FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjenim, umirem, al ovo je ne tužna već mrtva realnost koja nas čeka narednih još minimum 5 godina. Digli smo se, idemo jako i moraju negdne srezati krila, nisu uspjeli u Banja Luci, ovdje jesu.
Vratit će nam ove krađe protiv Igmana ili tako neka tekma koju ne budemo dobri, dati penal, priznat glup gol i to je to.
Borac i Zrinjski će imati normalno suđenje, Velež isto donekle zbog političkih konekcija al oni su svakako loši.
I na kraju hebem ja sve draganu petroviću, širokom brijegu i svakom portalu koji nema muda da prenese ove krađe (**** . ba) pronađite se.
Vratit će nam ove krađe protiv Igmana ili tako neka tekma koju ne budemo dobri, dati penal, priznat glup gol i to je to.
Borac i Zrinjski će imati normalno suđenje, Velež isto donekle zbog političkih konekcija al oni su svakako loši.
I na kraju hebem ja sve draganu petroviću, širokom brijegu i svakom portalu koji nema muda da prenese ove krađe (**** . ba) pronađite se.
JURIŠ
- TurkishAirlines
To vase opravdavanje promasenih cistih sansi izgleda postalo normalno.guadalupe je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:31Halo bolan ciste sanse fula Messi, Ronaldo, Keane, Haland a ne **** Oliveira. Mi smo zavrsili utakmicu i pokrao nas je majku je.bao mrtvu vicin ker i vi o nekakvim sansama, taktima pisete, pa zavrsili bi utakmicu hladno, kako imate ljudi mozga pisati ista za igrace i utakmicu ppred ovih sudija. Objektivne pitarcine.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:27Pokrao nas sudija, ali opet imas cistu sansu za 3:1 i rijesis tekmu i promasis.
Odbrana nula.
Igra qurcina.
Eksperimenti sa taktikom katastrofa.
50:50 greske sudije i greske nase.
Opravdanje protiv Posusja, opravdanje protiv zelje i opravdanje vcrs . -6 bodova.
Razdvoji sudijske greske od onog sto mi pokazujemo na terenu i kakav imamo stav prema igri
To sto nas je sudija pomrao ne amnestira nonsalantnost nasih igraca.
Sta mene boli qurac za Ronalda i Mesija i Kanea i Halanda.
I prestani mi psovati!
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 30 sep 2024, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Znaci da si Real, nes osvojit yebo te bogJames1987 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:33Od početka prvenstva:
1. Penal za Slobodu u najmanju ruku sumnjiv
2. Borac - tendencija sudije, crveni i penal za Sarajevo nije sviran
3. Posušije - dva penala za Sarajevo nisu svirana
4. Sloga - penal za Sarajevo nije sviran
5. Široki - poništi gol Renanu iz izmišljenog faula
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mi dok ne ispadnemo iz svih kombinacija za titulu ovi nas nece pustiti da igramo.
You are someone else I am still right here
Dobro je ovo, da je moglo bolje moglo je al dobro je. Od pocetka prvenstva niko nas nije nadigrao, stavise, bili smo za koplje bolji od svih u svim utakmicama. Imamo dopadljivu i gledljivu igru, dosta trke, sansi, i to ce sigurno bit bolje kako vrijeme ide, taman za toliko da ti ni sudije ne mogu nista. Spominjete 3 kixa al realno osim onog gola od Posusja ovaj bodovni saldo je sasvim zadovoljavajuci.
To sto imamo tri remija a lako su sve tri mogle bit pobjede je stvar uigranosti odbrane i koncentracije igraca. O tome i Zekic prica ne zeleci da komentarise 2 i 3 gol. To se stice s treningom i vremenom koje jedna ekipa mora provest s jednim strucnim stabom i igrajuci zajedno. Nema napredka sa tri promjene trenera po sezoni i 10+ igraca svaki prelazni rok.
Brzo ste zaboravili kako su se u zadnjih 15 godina gace redovno svlacile na Bradini kad krenemo u Listicu. Koliko smo bodova uzeli dole, koliko golova zabili ili koliko smo dobrih utakmica odigrali dole uopste, bez obzira na rezultat.
