FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Oerde
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oerde » 30 sep 2024, 21:05

Cattivo je napisao/la:
30 sep 2024, 20:48
Naravno da će nas sudija povalit kad god može šta se drugo očekivalo. Pa rade to već iz kola u kolo. Sudio je katastrofalno i oštetio nas, to niko ne spori.

Kako neko očekujete da dobijemo utakmicu sa toliko dekoncetracije, što je problem većeg dijela ekipe. Pa na početku utakmce kad si odmoran i svjež valjda tada trebaš najviše da znaš da nema potrebe gurati igrača rukama u 16m, znaš da sudija jedva čeka takve situacije da ti sudi. Kreneš u utakmicu i več gubiš. Vratiš se u utakmicu rezultatski u najboljem mogućem trenutku - prije poluvremena, i još bolje povedeš na početku drugog. Idealno!

Na 1:2 Poništen nam je čist gol i utakmica bi sigurno drugačije tekla da smo poveli 1:3. Isto vrijedi za Renanov promašaj. Ja stvarno ne znam šta je više s tim čovjekom od Borca (1:1 u Banja Luci). Evo ja ću prvi dati pare da mu se salije neka strava, uradi nešto, neki paganski ritual da se skine s njega maler. Pa čovjek je nevjerovatan. I vazda fol osmjeh na licu dok se ja nerviram. Fuj više. Na jednu svijeću 2 naša vs 1 širokog, lopta se odbija na 20m i nigdje nikog u blok - Đuričković ponudio samo leđa i guzicu, Nidal ništa bolji.

Na 2:2 opet napadamo i nagradi nas go iz prekida - slučajnost ili majstorija manje bitno. Još 5 minuta do kraja mi ne možemo izdržati. Primamo go odmah u sljedećem napadu - s centra, pa **** te dan. Je li bitno da li je ofsajd ili ne. Preloše postavljanje i "zalijetanje" Đuričkovića, pušta čovjeka da se namjesti i centrira a odbrana opet loše postavljena. Ne razumijem.
Brate dekoncentracija dolazi od toga sto ti od starta nametnu i kazu da nemas sta traziti. Da je zabio Renan oni 1 na 1 svirao bi mu faul preko VARa kod oduzimanja lopte, morate bit svjesni da to uđe igracima u glavu. Od pocetka, var je dosudio penal za slobodu, penal za borac, penal za siroki, te dva crvena. Od kojih je onaj Celiku izmisljen, ali zbog kola ranije su vec bili pripremili pricu. Za Sarajevo nisu gledali dvije situacije protiv posusja, protiv zelje, protiv sloge, borac ne racunam. Igramo najofanzivniji fudbal, realno i najljepsi, pritom imamo do sad tri crvena kartona, i bezbroj zutih. Prosjek faula nam je iznad 20… o cemu mi pricamo!?
Puna podrska momcima i strucnom stabu.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 sep 2024, 21:06

Rajvosa4ever je napisao/la:
30 sep 2024, 21:01
Yebo ja Petroviću svu familiju i najdraži mu fasovali meningoencefalitis, pa ako prežive da ih gleda kako vegetiraju do kraja života. Ali ovo jeste faul Čelika.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 sep 2024, 21:07

samo daj ibrakovica
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 30 sep 2024, 21:07

jurisicduska je napisao/la:
30 sep 2024, 20:57
Ma ništa ne napuštati
Igrat lopte
Glavu gore
Puna podrška ekipi i treneru

Teško je igrat u ovim uslovoma. Ne bi top level igrači ostali prisebni na ove lakrdije.
Glavu gore igrat dalje.
Ne može dovijeka.
Mirvic treba da digne advokatski tim i u Lozanu , pa kad se ako bog da suspenduje savez da i reprezentacija ispadne iz svih takmicenja tad ce bit promjena , Babraza i Spahica prodane duše doveli da kupe glas od glupog Bošnje i da Vico jos 4 godine hara ligom
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 30 sep 2024, 21:08

Ko je ikad sutnuo loptu,zna kakav pad se u glavama desi nakon sto ti ono ponisti,s tim golom zavrsavas utakmicu,a ovako ostadoše u igri.
Završilo bi bar 1-4,a sad ovdje pričamo da je Renan dao.
Titulu možemo sanjati,ove godine ne zbog igre i rostera,jer smo sigurno najbolja ekipa,nego ti neće dat dusmani.
Zato svi na Koševo,to je jedino sto možemo!
MNON

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 sep 2024, 21:08

Pendulum je napisao/la:
30 sep 2024, 21:01
Ja se samo nadam da se ovo sve Zekiću neće zgaditi pa da i on digne sidro.

Puna podrška Šefu & igračima!

