Kako brate nije bio penal ti u punom sprintu ja te gurnem dok trcis, pa vidis kako je pao igrac Sirokog da je bio faul.Devedesetka je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:44i penal njihov isto svako ko iole znao fudbalu zna da ga nije bilonastrojeni21 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:42To da al kako pisete ko da su vas zestoko pokrali, jest da je onaj Renanov gol bas kradja al osim toga nista.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja stvarno vjerujem da ovaj lik ovo ne misli ozbiljno već piše da bi nekom izvukao živce i onda mu se smijao. Ako stvarno ovo misli onda sam, bez zayebancije, zabrinut za njega.avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:45Športski žao mi je ne možete igrati protiv 17.igrača..
Džaba im milioni, čim suđenje bude kako treba, oni ne mogu pobjediti ni na svom terenu.
Vama kapa dole, pored čistog gola poništenog i nepostojećeg penala susjeda, opet ste uspjeli ostati neporaženi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ma izgleda da je poznat, ne samo prvak, već komplet tabela ove sezone. Ovo što se radi je kriminal na oči svih koji ovo gledaju i šute. Najbolje od svega za Vicu, Beusa i co je što se debili sa obije Sarajevske strane pomognuti debilima iz Mostara i Tuzle međusobno kolju i naslađuju svaki put kad se pokrade neka od ove 4 ekipe.
Za dvije godine će u ligi od ekipa B komponente ostati samo Sarajevo i Željo i to je ono na šta se cilja od početka.
Samo zapamtite kad se u idućem kolu desi da Želju zakolju u Banja Luci a na Koševu bude čekao bilo kakvu situaciju da je svirne u korist Sarajeva, da bi opravdali ovo što rade, sjetite se opet Batka i Radovana i onog što pišete ovdje poslije svakog kola. Pa se sjetite opet kad bude obrnuta situacija.
Nije bezveze Elvedin Begić krepao kao zadnji ker, nikad mu halalit lopovluke njegove na štetu fudbala u BiH, da Bog da Čolpa imao što duži život i obolio od 4 raka i raspadao se 50 godina Amin
Za dvije godine će u ligi od ekipa B komponente ostati samo Sarajevo i Željo i to je ono na šta se cilja od početka.
Samo zapamtite kad se u idućem kolu desi da Želju zakolju u Banja Luci a na Koševu bude čekao bilo kakvu situaciju da je svirne u korist Sarajeva, da bi opravdali ovo što rade, sjetite se opet Batka i Radovana i onog što pišete ovdje poslije svakog kola. Pa se sjetite opet kad bude obrnuta situacija.
Nije bezveze Elvedin Begić krepao kao zadnji ker, nikad mu halalit lopovluke njegove na štetu fudbala u BiH, da Bog da Čolpa imao što duži život i obolio od 4 raka i raspadao se 50 godina Amin
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Na forumu stvarno ima puno šizofreničara, ali fascinantno je kako ih većina navija za Željezničar.
Mimo gegenpressa, Raonffa i još par momaka, šta je ovo sunce ti poljubim? Jel realno da ovakvi ljudi hodaju gradom a da država ne poduzima da se smjeste u Jagomir?
Mimo gegenpressa, Raonffa i još par momaka, šta je ovo sunce ti poljubim? Jel realno da ovakvi ljudi hodaju gradom a da država ne poduzima da se smjeste u Jagomir?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Pošteno.12345678922 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:50Ma brate, evo sad sam im gore objasnio šta je njihov problem.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:44Kad posmatras navijace Zelje i Sarajeva vidi se bas velika razlika u kulturi diskusije. Kod nasih se rijetko mozes susresti sa izljevima mrznje ili psovkama, dok s druge strane kod njihovih gotovo svaki drugi post zvuci kao da ga pise kocijas. Psovanje, prozivanje nasih navijaca cetnicima i vlasima, uz komentare tipa "sto ih Alija nije sve pobio" su bas ceste pojave. Pa evo veceras skroz drugu utakmicu igraju, ali opet spominju nas, moraju tu normu ispuniti.
Kad cete nauciti da postoji granica izmedju sportskog prcanja i cistog primitivizma, nismo isti![]()
Najaktivni su na forumu, sve redom prcaju, smiju se svakog, i onda ko se zadnji smije najslađe se smije. Dođu ljudi i podjebavaju ih, evo ja prvi i ako me realno boli **** za njih.
I naravno, kad su tolko aktivni, oni za vrijeme utakmice spamaju postove po forumu - SULUDO.
Moj Željo kad igra a ako nisam u prilici gledat uživo, ostavim sve živo i gledam utakmicu, nemam kad tipkarat po forumu a oni se takmiče koji če prije sudji majku je.b..ti..