To sto imamo tri remija a lako su sve tri mogle bit pobjede je stvar uigranosti odbrane i koncentracije igraca. O tome i Zekic prica ne zeleci da komentarise 2 i 3 gol. To se stice s treningom i vremenom koje jedna ekipa mora provest s jednim strucnim stabom i igrajuci zajedno. Nema napredka sa tri promjene trenera po sezoni i 10+ igraca svaki prelazni rok.
Brzo ste zaboravili kako su se u zadnjih 15 godina gace redovno svlacile na Bradini kad krenemo u Listicu. Koliko smo bodova uzeli dole, koliko golova zabili ili koliko smo dobrih utakmica odigrali dole uopste, bez obzira na rezultat.
PODRŠKA IGRAČIMA I SS!!!
Pa šta trebamo svaku tekmu dati 5 golova da bi dobili utakmici, pa jesu li pojedinci svjesni koliko to utječe na igrača kad vidi da ga na oči kradeš. Dali smo više golova od Širokog a nismo pobjedili.
FUJ
Pa šta trebamo svaku tekmu dati 5 golova da bi dobili utakmici, pa jesu li pojedinci svjesni koliko to utječe na igrača kad vidi da ga na oči kradeš. Dali smo više golova od Širokog a nismo pobjedili.
FUJ
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma ovde se treba dici Mirivic , ako je vec veliki baja nek uzme najjace advokate i u Lozanu i ako bog da da suspenduju savez kad vec ne moze normalno nece niko igrat i gotovo a oni šute ko picke
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
-
- Kontakt:
Likeguadalupe je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:31Halo bolan ciste sanse fula Messi, Ronaldo, Keane, Haland a ne **** Oliveira. Mi smo zavrsili utakmicu i pokrao nas je majku je.bao mrtvu vicin ker i vi o nekakvim sansama, taktima pisete, pa zavrsili bi utakmicu hladno, kako imate ljudi mozga pisati ista za igrace i utakmicu ppred ovih sudija. Objektivne pitarcine.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:27Pokrao nas sudija, ali opet imas cistu sansu za 3:1 i rijesis tekmu i promasis.
Odbrana nula.
Igra qurcina.
Eksperimenti sa taktikom katastrofa.
50:50 greske sudije i greske nase.
Tacno tako
4gol je regularan, jasno se vidi da su turkesu noge unutra, ruka ispred odbrane, ako je ruka offside
Ne, ne bi. Pogresno misljenje je to da smo bili pravi ne bi bilo nerijeseno. Zato jer se suđenje prilagođava situaciji na terenu. Da smo se branili bolje svi nazad bi dobili po zuti, pa da se ne brane, po potrebi bi dosao jos jedan penal. Bili smo pravi i dali smo jos dva gola, cista, ali eto… koliko pravi moramo biti. To sto im se omakelo protiv borca, nece vise nigdje. Mi se moramo okrenuti sistematskoj borbi da do marta pripremimo teren da niko od ovih trenutnih klosara ne ostane blizu funkcije izvrsnog odbora. Prvenstveno autonomas Duric.
Dok ne padne mrtva glava ovo se nece smiriti…
Na sve nacine vec godinama se radi sve protiv Bosne i Sarajeva ali jok, **** Bošnjo se krpi izmedju sebe i sami sebi podapinjemo **** nas onaj ko nas sastavi….
Na sve nacine vec godinama se radi sve protiv Bosne i Sarajeva ali jok, **** Bošnjo se krpi izmedju sebe i sami sebi podapinjemo **** nas onaj ko nas sastavi….
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Realan skor nakon 8 kola trebao je biti 7-1-0. Sta da se radi, danas je sve sto je moglo poci po zlu, poslo po zlu.
Samo jedna ove tri stvari je trebala da se desi i dobili bi.
1. Renanu priznati cist gol
2. Renan da zabije 1 na 1
3. U najmanju ruku diskutabilan ofsajd da se prizna.
Manjak srece, uzasna utakmica odbrane i standardno sudjenje na nasu stetu su doveli do toga da ni s 3 data gola u gostima ne uspijemo pobijediti ekipu od koje smo 1000 puta bolji.
Samo jedna ove tri stvari je trebala da se desi i dobili bi.
1. Renanu priznati cist gol
2. Renan da zabije 1 na 1
3. U najmanju ruku diskutabilan ofsajd da se prizna.
Manjak srece, uzasna utakmica odbrane i standardno sudjenje na nasu stetu su doveli do toga da ni s 3 data gola u gostima ne uspijemo pobijediti ekipu od koje smo 1000 puta bolji.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- TurkishAirlines
Evo kako rjesavas utakmicu i smijes se sudiji u lice jer te kolje i ne moze ti nista. Al, muda mala, promasis i samounistis se u par minuta

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da navijači Sarajeva ne vide šta nam se radi . Daj ljudi otvorite oči.
