Drug moj, nas Nodi je imao fidget spinner, dok smo mi još vintali ručni mlin za kafu.ordedelmale je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:323 puta si izmijenio post i nijednom to "Maronci" nisi![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Cekam da zavrsi ta borba divova i odoh spavat
Cekam, a jos nije ni pocelo
Ni Buffer nema najave kao nase kone
Cekam, a jos nije ni pocelo
Ni Buffer nema najave kao nase kone
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Idi ti spavaj potrajat ce ovo do kasnih sati, valja ujutro na poso vozdra moj @ NoDi

04.10.2009 !
Da se ponovim, glup si.Orden43 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:49Mene samo zanima kako se zavrsi ono sa u-21 pravilom kod kona ? brzo vi zaboravljate koliko je puta nsfbih stao uz vasu stranu i ovo danas nije mutnja radnja saveza nego su ocigledne greske sudije za sta ce biti kaznjen kao i svi ostali sto to rade, prestanite blatiti one koji vas financiraju i podrzavaju !

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nodi iz kuce radi, nema vise ustajanja u 7scudetto89 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:39Idi ti spavaj potrajat ce ovo do kasnih sati, valja ujutro na poso vozdra moj @ NoDi![]()
![]()
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Jel to nemaš prva dva časa sutraNoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:40Nodi iz kuce radi, nema vise ustajanja u 7scudetto89 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:39Idi ti spavaj potrajat ce ovo do kasnih sati, valja ujutro na poso vozdra moj @ NoDi![]()
![]()
Hz
Potpisujem sve, iako sam navijac Celika, gledajuci ovu utakmicu i ovu lakrdiju tacno mi je diglo zivac. Evo klub koji mi je u srcu gubi dvije utakmice od fenjerasa u drugom rangu i normalno covjeku nije lahko, al kad sudijskim greskama gubis bodove puno vise boli a da ne pricamo o sudijskim kradjama.Raonffa je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:07Jedna od većih krađa u ligi gdje su krađe svakodnevnica, Petrović je baš podigao ljestvicu. Ako uzmemo u obzir da imamo taj neki VAR, onda lagano možemo reći možda i najveća krađa u historiji lige.
Neće ova utakmica niti Petrovićeva sramota odrediti ništa u smislu konačne tabele, u tom kontekstu je ranije bilo krađa koje su mnogo više značile, ali ovolika količina sramotnih odluka je među najgorim u historiji lige.
Meni je, kao navijaču Želje, drago kad Sarajevo kiksa, to je ono nešto navijački, rivalitet, šta znam yebeš ga, to valjda osjeća svaki navijač i jednog i drugog kluba. Ali ovo je već nešto drugo, ovo je pišanje po fudbalu i ljudima koji prate naš fudbal, pišanje po svakom navijaču Želje, Igmana, Sarajeva, Veleža, ŠB-a, Slobode, GOŠK-a, Zrinjskog itd., samo neki navijači ovih klubova u datom momentu nisu svjesni da je ovo šamarčina u lice svakom od nas što prate ovaj jad.
I opet će sljedeći vikend kukati navijači nekog drugog kluba, ne mora nužno značiti da ćemo to biti mi, nas Borac može uzeti i bez pomoći sudija, ali poenta je da se iz kola u kolu dešavaju lakrdije, uloge se mijenjaju, a navijači žive od utakmice do utakmice, navikli smo se da jedno kolo jedni jadaju, drugi likuju, sljedeće kolo obrnuto i sve tako u krug.
A sve je to popraćeno međusobnim optuživanjem "a sjećate se kad je vama ovo ili ono" i tako u nedogled, a krađe u ime jednog kluba (ako se to tako može nazvati) traju evo već pune četiri godine. Nalagodavci negdje sjede i smiju se budalama koje se podyebavaju iz vikenda u vikend u različitim ulogama.
Sve je negdje i počelo od korona titule Sarajevu, samo što ta korona titula nije otišla FKS-u zato što je neko gurao FKS, niti je otišla u FKS zato što je neko htio da Željo ne bude prvak. Dobro se zna zbog kojeg kluba je tada prekinuta liga, koji je klub tada bio na kojem mjestu i gdje je to mjesto vodilo i kolike su šanse (tanke) da bi to mjesto zadržao do kraja sezone da se nastavilo.
A raja dok se međusobno mezeti i živi od vikenda do vikenda, i ne zaslužujemo bolje. Toliko od mene na ovu temu. Lp.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A sad, realno, pitari, ljutite se vi koliko god hoćete, psujte mi što već maloprije niste, ali vi niste na nivou Zrinjskog.
Ekipa koja pretendira za titulu, ne smije imati onu komediju na golu, i komediju od odbrane.
Ako ste i bara-bara sa Borcem, oni će tek u drugom dijelu sezone pokazati koliko VAR je beznačajan u našim uslovima.
Vaše najveće pojačanje ove godine je Zekić, to sam više puta ponovio.
Što se tiče igračkog kadra, ako sad zanemarite Guliašvilija, koji je neviđen igrač za naše uslove, gdje ste vi to bolji u odnosu na prošlu sezonu?
Da nemate Guliašvilija, da li bi imali bodovni saldo kao do sad?
Uz njega je jedini vrijedan pomena Kyeremeh..a za njegov procvat je zaslužan Zekić.
Tako da, džaba se mi svi iz dana u dana nerviramo, tabela je kreirana unaprijed što 'sudijskim pogreškama i protekcijama', toliko i kvalitetom. Zrinjski kvalitetniji + protektovan, Borac bara-bara + sramotna protekcija koje se i sami stide.
Ekipa koja pretendira za titulu, ne smije imati onu komediju na golu, i komediju od odbrane.
Ako ste i bara-bara sa Borcem, oni će tek u drugom dijelu sezone pokazati koliko VAR je beznačajan u našim uslovima.
Što se tiče igračkog kadra, ako sad zanemarite Guliašvilija, koji je neviđen igrač za naše uslove, gdje ste vi to bolji u odnosu na prošlu sezonu?
Uz njega je jedini vrijedan pomena Kyeremeh..a za njegov procvat je zaslužan Zekić.
Tako da, džaba se mi svi iz dana u dana nerviramo, tabela je kreirana unaprijed što 'sudijskim pogreškama i protekcijama', toliko i kvalitetom. Zrinjski kvalitetniji + protektovan, Borac bara-bara + sramotna protekcija koje se i sami stide.
-
- Kontakt:
Mozes ti dr jbg nismo svi ti ljepoto , ja moram ustati i prije, djecu u vrtic i ganola na posaoNoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:40Nodi iz kuce radi, nema vise ustajanja u 7scudetto89 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:39Idi ti spavaj potrajat ce ovo do kasnih sati, valja ujutro na poso vozdra moj @ NoDi![]()
![]()

