Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

admir0711
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la admir0711 » 05 apr 2011, 00:16

:lol: Opet Paja sto mi lize .... Nego vidim da je ovaj cijenjeni forumas uspio sa svojom gluposcu da nanervira neke navijace cijenjenog nam Manchester Uniteda. Sto se raspravljate sa budalom koja je u stanju da izmisli da je Arsenal kupio igraca prije WC2002 a ja mu nadjem izjavu Wengera da uopste nije cuo za tog igraca do tog Svjetskog prvenstva. Pa zatim bubne da je njihov golman (cesnjak) u 8 utakmica u 6 ostao neporazen, a ja mu fino dao dokaze da laze. I opet nece da prizna. Sta reci osim da je 100ka. **** te decko pa ti nisi zdrav ni sekunde.
Evo ja priznajem Pajo Man Utd-u pomazu sudije, a Arsenalu odmazu. Man Utd je slabiji tim od Arsenala. Man Utd je mesarska ekipa, a Arsenal nije. Vi dominirate a mi se nekako provlacimo. Arsenal je najposteniji tim na svijetu.
Ali ima jedan problem vas tim ne voli FA. Gamad pogana. Da Bog da pocrkala **** fasisticka. Ja imam osjecaj cak i kad bi Arsenal uspjeo stici Man Utd da bi vama FA oduzeo bodove ili iskljucio iz takmicenja.I zato je Man Utd prvi i osvaja trofeje.
Hvala ti FA sto Arsenalu odmazes jer EPL nebi imalo smisla igrat. Arsenal bi sve utakmice pobjedjivao sa 5 i vise golova razlike. Jbg i vi morate nesto zaradit jer ko bi pratio EPL osim navijaca tog uzvisenog tima koji je poslan na planetu Zemlju da dominira.

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 05 apr 2011, 00:55

HAXONJA!!! Hvala Velika za ovaj spot. Sad sam upravo prije ovog spota gledao polufinale protiv Barce iz 2008, Uh Uh kakva tekma sav sam se najezio bio. A sto se tice tekme u Srijedu, nekako sam uvjeren da niko u stvari ne zna domet ovog tima osim Sir-a. Jednostavno ima nesto cudno bas u ovom timu ja imam nekakav lud osjecaj da mogu otici do kraja. A realno dovoljno je United jak da ce se sigurno pitanje pobjednika rijesiti u drugoj utakmici, a ne treba zaboraviti kakvi su nam rezultati zadnjih godina u dvije utakmice?!!! Brilijantni rezultati kada se igra u dvije utakmice. Ono sto ohrabruje pred ovu utakmicu je to da nema novih povreda, cak sto vise dobili smo spremnog Parka, Andersona i mozda bude spremno Skotsko srce haha. U svakom slucaju, United je dovoljno jak a to i Sirotinja iz Londona zna odlicno.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 apr 2011, 12:49

admir0711 je napisao/la::lol: Opet Paja sto mi lize .... Nego vidim da je ovaj cijenjeni forumas uspio sa svojom gluposcu da nanervira neke navijace cijenjenog nam Manchester Uniteda. Sto se raspravljate sa budalom koja je u stanju da izmisli da je Arsenal kupio igraca prije WC2002 a ja mu nadjem izjavu Wengera da uopste nije cuo za tog igraca do tog Svjetskog prvenstva. Pa zatim bubne da je njihov golman (cesnjak) u 8 utakmica u 6 ostao neporazen, a ja mu fino dao dokaze da laze. I opet nece da prizna. Sta reci osim da je 100ka. **** te decko pa ti nisi zdrav ni sekunde.
Evo ja priznajem Pajo Man Utd-u pomazu sudije, a Arsenalu odmazu. Man Utd je slabiji tim od Arsenala. Man Utd je mesarska ekipa, a Arsenal nije. Vi dominirate a mi se nekako provlacimo. Arsenal je najposteniji tim na svijetu.
Ali ima jedan problem vas tim ne voli FA. Gamad pogana. Da Bog da pocrkala **** fasisticka. Ja imam osjecaj cak i kad bi Arsenal uspjeo stici Man Utd da bi vama FA oduzeo bodove ili iskljucio iz takmicenja.I zato je Man Utd prvi i osvaja trofeje.
Hvala ti FA sto Arsenalu odmazes jer EPL nebi imalo smisla igrat. Arsenal bi sve utakmice pobjedjivao sa 5 i vise golova razlike. Jbg i vi morate nesto zaradit jer ko bi pratio EPL osim navijaca tog uzvisenog tima koji je poslan na planetu Zemlju da dominira.
hahahahahahaha.......No comment....... :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 apr 2011, 12:58

Evo neki portali pisu da je United usau u utrki za Maria Gotzea.

Momak ima 18 godina samo a talenat koji je ove sezone pokazao za Dortmund je zaista vrijedan svake pohvale. Volio bih ga vidjeti na Old Traffordu.

