmu puni plijen.
Posljednje 4.utakmice nisu stigli do pobjede, dok naši susjedi sa perifernih dijelova glavnoga grada nemaju poraz, i vrijeme je i njima da upišu prvi poraz u sezoni.
Sretno Širokom večeras. Chinedu postiže dva zgoditka.
Športski pozdrav sa same granice između Švrakinog i Anexa.
Fuj.![]()
Uozbilji se, naravno da ce svaki normalan navijac Zelje navijati za Siroki danas.
FKŽ !
- MocMahale444
Sretno športskim ali ako izgubite od jufki onda ste najvece i poganije ustase. Ako pobjedite jufke onda ste idalje športski.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pošteno. Ovako i treba da bude. Nejasni su mi ovi što im smeta to. Rivalstvo u pitanju, fudbalska mržnja. Jedini izuzetak kad bi mi bilo nejasno zašto navijate protiv nas je u slučaju da vam naš dobar rezultat donosi titulu/evropu/opstanak.TeaM87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 15:57Uozbilji se, naravno da ce svaki normalan navijac Zelje navijati za Siroki danas.Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:42Zašto nisam iznenađen da leteći medvjedići navijaju za ubice iz lištice?avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:24Mislim da je vrijeme da športski prijatelji uzmu puni plijen.
Posljednje 4.utakmice nisu stigli do pobjede, dok naši susjedi sa perifernih dijelova glavnoga grada nemaju poraz, i vrijeme je i njima da upišu prvi poraz u sezoni.
Fuj.![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
.Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:42Zašto nisam iznenađen da leteći medvjedići navijaju za ubice iz lištice?avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:24Mislim da je vrijeme da športski prijatelji uzmu puni plijen.
Fuj.![]()
Zadnja izmjena: lakilone, dana/u 30 sep 2024, 17:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Niko nije prenio na pobjedu, nego na sudačku otimačinu. Rukometni klub željezničar.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 11:36Dobro jutrooo jufkicama koje jos pjene na pobjedu Zeljeznicar juce![]()

Jeste li ubili momka? Jeste.lakilone je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:12Cuj ubice iz listice…Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:42Zašto nisam iznenađen da leteći medvjedići navijaju za ubice iz lištice?avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:24Mislim da je vrijeme da športski prijatelji uzmu puni plijen.
Fuj.![]()
Pa jesu li oni razbijali izloge i upadali u stanove ili tzv horde zla…
Kraj priče.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Poslije "nije htio rukom igrati"
"Nije vidio loptu" te
"Nije isla u gol"
Dosli smo do milionskog obestecenja trening kompenzacije

"Nije vidio loptu" te
"Nije isla u gol"
Dosli smo do milionskog obestecenja trening kompenzacije

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Apsolutno se slazem.MocMahale444 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:00Sretno športskim ali ako izgubite od jufki onda ste najvece i poganije ustase. Ako pobjedite jufke onda ste idalje športski.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Jade jadnilakilone je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:12Cuj ubice iz listice…Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:42Zašto nisam iznenađen da leteći medvjedići navijaju za ubice iz lištice?avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:24Mislim da je vrijeme da športski prijatelji uzmu puni plijen.
Fuj.![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
e yebiga sad, cuj cetalj…trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:41Jesi li upoznat sa ubistvom pokojnog Vedrana ili opravdavas to chetalju sa grbavice.
Davno nekad kad sam pisao na ovom forumu, jedan isto chetalj sa grbavice je napisao nama "dabogda zavrsili kao Vedran" , nije se lijepo proslavio kasnije...
Naravno da ne opravdavam, ko normalan moze to opravdavat.
Zadnja izmjena: lakilone, dana/u 30 sep 2024, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
- TurkishAirlines
Ovo je nekome komsija. Treba opet ip adrese istrazivatilakilone je napisao/la: ↑30 sep 2024, 16:12Cuj ubice iz listice…Pendulum je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:42Zašto nisam iznenađen da leteći medvjedići navijaju za ubice iz lištice?avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 13:24Mislim da je vrijeme da športski prijatelji uzmu puni plijen.
Fuj.![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- feniksptica
- Kontakt:
Opet plavi opravdaju ubistvo ??? Sugrađanima ??
Fuj kako padaju sve niže iz dana u dan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ocigledno nisam dobro shvacen od vecine.feniksptica je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:05Opet plavi opravdaju ubistvo ??? Sugrađanima ??
Niko ne opravdava, Vedran pokojni je ubijen od strane policije, nazalost, niko nikada nije odgovarao za taj zlocin.
Htio sam reci da ljudi iz listice, misleci na skripare nisu ubice, vec policija tog kantona…
Istina za Vedrana!
Opet vicine bordo kuje nazivaju svoje sugrađane cetnicima ??
Fujj kako se valjaju u blatu.
Fujj kako se valjaju u blatu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Počeli su postovi na temi, inače poznatih po tome, vrlo prizemnih Divova, kako ni sudije ne mogu pomoći Širokom, jer je razlika u kvaliteti ko nebo i zemlja.
- feniksptica
- Kontakt:
Vidjet cemo ko je kujica...mi smo im se suprotstavili i dobili. Red je na vas.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Znaci ako ih dobijemo, nismo kujice, a ako ne dobijemo, onda jesmo? Tvoje razmisljanje i nivo (ne)inteligencije iznenadjuje iz dana u dan.feniksptica je napisao/la: ↑30 sep 2024, 17:32Vidjet cemo ko je kujica...mi smo im se suprotstavili i dobili. Red je na vas.![]()
Da se i to raščisti...mada po sudijskim poklonima jasno je da ste mu miljenici
Sto se tice sudijskih poklona, vidljivo je da nisi dovoljno inteligentan da bi razumio nova pravila vezana za igranje rukom u 16m, prvo pokusaj savladati osnovna pravila pa se vrati i komentarisi, ovako samo ispadas jos vise glup. Pokusaj shvatiti da vise nije svako igranje rukom u 16m penal, prvo to za pocetak pa onda i ostalo.