E život te yebo kakvi nas luđaci okružuju...trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:50Ja te jos jednom molim da mi se javis, jer ja tebi ne mogu, posto si zabranio PP kao mala pichkica koja brise postove, MOLIM TE javi se, MOLIM TE, da i ja upoznam noDija, da mu zenu svezem, a njega guzzim, dok mu djeca vriste "nemoj tatu"NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:47Pitaj Kundu zna on nodijatrening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:46
Pichkice koja brise postove kao ovaj npr.
ja te javno MOLIM da mi se javis u PP za ono prizivanje kunde od neku noc ! Evo jos jednom, MOLIL TE javi se, dam ti broj pa kad dodjes iz Austrije da popricamo.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 21:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nevjerovatno, kroz forum treba slikat ličnu sa obe strane ko nalog u kladionici kad praviš, vjerovatno ne bi bilo ni 25% foruma verifikovano.Zutti je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:01E život te yebo kakvi nas luđaci okružuju...trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:50Ja te jos jednom molim da mi se javis, jer ja tebi ne mogu, posto si zabranio PP kao mala pichkica koja brise postove, MOLIM TE javi se, MOLIM TE, da i ja upoznam noDija, da mu zenu svezem, a njega guzzim, dok mu djeca vriste "nemoj tatu"![]()
-
- Kontakt:
Ma nedovoljno kontakta bilo sama cinjenica da ga nije odma svirao govori sve...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:50Kako brate nije bio penal ti u punom sprintu ja te gurnem dok trcis, pa vidis kako je pao igrac Sirokog da je bio faul.Devedesetka je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:44i penal njihov isto svako ko iole znao fudbalu zna da ga nije bilonastrojeni21 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:42
To da al kako pisete ko da su vas zestoko pokrali, jest da je onaj Renanov gol bas kradja al osim toga nista.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Oni na treningu kad igraju 11 na 11 neko bude pokraden.
Šta ćeš, to im je u genima udbaškim.
Šta ćeš, to im je u genima udbaškim.
- svrakino1921
- Kontakt:
Moj Šefe
To je papchina ne opjevana
U autu u gepeku ima sjekiru - kad krene iz svog sela na posao ako ga neko slučajno stopira
Penal za Siroki je cist, isto tako za Sarajevo. Gol za 1-3 je 100% cist ali trazili su kako da ga poniste, kad nije bilo zaledaja nasli su faul koji nije bio. Da je priznat taj gol tu bi bio drugaciji tok tekme. Gol Sirokog za 4-3 nisam siguran jeli lopta cijlim obimom prosla liniju..Jel se VAR po pravilu upotrebljava kao linijska tehnologija?. Gol za 33 Sirokog cist. Gol za 34 Sarajeva isto tako sumnjiv, a linije su smijesne. Faul/penal gdje rockov udara loptu i igraca Sirokog a igeaci Sirokog navrli na sudiju jedino moze biti faul nad golmanom.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Šta je ba ovo iznereviro ga lik sa autizmom ahhahahahahahahtrening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:50Ja te jos jednom molim da mi se javis, jer ja tebi ne mogu, posto si zabranio PP kao mala pichkica koja brise postove, MOLIM TE javi se, MOLIM TE, da i ja upoznam noDija, da mu zenu svezem, a njega guzzim, dok mu djeca vriste "nemoj tatu"NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:47Pitaj Kundu zna on nodijatrening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:46
Pichkice koja brise postove kao ovaj npr.
ja te javno MOLIM da mi se javis u PP za ono prizivanje kunde od neku noc ! Evo jos jednom, MOLIL TE javi se, dam ti broj pa kad dodjes iz Austrije da popricamo.![]()
Ziv si jehudijoooo ? Pa kad cemo na kafu da se prisjetimo djetinstva u ratnom Olovu ?svrakino1921 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:04Moj Šefe
U autu u gepeku ima sjekiru - kad krene iz svog sela na posao ako ga neko slučajno stopira
Javi se, imas broj

