Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sami smo sebi krivi imali smo sansi more, renan na golmana debil fula isto ko da je na mrve stao, komedija od svega bgm fuj, fuj!!!!!!
04.10.2009 !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zbog takvih pusikuraca kao sto si ti, kradje Sarajeva prolaze ispod radara. Dok tvoj klub izbace neregularnim penalima i jedva prezivljavate, vas glas se ovako ne cujeantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:58Ko navijac Slobode kazem ti da se gonis u pm. Ti, tvoj borac i vico. **** vam mater u picku cetnicku

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ofasajd Renana koji je krenuo na loptu prije nego sto je Guli primioTheNoblesMo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:03Ovo na kraju je bio čist ofsajd sigurno.
Nije se vidjelo na ovim kamerama je li usla lopta u gol Rockovu. Upalio sam tek u nadoknadi pa ne znam sta je se prije dogadjalo.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Portal ni slova ne smije napisati na ovu sudijsku lakrdiju logično 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Napusi mi se i ti kurca. Kao i ovi vec gore nabrojaniRigoletto je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:01Sisojice ti već jako dugo aparatiraš ovdje. Smiri da ne ograjišešantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:58Ko navijac Slobode kazem ti da se gonis u pm. Ti, tvoj borac i vico. **** vam mater u picku cetnicku
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Crnogorska liga je za našu oličenje regularnosti.
Svima koji se naslađuju yebem mrtve majke.
Svima koji se naslađuju yebem mrtve majke.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
U talu je i ovaj forum, tako da bezveze kukate.
Ako ne možete gledati, najzdravije vam je da se ispalite. Neće biti bolje, sigurno.
Ako ne možete gledati, najzdravije vam je da se ispalite. Neće biti bolje, sigurno.
The saddest thing in life is wasted talent.
Pa zato su su ih i gurali ovo kolo protiv Posusja, da ne mogu pisnut kad njih karnu iduce kolo. Nisu ih gurali zato sto ih vole.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Joj ROCKOVA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Po meni kao neutralnom navijaču, jedina sudijska greska je ponisten gol sirokom u ‘92, mislim da je lopta prešla gol liniju. Ostalo cisto ko suza.
Ovo definitivno. 100% je sudjenje bilo bolje prije. Ako nista, prije nisu imali asistenciju VAR-a, pa hajde da kazes greska. Sad nas sve redom yebu u mozak. Pri tome ne mislim na navijace, nego svakog ko gleda utakmicu nase lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Treba ovo prestati pratiti
Kao što brat reče nekoliko postova prije
Pivo sendvic kutiju cigara svakome ko dodje gledati ovu korumpiranu ligu a ne naplacivati
Kao što brat reče nekoliko postova prije
Pivo sendvic kutiju cigara svakome ko dodje gledati ovu korumpiranu ligu a ne naplacivati
-
- Kontakt:
Istupiti fino iz lige, nek igraju Borac, Zeljo i Zrinjski dok ne ode Vico. Ne vidim drugo rjesenje. U grob ce me otjerati
-
- Kontakt:
Vicin pusikurac, tisina i nastavi da mu glabas.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:05Zbog takvih pusikuraca kao sto si ti, kradje Sarajeva prolaze ispod radara. Dok tvoj klub izbace neregularnim penalima i jedva prezivljavate, vas glas se ovako ne cujeantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:58Ko navijac Slobode kazem ti da se gonis u pm. Ti, tvoj borac i vico. **** vam mater u picku cetnicku![]()
Vi ste rame uz rame sa borcem i zrinjskim po sudijskim kradjama
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Sudija umrle ti ****, ovaj skutor sto je prenosio **** nam popusis lagano keru jedan raspali!!!!
Sta su kone uzdigle **** vas seljo, pa i vas ista sudbina ceka u listici debili jedni hahhaah
Sta su kone uzdigle **** vas seljo, pa i vas ista sudbina ceka u listici debili jedni hahhaah
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Morpheus i 28 gostiju.