Brate dekoncentracija dolazi od toga sto ti od starta nametnu i kazu da nemas sta traziti. Da je zabio Renan oni 1 na 1 svirao bi mu faul preko VARa kod oduzimanja lopte, morate bit svjesni da to uđe igracima u glavu. Od pocetka, var je dosudio penal za slobodu, penal za borac, penal za siroki, te dva crvena. Od kojih je onaj Celiku izmisljen, ali zbog kola ranije su vec bili pripremili pricu. Za Sarajevo nisu gledali dvije situacije protiv posusja, protiv zelje, protiv sloge, borac ne racunam. Igramo najofanzivniji fudbal, realno i najljepsi, pritom imamo do sad tri crvena kartona, i bezbroj zutih. Prosjek faula nam je iznad 20… o cemu mi pricamo!?Cattivo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:48Naravno da će nas sudija povalit kad god može šta se drugo očekivalo. Pa rade to već iz kola u kolo. Sudio je katastrofalno i oštetio nas, to niko ne spori.
Kako neko očekujete da dobijemo utakmicu sa toliko dekoncetracije, što je problem većeg dijela ekipe. Pa na početku utakmce kad si odmoran i svjež valjda tada trebaš najviše da znaš da nema potrebe gurati igrača rukama u 16m, znaš da sudija jedva čeka takve situacije da ti sudi. Kreneš u utakmicu i več gubiš. Vratiš se u utakmicu rezultatski u najboljem mogućem trenutku - prije poluvremena, i još bolje povedeš na početku drugog. Idealno!
Na 1:2 Poništen nam je čist gol i utakmica bi sigurno drugačije tekla da smo poveli 1:3. Isto vrijedi za Renanov promašaj. Ja stvarno ne znam šta je više s tim čovjekom od Borca (1:1 u Banja Luci). Evo ja ću prvi dati pare da mu se salije neka strava, uradi nešto, neki paganski ritual da se skine s njega maler. Pa čovjek je nevjerovatan. I vazda fol osmjeh na licu dok se ja nerviram. Fuj više. Na jednu svijeću 2 naša vs 1 širokog, lopta se odbija na 20m i nigdje nikog u blok - Đuričković ponudio samo leđa i guzicu, Nidal ništa bolji.
Na 2:2 opet napadamo i nagradi nas go iz prekida - slučajnost ili majstorija manje bitno. Još 5 minuta do kraja mi ne možemo izdržati. Primamo go odmah u sljedećem napadu - s centra, pa **** te dan. Je li bitno da li je ofsajd ili ne. Preloše postavljanje i "zalijetanje" Đuričkovića, pušta čovjeka da se namjesti i centrira a odbrana opet loše postavljena. Ne razumijem.
Puna podrska momcima i strucnom stabu.