Da si vidio ponisten gol Renana sve bi ti bilo jasno. Prvo su trazili ofsajd tri minute u VAR-u da bi nakon toga uspjeli pronaci "faul". Renan je, nakon sto je lopta usla u gol, zakacio igraca Sirokog i to je dovoljno da se ponisti pogodakTheNoblesMo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:03Ovo na kraju je bio čist ofsajd sigurno.
Nije se vidjelo na ovim kamerama je li usla lopta u gol Rockovu. Upalio sam tek u nadoknadi pa ne znam sta je se prije dogadjalo.
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Zar onda ne bi bio priznat gol Sirokog ? Zar bi svirao penal za Sarajevo ? Daj mi logiku. Prije da ovaj veze nema sa sudjenjem da se ne lazemo. Ovdje je bas svega bilo.
Ovo je cirkus živi
3. Gol sirokog ni pogledali nusu, a koliko sam ja mogao vidjeti onaj Chinedu ili vec kako se zove je bio ispred odbrane
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Sad ce neko saopstenje za spas BIH fudbala.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kao sto rekoh ni grama stida ni obraza, al zbog toga vam je Sloboda tu gdje jesteantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:07Vicin pusikurac, tisina i nastavi da mu glabas.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:05Zbog takvih pusikuraca kao sto si ti, kradje Sarajeva prolaze ispod radara. Dok tvoj klub izbace neregularnim penalima i jedva prezivljavate, vas glas se ovako ne cujeantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:58
Ko navijac Slobode kazem ti da se gonis u pm. Ti, tvoj borac i vico. **** vam mater u picku cetnicku![]()
Vi ste rame uz rame sa borcem i zrinjskim po sudijskim kradjama
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trubili o nesuđenom penalu sedam dana, sad je liga korektna i sve je lijepo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem sta pisu ovdje pojedinci samo zato sto se radi o fk sarajevo, pa ovaj sudija je kriminalac i protiv ovakvih treba svi zajedno da se borimo a ne da se nasladjujemo zbog ovog svega.. sutra ce isto ovako pokrasti zelju kad im to bude odgovaralo i ja to ne zelim da vidim ni na jednom terenu
VAR U OVOJ ZEMLJI S OVAKVOM INFRASTRUKTUROM NE TREBA DA POSTOJ!
Pa ljudi imaju 4 kamere na stadionu majko draga pa vidi tamo tribine suprotne, stavi na nju sve sto ti je potrebno da imas uglove za ofsajde barem normalne..
o tome je li lopta presla liniju mozemo do sabaha razglabati SUSTINA JE DA NE POSTOJI UGAO KOJI JASNO POKAZUJE DA JESTE ILI DA NIJE a s obzirom na to ne mozes ni nekome dodijeliti gol
zadnji gol sarajeva gdje su svirali turkesu ofsajd je krajnje diskutabilan i nismo vidjeli ni linije da su povucene niti nista, mislim da je ostala noga igraca sirokog i da nije ofsajd
VAR U OVOJ ZEMLJI S OVAKVOM INFRASTRUKTUROM NE TREBA DA POSTOJ!
Pa ljudi imaju 4 kamere na stadionu majko draga pa vidi tamo tribine suprotne, stavi na nju sve sto ti je potrebno da imas uglove za ofsajde barem normalne..
o tome je li lopta presla liniju mozemo do sabaha razglabati SUSTINA JE DA NE POSTOJI UGAO KOJI JASNO POKAZUJE DA JESTE ILI DA NIJE a s obzirom na to ne mozes ni nekome dodijeliti gol
zadnji gol sarajeva gdje su svirali turkesu ofsajd je krajnje diskutabilan i nismo vidjeli ni linije da su povucene niti nista, mislim da je ostala noga igraca sirokog i da nije ofsajd
- Bazinga12345
- Kontakt:
Poništeni gol za 1:3 je usmjerio utakmicu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:08Zar onda ne bi bio priznat gol Sirokog ? Zar bi svirao penal za Sarajevo ? Daj mi logiku. Prije da ovaj veze nema sa sudjenjem da se ne lazemo. Ovdje je bas svega bilo.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Rockov nas brat Firmaš, ubacen da sabotira pitare iznutra, kao Ziljkic donedavno.gegenpress je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:04Da je Rogić imao kredita kao ovaj Rockov, Sarajevo bi sada imalo nekliko bodova više, momak ko krava, dadne kantu mlijeka pa udari nogom istu.
- kolezeljovac
- Kontakt:
A kako je Rockov došao u FKS?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ne znam sta da kazem
Nisam nesto ni gledao tekmu da je komentarisem
Vi smirite s psovanjem isto ste djeca
Nisam nesto ni gledao tekmu da je komentarisem
Vi smirite s psovanjem isto ste djeca
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Neutralno ti **** mater, zivioIzdviceukec je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:07Po meni kao neutralnom navijaču, jedina sudijska greska je ponisten gol sirokom u ‘92, mislim da je lopta prešla gol liniju. Ostalo cisto ko suza.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
E zamisli kad lik napiše "**** ti zadnjeg kojem su fatihu učio" zato što je suđenje bilo odlično. Eto na kakav su kriterij navikli.
Još jedno 10 miliona i mozda bude više od trećeg mjesta. Ali neće.
Treba organizovati sastanak za spas fudbala u BiH. Nema druge.
Još jedno 10 miliona i mozda bude više od trećeg mjesta. Ali neće.
Treba organizovati sastanak za spas fudbala u BiH. Nema druge.
Jesu li to opet krenuli nazivati svoje sugrađane cetnicima, zbog sudijskih gresaka ?? 
Pokraden Siroki, presla lopta liniju evo ima slika.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Hajde sve al kod 1-2 onaj poništen gol Renana šta je ono ljudi ????.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.