12345678922 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:50Ma brate, evo sad sam im gore objasnio šta je njihov problem.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:44Kad posmatras navijace Zelje i Sarajeva vidi se bas velika razlika u kulturi diskusije. Kod nasih se rijetko mozes susresti sa izljevima mrznje ili psovkama, dok s druge strane kod njihovih gotovo svaki drugi post zvuci kao da ga pise kocijas. Psovanje, prozivanje nasih navijaca cetnicima i vlasima, uz komentare tipa "sto ih Alija nije sve pobio" su bas ceste pojave. Pa evo veceras skroz drugu utakmicu igraju, ali opet spominju nas, moraju tu normu ispuniti.
Kad cete nauciti da postoji granica izmedju sportskog prcanja i cistog primitivizma, nismo isti![]()
Najaktivni su na forumu, sve redom prcaju, smiju se svakog, i onda ko se zadnji smije najslađe se smije. Dođu ljudi i podjebavaju ih, evo ja prvi i ako me realno boli **** za njih.
I naravno, kad su tolko aktivni, oni za vrijeme utakmice spamaju postove po forumu - SULUDO.
Moj Željo kad igra a ako nisam u prilici gledat uživo, ostavim sve živo i gledam utakmicu, nemam kad tipkarat po forumu a oni se takmiče koji če prije sudji majku je.b..ti..
I onda izgube/nerješeno, svi su im krivi, ne znaju šta će. Onda idu, zemunci, četnici sa Grbavice, pa malo taguju ove iz Banja Luke i njima redom jebu majku djecu u inkubatoru, pokopane, zakopane, otkopane itd itd.
Iskulirajte pitari, otsavite se foruma, prošetajte rasčistite misli debili jedni. Onaj meni malo prije spominje neku redaljku na majci, mene to ni da darne, jer šta ću se naložit na psovke nekog lika punog bubuljica iza monitora koji smišlja kreativnu psovku.
U zdravlje![]()
![]()
![]()
Sve je to u redu do nekih granica. I ja se ovdje uglavnom zajebavam, al nikad mi nije palo na pamet da nekom spominjem mrtve ili porodicu, iako sam vise puta licno dobio slicne komentare. Naravno da me ne dotice jer je jasno da sve dolazi iz njihove nemoci.
Al kad ti na forumu neko spominje najgore psovke, porodicu, mrtve, to nije samo znak nemoci nego i nedostatka bilo kakve osnovne kulture.
Zanimljivo da su ti isti forumasi vremenom prerasli u jednu tastatura brigadu. Sve su to uglavnom jedni te isti likovi koji stalno spamaju, provociraju, psuju, kao da im je forum jedini izlaz iz frustracija, i sto kazes bas ih dosta tokom utakmice dodje ovdje i lajv komentarise

Pa ako ne znate primiti zajebanciju odjavite se i gledajte zadrugu, to je vas nivo