-
- Kontakt:
Halo zabio čovjek gol za 3-1 poništen mu čist gol. Gotovo utakmica.TurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:39Evo kako rjesavas utakmicu i smijes se sudiji u lice jer te kolje i ne moze ti nista. Al, muda mala, promasis i samounistis se u par minuta
![]()
Umjesto 9 bodova imas 5 zrinjski umjesto 7 ima 9..
Pogledajte juce 2 penala za posusje sudija nije dosudio a protiv zrinjskog penal za zelju nije sudjen.. zeljo dobio 2 boda proti direktnog konkurenta za 4-5 mjesto izgubio 1 bod znaci u plusu je 1 a najvjerovatnije 2 boda..
Cjenu platilo FK SARAJEVO 2 penala sudija nesvira proti posusja
Pogledajte juce 2 penala za posusje sudija nije dosudio a protiv zrinjskog penal za zelju nije sudjen.. zeljo dobio 2 boda proti direktnog konkurenta za 4-5 mjesto izgubio 1 bod znaci u plusu je 1 a najvjerovatnije 2 boda..
Cjenu platilo FK SARAJEVO 2 penala sudija nesvira proti posusja
Žalostno je ovo sve skupa. Likovi nam ponistise čist gol za 1:3 gdje fakticki rjesavas utakmicu. Bas me živo zanima sta ce navesti kao razlog ponistenja tog gola.
Ovo bi trebalo proslijediti napred UEFI, ali i sam se sebi evo smijem kad pomislim, da UEFU zaboli ona stvar za Bosnom i njenom ligom uz ti sve Vicko i Ceferin dobre kolege.
Zrinjski je ocito ove godine odabran, da bude prvi opet, Borac ce u Evropi zaradjivati kes pa iduce sezone ide zamjena i tako u krug.
Zato su lažni sutali proslu sezonu na lakrdije Borca.
Ovo bi trebalo proslijediti napred UEFI, ali i sam se sebi evo smijem kad pomislim, da UEFU zaboli ona stvar za Bosnom i njenom ligom uz ti sve Vicko i Ceferin dobre kolege.
Zrinjski je ocito ove godine odabran, da bude prvi opet, Borac ce u Evropi zaradjivati kes pa iduce sezone ide zamjena i tako u krug.
Zato su lažni sutali proslu sezonu na lakrdije Borca.
Zao mi je samo sto poslije ponistenog gola nisu krenuli da se izlezavaju, od Rockova do Turkesa i tako sve u krug.. znaci minutu lezi jedan, pa kad ustane i oni izvedu loptu legne drugi i tako sve u krug..
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja budala jedva smirujem zivce, oni ovakve izjave daju, ni da k mrdnu.. ma znas sta, boli me k vise..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ma nisam znao, nije da me i interesuje, navijam, pratim, vidio sam nick davno prije. Konto sam da je nas neki. Ruzno vidjet da se neko raduje neuspjehu kluba, dok drugi dozivljavaju nervne slomove.trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:40Dobro si konstatovao "navijac"...Oerde je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:27Kako je ovo ruzno procitati od “navijaca” Sarajeva. Ali istovremeno daje dosta odgovora po pitanju naše situacije i pozicije u savezu.Pantelija je napisao/la: ↑30 sep 2024, 19:58I jel bio gol za siroki? Hahahaha
Turkes u ofside bio
Gol sirokog nisu priznali jer savez nema gol kamere.
Posto linijski nije signalizirao gol, var je morao imati snimak gdje se vidi gol bez aumnje a ne moze imati bez gol kamere...iako je i busali jasno da je lopta bila u golu![]()
Bivsi uposlenik, i pacenik, poznati skaut koji svakodnevno odbija ponude velikih klubova...
PS ko je, daj ime, ako je uposlenik javna je licnost, mozda smo mu ostali kratki pare, daj da skupimo coeku, da nam halali.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Benjolos, Google Adsense [Bot], Rule_hz, SamoDaKazeem, Serha, Tatamata1946, TETRAPAK i 75 gostiju.