I onda izgube/nerješeno, svi su im krivi, ne znaju šta će. Onda idu, zemunci, četnici sa Grbavice, pa malo taguju ove iz Banja Luke i njima redom jebu majku djecu u inkubatoru, pokopane, zakopane, otkopane itd itd.
Iskulirajte pitari, otsavite se foruma, prošetajte rasčistite misli debili jedni. Onaj meni malo prije spominje neku redaljku na majci, mene to ni da darne, jer šta ću se naložit na psovke nekog lika punog bubuljica iza monitora koji smišlja kreativnu psovku.
U zdravlje![]()
![]()
![]()
Vidjet ćemo koliko ćete ostati staloženi kad vas pokradu a mi svi budemo pisali sve čisto.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Neko je to jucer pisao, sudjenje jedne tekme je 800 KM.Orden43 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:49Mene samo zanima kako se zavrsi ono sa u-21 pravilom kod kona ? brzo vi zaboravljate koliko je puta nsfbih stao uz vasu stranu i ovo danas nije mutnja radnja saveza nego su ocigledne greske sudije za sta ce biti kaznjen kao i svi ostali sto to rade, prestanite blatiti one koji vas financiraju i podrzavaju !
Ovako dobije od X osobe 10 milja i kaznu 5 tekmi. (5x800=4000).
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hahah djesi ****
Eto rekao sam ti sve mozes imas kundu, mozes i chipsa pitat za nodija, online ces samo objaviti moj indetitet svima, jer ste hinje, koje to rade, a i vidi se po tvom nacinu pisanja da si jedan od takvih
Puna usta svega, a muda manja od makovog zrna
Samo pricaju, laju, a na djelima nula
Picke pitarske mrs pred savez
Eto rekao sam ti sve mozes imas kundu, mozes i chipsa pitat za nodija, online ces samo objaviti moj indetitet svima, jer ste hinje, koje to rade, a i vidi se po tvom nacinu pisanja da si jedan od takvih
Puna usta svega, a muda manja od makovog zrna
Samo pricaju, laju, a na djelima nula
Picke pitarske mrs pred savez
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ja sam samo za sprdanciju naravno u granicama normale, ali kad vidim kako psuju kao kocijasi jednima drugima mislim iskljicivo na nas i vas tj zeljine navijace, zlo mi dodje.12345678922 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:50Ma brate, evo sad sam im gore objasnio šta je njihov problem.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:44Kad posmatras navijace Zelje i Sarajeva vidi se bas velika razlika u kulturi diskusije. Kod nasih se rijetko mozes susresti sa izljevima mrznje ili psovkama, dok s druge strane kod njihovih gotovo svaki drugi post zvuci kao da ga pise kocijas. Psovanje, prozivanje nasih navijaca cetnicima i vlasima, uz komentare tipa "sto ih Alija nije sve pobio" su bas ceste pojave. Pa evo veceras skroz drugu utakmicu igraju, ali opet spominju nas, moraju tu normu ispuniti.
Kad cete nauciti da postoji granica izmedju sportskog prcanja i cistog primitivizma, nismo isti![]()
Najaktivni su na forumu, sve redom prcaju, smiju se svakog, i onda ko se zadnji smije najslađe se smije. Dođu ljudi i podjebavaju ih, evo ja prvi i ako me realno boli **** za njih.
I naravno, kad su tolko aktivni, oni za vrijeme utakmice spamaju postove po forumu - SULUDO.
Moj Željo kad igra a ako nisam u prilici gledat uživo, ostavim sve živo i gledam utakmicu, nemam kad tipkarat po forumu a oni se takmiče koji če prije sudji majku je.b..ti..
I onda izgube/nerješeno, svi su im krivi, ne znaju šta će. Onda idu, zemunci, četnici sa Grbavice, pa malo taguju ove iz Banja Luke i njima redom jebu majku djecu u inkubatoru, pokopane, zakopane, otkopane itd itd.
Iskulirajte pitari, otsavite se foruma, prošetajte rasčistite misli debili jedni. Onaj meni malo prije spominje neku redaljku na majci, mene to ni da darne, jer šta ću se naložit na psovke nekog lika punog bubuljica iza monitora koji smišlja kreativnu psovku.
U zdravlje![]()
![]()
![]()
Kakvo pozivanje na klanje , majke, mrtve to je vec dno dna , pamet u glavu omladino !
04.10.2009 !
Koliko listica ima navijaca ovde hahaha
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- svrakino1921
- Kontakt:
Umjesto 9 bodova imas 5 zrinjski umjesto 7 ima 9..