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jedna od većih krađa u ligi gdje su krađe svakodnevnica, Petrović je baš podigao ljestvicu. Ako uzmemo u obzir da imamo taj neki VAR, onda lagano možemo reći možda i najveća krađa u historiji lige.
Neće ova utakmica niti Petrovićeva sramota odrediti ništa u smislu konačne tabele, u tom kontekstu je ranije bilo krađa koje su mnogo više značile, ali ovolika količina sramotnih odluka je među najgorim u historiji lige.
Meni je, kao navijaču Želje, drago kad Sarajevo kiksa, to je ono nešto navijački, rivalitet, šta znam yebeš ga, to valjda osjeća svaki navijač i jednog i drugog kluba. Ali ovo je već nešto drugo, ovo je pišanje po fudbalu i ljudima koji prate naš fudbal, pišanje po svakom navijaču Želje, Igmana, Sarajeva, Veleža, ŠB-a, Slobode, GOŠK-a, Zrinjskog itd., samo neki navijači ovih klubova u datom momentu nisu svjesni da je ovo šamarčina u lice svakom od nas što prate ovaj jad.
I opet će sljedeći vikend kukati navijači nekog drugog kluba, ne mora nužno značiti da ćemo to biti mi, nas Borac može uzeti i bez pomoći sudija, ali poenta je da se iz kola u kolu dešavaju lakrdije, uloge se mijenjaju, a navijači žive od utakmice do utakmice, navikli smo se da jedno kolo jedni jadaju, drugi likuju, sljedeće kolo obrnuto i sve tako u krug.
A sve je to popraćeno međusobnim optuživanjem "a sjećate se kad je vama ovo ili ono" i tako u nedogled, a krađe u ime jednog kluba (ako se to tako može nazvati) traju evo već pune četiri godine. Nalagodavci negdje sjede i smiju se budalama koje se podyebavaju iz vikenda u vikend u različitim ulogama.
Sve je negdje i počelo od korona titule Sarajevu, samo što ta korona titula nije otišla FKS-u zato što je neko gurao FKS, niti je otišla u FKS zato što je neko htio da Željo ne bude prvak. Dobro se zna zbog kojeg kluba je tada prekinuta liga, koji je klub tada bio na kojem mjestu i gdje je to mjesto vodilo i kolike su šanse (tanke) da bi to mjesto zadržao do kraja sezone da se nastavilo.
A raja dok se međusobno mezeti i živi od vikenda do vikenda, i ne zaslužujemo bolje. Toliko od mene na ovu temu. Lp.
Neće ova utakmica niti Petrovićeva sramota odrediti ništa u smislu konačne tabele, u tom kontekstu je ranije bilo krađa koje su mnogo više značile, ali ovolika količina sramotnih odluka je među najgorim u historiji lige.
Meni je, kao navijaču Želje, drago kad Sarajevo kiksa, to je ono nešto navijački, rivalitet, šta znam yebeš ga, to valjda osjeća svaki navijač i jednog i drugog kluba. Ali ovo je već nešto drugo, ovo je pišanje po fudbalu i ljudima koji prate naš fudbal, pišanje po svakom navijaču Želje, Igmana, Sarajeva, Veleža, ŠB-a, Slobode, GOŠK-a, Zrinjskog itd., samo neki navijači ovih klubova u datom momentu nisu svjesni da je ovo šamarčina u lice svakom od nas što prate ovaj jad.
I opet će sljedeći vikend kukati navijači nekog drugog kluba, ne mora nužno značiti da ćemo to biti mi, nas Borac može uzeti i bez pomoći sudija, ali poenta je da se iz kola u kolu dešavaju lakrdije, uloge se mijenjaju, a navijači žive od utakmice do utakmice, navikli smo se da jedno kolo jedni jadaju, drugi likuju, sljedeće kolo obrnuto i sve tako u krug.
A sve je to popraćeno međusobnim optuživanjem "a sjećate se kad je vama ovo ili ono" i tako u nedogled, a krađe u ime jednog kluba (ako se to tako može nazvati) traju evo već pune četiri godine. Nalagodavci negdje sjede i smiju se budalama koje se podyebavaju iz vikenda u vikend u različitim ulogama.
Sve je negdje i počelo od korona titule Sarajevu, samo što ta korona titula nije otišla FKS-u zato što je neko gurao FKS, niti je otišla u FKS zato što je neko htio da Željo ne bude prvak. Dobro se zna zbog kojeg kluba je tada prekinuta liga, koji je klub tada bio na kojem mjestu i gdje je to mjesto vodilo i kolike su šanse (tanke) da bi to mjesto zadržao do kraja sezone da se nastavilo.
A raja dok se međusobno mezeti i živi od vikenda do vikenda, i ne zaslužujemo bolje. Toliko od mene na ovu temu. Lp.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I kad smo najgori jazavci nas ne mogu dobit
Cist gol za 4-3 ponisten ali to je ova jadna liga
Cist gol za 4-3 ponisten ali to je ova jadna liga
oni kad se voze u busu na tekmu budu nekako osteceni jadnici nasi na ranu ih priviti, nema postenijeg kluba od njih kod njih kazu kad potpisujes ugovor u zaglavlju ti stoji postenje prije svega

- TurkishAirlines
trening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:57Niko od njih me ne zanima, samo mali noDi.NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:54Hahah djesi ****
Eto rekao sam ti sve mozes imas kundu, mozes i chipsa pitat za nodija, online ces samo objaviti moj indetitet svima, jer ste hinje, koje to rade, a i vidi se po tvom nacinu pisanja da si jedan od takvih
Puna usta svega, a muda manja od makovog zrna
Samo pricaju, laju, a na djelima nula
Picke pitarske mrs pred savez
MOLIM TE se javi, samo da ti svr.im po celu dok te djeca pitaju : "Papa, ist das Milch?"![]()

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- MocMahale444
Nema taj za kifle okano pa posao za doticnog je teži matež.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:04Moj Šefe
Sjekiru klepio od komsije.
Hajde barem je priznao da šuruje sa anamo onima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)