Vidimo se protiv Veleža! :bih: :bih:
Ja mislim da će čovjek jednostavno otići, ovo nema nigdje u svijetu. Za ovo moraš imati mentalno jake igrače a mi ih nemamo, da smo imali normalno suđenje ovo bi završilo 1:4

Herson

Post Postao/la Herson » 30 sep 2024, 21:08

Zašto imam osjećaj da u prosjeku primamo gol iz svakakog drugog udarca u okvir našeg gola? Ima li neko tačan podatak o omjeru udaraca i primljenih golova?
U početku sam ga branio, iza njega je bila duga pauza, ali ovo što radi na golu je teški kriminal.
Renan i Čelik jednako katastrofalni.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 sep 2024, 21:09

Vec je pisano o necemu sto sam htio napisati.
Prvo me strah da se Zekic ovog ne zasiti al nadam se da ce imat motiv da osvoji ligu kao pajde mu Rendulic i profa Jakif
Druga stvar Ismir il je glup ili slijep. Mi moramo poklapat sudije da nam barem sude posteno a nadam se da je Abdulah zbog toga tu. Dzaba pumpat pare u ekipu kad ti ovo rade
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 30 sep 2024, 21:09

Kljucni trenutci utakmice su glupost Celika i onaj ponisten cist gol Renana

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 30 sep 2024, 21:11

Tatamata1946 je napisao/la:
30 sep 2024, 21:09
Kljucni trenutci utakmice su glupost Celika i onaj ponisten cist gol Renana
Celik se mora dobro dohavizati zekic mora dobro odbranu dovesti u red, drugo renan je imao go cist na golmana fula, pa ponisten satro faul itd..... ;)
04.10.2009 !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 30 sep 2024, 21:12

GiS ima li šanse da se dovede neki slobodan stoper ili golman? Mislim ako neko zna ganjamo li išta ili je to to do zime. Ima solidnih opcija sa slobodnim papirima..

Okrenuti se Veležu i nadati da će se što prije uraditi nešto da se zaštitimo ko Zrinjski u savezu. Druge nema. Vidjeli smo kako oni šute kad god je Borac pogura itd.. Znaju oni sto šute.. Zato za faula nisu oštećeni nikad!!

Najgore od svega sto sam se navikao na ovo pa mi pod normalno postalo, nisam se ni iznervirao previše. Ubiju te u pojam i jbg

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 sep 2024, 21:12

Dobro ljudi jes da je gorak okus u ustima nakon ove tekme, ali moramo uzeti tako kako je, i dalje smo neporazeni u prvenstvu nakon 8 kola, prezivjeli smo lakrdiju u BL prezivjeli smo i ovu lakrdiju, vratice nam se nekad, jos 25 kola se ima igrati dugo je prvenstvo.

Samo da Zekic ne digne sidro zbog ovog svega sto se radi.

I da nadam se da ce ZZ prestati sa igranjem bez napadaca , stvarno nema smisla

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 sep 2024, 21:13

esprit24 je napisao/la:
30 sep 2024, 20:08
Realno ovo nema smisla pratiti vise!!!
@mortem halali sto sam te prozivao za pljacku
Ma nisi me prozivao, samo si napisao kako neće biti pljačka jer nije nikada tendenciozno sudio i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 30 sep 2024, 21:15

nedimmmm1337 je napisao/la:
30 sep 2024, 21:07
jurisicduska je napisao/la:
30 sep 2024, 20:57
Ma ništa ne napuštati
Igrat lopte
Glavu gore
Puna podrška ekipi i treneru

Teško je igrat u ovim uslovoma. Ne bi top level igrači ostali prisebni na ove lakrdije.
Glavu gore igrat dalje.
Ne može dovijeka.
Mirvic treba da digne advokatski tim i u Lozanu , pa kad se ako bog da suspenduje savez da i reprezentacija ispadne iz svih takmicenja tad ce bit promjena , Babraza i Spahica prodane duše doveli da kupe glas od glupog Bošnje i da Vico jos 4 godine hara ligom
Pa Mirvic da je ista zelio da uradi, a mogao je, to bi uradio nakon prekinute utakmice. A nebi odustao od borbe protiv saveza nakon jednog poziva Vice.

Sad ce opet ovde dezurni branioci Mirvica da kazu da lazem, ali koga boli qurac. Zna onaj ko zna. Zato i imamo drzavu kakvu imamo jer se jednim pozivom svasta nesta utisa

Al boze moj, dok je Mirvica mi cemo ovakve kradje Sarajeva cesce da dozivljavamo.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 30 sep 2024, 21:16

Zelis titulu
Yebe te 101 stvar, sudije, realizacija, losa odbrana itd itd
Stisni zube daj 200% bacaj se na kopačku glavom dobij Zrinju i eto te vratio si sto si izgubio

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 30 sep 2024, 21:17

Najvise smo mi krivi.
Sve ekipe u ovoj ligi kad vodis, kao sto smo sad vodili 3:2, il protiv posusja 2:1, sve ekipe bi legle na teren, jok, samo mi posteni. E zato smo izgubili, 100%.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 30 sep 2024, 21:17

Ko nam garantuje da nam se protiv Veleža neće ponoviti neki "petrović"?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 30 sep 2024, 21:18

Dici glavu gore. Znali smo da igramo protiv sudija. Tako uci u svaku narednu utakmicu.

Podrska za strucni stab i igrace!!!

Petrovicu dabogda ti se vratilo istom mjerom
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 sep 2024, 21:18

Zekić ako misli sebi dobro pobjeći će odavde glavom bez obzira,gledaš klanje a nemaš nikakve mogućnosti da reaguješ a bošnjo je naučio da trpi i šuti zato i jesmo tu gdje jesmo

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 30 sep 2024, 21:19

Jeb.m ti reprezentaciju. Treba pogoditi Musialu snajperom neka nas suspenduju iz svih takmičenja. Penal čist za siroki ali nakon toga nam poništavaju čist gol Renana. I svaka čast oslobođenju, klixu i ss. Napokon da se malo izađe iz komfor zone. J..o ga vico nije Kim pa da je sve poklopio od sudija, delegata do medija.
Mi nikada odustati necemo...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, HordasFks, OzmoodPinglewood i 78 gostiju.