Pogledajte juce 2 penala za posusje sudija nije dosudio a protiv zrinjskog penal za zelju nije sudjen.. zeljo dobio 2 boda proti direktnog konkurenta za 4-5 mjesto izgubio 1 bod znaci u plusu je 1 a najvjerovatnije 2 boda..
Cjenu platilo FK SARAJEVO 2 penala sudija nesvira proti posusja

Pogledajte juce 2 penala za posusje sudija nije dosudio a protiv zrinjskog penal za zelju nije sudjen.. zeljo dobio 2 boda proti direktnog konkurenta za 4-5 mjesto izgubio 1 bod znaci u plusu je 1 a najvjerovatnije 2 boda..
Cuj ovog sto gleda netflix trilere. Kunto i Panto. Hajde slavite bod navuko vam je sudija. Prvo penal u prvom nije sviro Rockovu pa i onaj za 4:3 presla liniju.trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:50Ja te jos jednom molim da mi se javis, jer ja tebi ne mogu, posto si zabranio PP kao mala pichkica koja brise postove, MOLIM TE javi se, MOLIM TE, da i ja upoznam noDija, da mu zenu svezem, a njega guzzim, dok mu djeca vriste "nemoj tatu"NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:47Pitaj Kundu zna on nodijatrening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:46
Pichkice koja brise postove kao ovaj npr.
ja te javno MOLIM da mi se javis u PP za ono prizivanje kunde od neku noc ! Evo jos jednom, MOLIL TE javi se, dam ti broj pa kad dodjes iz Austrije da popricamo.![]()
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- MocMahale444
Mislis OVDJE ili ekavica izvire iz tebe

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Vas su pogurali protiv Posusja da sutite iduce kolo kad vas zakinu u BL a ne zatl sto vas vole. Samo nemas dovoljno intelekta da to shvatis pa se nasladjujes kao i vecina kolega iz tvog tabora a sljedece sedmice cete pricati drugu pricu.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:55Umjesto 9 bodova imas 5 zrinjski umjesto 7 ima 9..
![]()
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 30 sep 2024, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Zadnja izmjena: Komazec, dana/u 30 sep 2024, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ekavica ja sam taurunumovac , kako me ne znas s tribine.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo, vidiš. Mali smrdo ovako nešto napiše, a onda mu se javi neki smrdo iz našeg tabora sa inicijalima kao sinoć i to ode u 3 pm. Jer mali smrdo ne zna da debilna akcija izazove još debilniiju.ordedelmale je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:47Al ne evo tebi ne vrijedi ni psovati,đon od obraza i dolijevanje ulja na vatru s tim seljačkim fazonima može samo biti domet tastatura debila kakav si ti,al neka,dodje sve na svojeavalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:45Športski žao mi je ne možete igrati protiv 17.igrača..
Džaba im milioni, čim suđenje bude kako treba, oni ne mogu pobjediti ni na svom terenu.
Vama kapa dole, pored čistog gola poništenog i nepostojećeg penala susjeda, opet ste uspjeli ostati neporaženi.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Kazu korida iz Celjanovica
E kod nas je sinteraj u lavoru
Samo laju
Borba protiv vice traje 2 godina, a ja konto vi najjaca grupa hahah
E kod nas je sinteraj u lavoru
Samo laju
Borba protiv vice traje 2 godina, a ja konto vi najjaca grupa hahah
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Jedini moj komentar na ovo sve i na ovu diskusiju Zeljo vs Sarajevo:
Bosanci su bukve.
Bosanci su bukve.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jel to preposteno sarajevo opet osteceno u vise nego objektivnim ocima njihovih navijaca. Ccc svi se udruzili da sruse divovsko sarajevo.
- MocMahale444
trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:50Ja te jos jednom molim da mi se javis, jer ja tebi ne mogu, posto si zabranio PP kao mala pichkica koja brise postove, MOLIM TE javi se, MOLIM TE, da i ja upoznam noDija, da mu zenu svezem, a njega guzzim, dok mu djeca vriste "nemoj tatu"NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:47Pitaj Kundu zna on nodijatrening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:46
Pichkice koja brise postove kao ovaj npr.
ja te javno MOLIM da mi se javis u PP za ono prizivanje kunde od neku noc ! Evo jos jednom, MOLIL TE javi se, dam ti broj pa kad dodjes iz Austrije da popricamo.![]()
Ti si zajeban izgleda, tacno da insan mora stravu saliti poslije tvojih postova.
Hoces da ti proucim sta? Rukju?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: nastrojeni21, Paromlinac i 26 gostiju.