Mada on je vec 6-ti veznjak kojeg dovode u vezu sa Manchester Unitedom (nisu svi klasicni veznjaci) ! Idemo redom: Pastore, Jadson, Douglas Costa, Sneijder, Modric i na kraju Gotze, ko zna sta se mota po Fergusonovoj glavi. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 05 apr 2011, 13:01

Rooney88 je napisao/la:Evo neki portali pisu da je United usau u utrki za Maria Gotzea.

Momak ima 18 godina samo a talenat koji je ove sezone pokazao za Dortmund je zaista vrijedan svake pohvale. Volio bih ga vidjeti na Old Traffordu.

Mada on je vec 6-ti veznjak kojeg dovode u vezu sa Manchester Unitedom (nisu svi klasicni veznjaci) ! Idemo redom: Pastore, Jadson, Douglas Costa, Sneijder, Modric i na kraju Gotze, ko zna sta se mota po Fergusonovoj glavi. :D
Pa to je ta neka shortlista,....Jos dodati Defoura i to je to,....Mada nije ni Charli Adam iskljucen,...Gotze je solidan decko,ali treba nam malo "defanzivniji"ofanzivni vezni,.... ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 apr 2011, 13:03

Gotze i Rodwell + golman ! :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 05 apr 2011, 14:17

Sutra samo hrabro i ponosno.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 05 apr 2011, 14:56

Eno Gvardijola trazi nacine kako da spremi ekipu da odigraju 4 utakmice (od cega su dvije u kupu) u kratkom roku haha...A kod nas za bozic i novu godinu se igra svako 2-3 dana bez ikakvih problema.Jos je velika razlika izmedju Engleske i Spanije. :)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 05 apr 2011, 16:33

Sutraa jedna teskaa utakmica :) Imam osjecaj neki da cemo povesti preko Rooneya al... Zna li se sastav ?
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 05 apr 2011, 19:00

WeeD je napisao/la:Sutraa jedna teskaa utakmica :) Imam osjecaj neki da cemo povesti preko Rooneya al... Zna li se sastav ?
Znat će se sutra oko 20h.

Ja očekujem nešto ovako (ako ne bude nekih iznenađenja, prije svega mislim na igrače koji su povrijeđeni):

Zna li iko zašto VDS nije branio u subotu? Nadam se da je bila neka pošteda.

-------------VDS----------------

Fabio-Smalling-Vidić-Evra

----------Carrick------------

-----Scholes-Anderson-----

Valencia----------------Nani

-----------Rooney-----------
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 05 apr 2011, 19:13

ammarc je napisao/la:Eno Gvardijola trazi nacine kako da spremi ekipu da odigraju 4 utakmice (od cega su dvije u kupu) u kratkom roku haha...A kod nas za bozic i novu godinu se igra svako 2-3 dana bez ikakvih problema.Jos je velika razlika izmedju Engleske i Spanije. :)
Finale CDR-a je jedna utakmica.Spremit ekipu za Real u 3 dana 2 puta je teze nego spremit ekipu za 10 utakmica , kako psihicki tako i fizicki.El Classico je mnogo vise nego obicne utakmice ;)

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 05 apr 2011, 19:30

Pozdrav svim fanovima Manchester Uniteda!Ovo je moj prvi post na ovom forumu,citao sam dosta u zadnje vrijeme sve ove postove i novosti,pa eto hajd da se i ja pridruzim!Mozda ovo nije pravo mjesto za predstavljanje ali nemojte zamjeriti:) Pozdrav!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 apr 2011, 19:33

manutd89 je napisao/la:Pozdrav svim fanovima Manchester Uniteda!Ovo je moj prvi post na ovom forumu,citao sam dosta u zadnje vrijeme sve ove postove i novosti,pa eto hajd da se i ja pridruzim!Mozda ovo nije pravo mjesto za predstavljanje ali nemojte zamjeriti:) Pozdrav!
Naravno da je pravo mjesto! Dobrodošao nam 8-)
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 05 apr 2011, 20:00

Thunderstruck je napisao/la: -------------VDS----------------

Fabio-Smalling-Vidić-Evra

----------Carrick------------

-----Scholes-Anderson-----

Valencia----------------Nani

-----------Rooney-----------
.................VDS..............
Fletcher..Small...Vida...Evra
..............Scholes..........
.......Ando............Park...
Valenica...................Nani.
...............Rooney............

Složit ćeš se sa mnom da je ova postava bolja ?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

drH(za PES 6)
Kontakt:

Post Postao/la drH(za PES 6) » 05 apr 2011, 20:17

slika
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 apr 2011, 20:26

Nemoj to, gledaju djeca, prepast će se jadna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 apr 2011, 20:27

Preeeejaka ! :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 apr 2011, 21:39

drH(za PES 6) je napisao/la:slika
Haha, da sam na mjestu Rooneya, obukao bi ovu majicu ispod dresa ako osvojimo ligu nekoliko kola prije kraja. Boli ga onda kita. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MUFC_#1
Kontakt:

Post Postao/la MUFC_#1 » 05 apr 2011, 22:24

Manchester United je pokazao da na SB moze da postigne gol,a mozda i da pobjedi.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 05 apr 2011, 22:25

Schalke uništi Intera, trenutno je 2:5, tako da ako prođemo Chelsea, naš naredni protivnik su Raul i društvo...

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.