Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Benjamin Tahirović
Treba momka pozvati da bude s ekipom, nemamo mi puno nekih boljih opcija. Pa na okupljanju tribine ili klupa, nema veze, ali mislim da bi bilo dobro da bude dio momcadi i dio price.
Vjerujem da ga je i Sergej uvrstio u prvih 11 u njegovoj domacoj Nizozemskoj ne bi li ga prodao ili skrenuo paznju na njega ali neslavno zavrsi taj pokusaj.
Vjerujem da ga je i Sergej uvrstio u prvih 11 u njegovoj domacoj Nizozemskoj ne bi li ga prodao ili skrenuo paznju na njega ali neslavno zavrsi taj pokusaj.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Tako I ja mislim. Mora dobit poziv I nek trenira sa ekipom al nek bude na tribinima obe utakmice. Mi ipak gradimo ekipu za Euro 2028 I on je dio tog plana.Madal je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:05Treba momka pozvati da bude s ekipom, nemamo mi puno nekih boljih opcija. Pa na okupljanju tribine ili klupa, nema veze, ali mislim da bi bilo dobro da bude dio momcadi i dio price.
Barbarez mu kroz reprezentaciju zeli rehabilitirati karijeru, sutra je na spisku!
Bas tako, vuci ga koliko god mozemo i pomagati ali ne po cijenu reprezentacije. Dakle niposto u prvih 11, a realno na klupi ili eto cak tribinama i ne zauzima mjesto nekom znalcu koji je bolji od njega. Eto koliko smo losi.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:48Tako I ja mislim. Mora dobit poziv I nek trenira sa ekipom al nek bude na tribinima obe utakmice. Mi ipak gradimo ekipu za Euro 2028 I on je dio tog plana.Madal je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:05Treba momka pozvati da bude s ekipom, nemamo mi puno nekih boljih opcija. Pa na okupljanju tribine ili klupa, nema veze, ali mislim da bi bilo dobro da bude dio momcadi i dio price.
Naravno vuci ga jos koje okupljanje, nema smisla 6-12mj nekog vuci bez da ima ikakve minute u klubu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- PasodelMar
- Kontakt:
Guranje igrača u line-up protiv Holandije na njihovom terenu na poziciji DMF sa 0 takmičarskih utakmica u nogama da bi se "lakše" prodao je poprilično iracionalno razmišljanje. Pri tome kako si ga mislio lakše prodati na taj način, prilike da će odigrati dobro su svakako bile ravne nuli?Madal je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:05Treba momka pozvati da bude s ekipom, nemamo mi puno nekih boljih opcija. Pa na okupljanju tribine ili klupa, nema veze, ali mislim da bi bilo dobro da bude dio momcadi i dio price.
Slazem se. Samo konstatujem ocito.PasodelMar je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:56Guranje igrača u line-up protiv Holandije na njihovom terenu na poziciji DMF sa 0 takmičarskih utakmica u nogama da bi se "lakše" prodao je poprilično iracionalno razmišljanje. Pri tome kako si ga mislio lakše prodati na taj način, prilike da će odigrati dobro su svakako bile ravne nuli?Madal je napisao/la: ↑29 sep 2024, 20:05Treba momka pozvati da bude s ekipom, nemamo mi puno nekih boljih opcija. Pa na okupljanju tribine ili klupa, nema veze, ali mislim da bi bilo dobro da bude dio momcadi i dio price.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sve jedno, zvao njega ili nekog iz cvajte/Turske ...
Jači trening kod njega nego kod cvajtasa/Turaka utakmica

Jači trening kod njega nego kod cvajtasa/Turaka utakmica

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Ima elegantan dugi pas, previse elegantan i gej za poziciju DM.
Ko ima iptv box,na ESPN2 NL igra Yong Ayax...u prvoj postavi Tahirovic i Ugwu
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Izgubise 0 1 i ne djeluje da je odigrao utakmicu koja mu moze garantovat neke minute u not Jong Ajaxu . Ybt zivot i Hlynsson za B ekipu igrao a lik prosle sezone imao minutazu kao Benjo mozda cak i bolju + zabio 7 golova.
Inace on nije bio standardan reprezentativac Islanda u tom periodu pa vam i to valjda nesto govori a jos je mladji od Benje.
Inace on nije bio standardan reprezentativac Islanda u tom periodu pa vam i to valjda nesto govori a jos je mladji od Benje.
Usao u igru nakon povrede Hlynssona
Konačno minute. 

-
- Kontakt:
Igra bojazljivo vidi se da ga je strah da ne pogrijesi, treba mu neki klub sa manje pritiska ako ne ode na polusezoni mogao bi totalno propasti
Uzasna predstava, zalutao u Amsterdamu.
Nadam se da ga Sergej nece uvrstavati u postavu.
Nadam se da ga Sergej nece uvrstavati u postavu.
@Kempes jedi **** i postedi nas tvoje bolesti
Navijaci ajaxa mu psuju sve po spisku, decko ima dvije lijeve
Bas tanak
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Nek moli Boga da mu konkurenti na poziciji budu sto vise povrijedjeni. Drugacije nece vidjeti terena.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- PasodelMar
- Kontakt:
Momak ne igra nikako stoga nije u formi. Ne znam šta ste uopšte očekivali. Treba pod hitno mijenjati klub, gdje će biti redovan starter. Sada mu je bitan konstantan razvoj, a ne ime kluba. Kakav Ajax, idi dijete gdje god te noge nose samo da igraš fudbal, inače dovodiš cijelu karijeru pod upitnik.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 11 gostiju.