04.10.2009 !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
ordedelmale je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:41Jel to nemaš prva dva časa sutraNoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:40Nodi iz kuce radi, nema vise ustajanja u 7scudetto89 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:39Idi ti spavaj potrajat ce ovo do kasnih sati, valja ujutro na poso vozdra moj @ NoDi![]()
![]()
D
Dječaci sa Dg F84.0 su oslobođeni fizičkog. A u Austriji ti uglavnom bude dvočas kad je fizičko u pitanju.
Igrači će odmah na trening.
-
- Kontakt:
Ma ti nakon onih seljačkih provokacija nemaš više kredibilitet da ozbiljno komentarišeš SarajevoavalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:41A sad, realno, pitari, ljutite se vi koliko god hoćete, psujte mi što već maloprije niste, ali vi niste na nivou Zrinjskog.
Hz
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da li nesretnici znaju da je nodi nofearhz s njihove teme 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jest al nabij ti tu ligu na neku stvar, car fudbala i jest u tome sto neko manje kvalitetan moze biti ispred onog drugog. A kod nas imas situaciju da najkvalitetniji jos imaju protekciju, pa gdje je tu duh sportaavalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:41A sad, realno, pitari, ljutite se vi koliko god hoćete, psujte mi što već maloprije niste, ali vi niste na nivou Zrinjskog.
Nodi central forceKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:45Da li nesretnici znaju da je nodi nofearhz s njihove teme![]()

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Javi se u PP da te brat počasti negdje ručkom, molim te.Raonffa je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:07Jedna od većih krađa u ligi gdje su krađe svakodnevnica, Petrović je baš podigao ljestvicu. Ako uzmemo u obzir da imamo taj neki VAR, onda lagano možemo reći možda i najveća krađa u historiji lige.
Neće ova utakmica niti Petrovićeva sramota odrediti ništa u smislu konačne tabele, u tom kontekstu je ranije bilo krađa koje su mnogo više značile, ali ovolika količina sramotnih odluka je među najgorim u historiji lige.
Meni je, kao navijaču Želje, drago kad Sarajevo kiksa, to je ono nešto navijački, rivalitet, šta znam yebeš ga, to valjda osjeća svaki navijač i jednog i drugog kluba. Ali ovo je već nešto drugo, ovo je pišanje po fudbalu i ljudima koji prate naš fudbal, pišanje po svakom navijaču Želje, Igmana, Sarajeva, Veleža, ŠB-a, Slobode, GOŠK-a, Zrinjskog itd., samo neki navijači ovih klubova u datom momentu nisu svjesni da je ovo šamarčina u lice svakom od nas što prate ovaj jad.
I opet će sljedeći vikend kukati navijači nekog drugog kluba, ne mora nužno značiti da ćemo to biti mi, nas Borac može uzeti i bez pomoći sudija, ali poenta je da se iz kola u kolu dešavaju lakrdije, uloge se mijenjaju, a navijači žive od utakmice do utakmice, navikli smo se da jedno kolo jedni jadaju, drugi likuju, sljedeće kolo obrnuto i sve tako u krug.
A sve je to popraćeno međusobnim optuživanjem "a sjećate se kad je vama ovo ili ono" i tako u nedogled, a krađe u ime jednog kluba (ako se to tako može nazvati) traju evo već pune četiri godine. Nalagodavci negdje sjede i smiju se budalama koje se podyebavaju iz vikenda u vikend u različitim ulogama.
Sve je negdje i počelo od korona titule Sarajevu, samo što ta korona titula nije otišla FKS-u zato što je neko gurao FKS, niti je otišla u FKS zato što je neko htio da Željo ne bude prvak. Dobro se zna zbog kojeg kluba je tada prekinuta liga, koji je klub tada bio na kojem mjestu i gdje je to mjesto vodilo i kolike su šanse (tanke) da bi to mjesto zadržao do kraja sezone da se nastavilo.
A raja dok se međusobno mezeti i živi od vikenda do vikenda, i ne zaslužujemo bolje. Toliko od mene na ovu temu. Lp.

Strasni noDi kojem ne mozes poslati poruku na forumu.
Brat bolesni ili kako on kaze @manijakalni
Isprskase ga hahahahah
Al je bratina i dalje 100%
Brat bolesni ili kako on kaze @manijakalni
Isprskase ga hahahahah
Al je bratina i dalje 100%
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja sam, od početka sezone, mišljenja da nemamo kvalitet kao Zrinjski. Prvenstveno zbog toga što imaju ekstremno samopouzdanje, rutinski rješavaju utakmice, uigrana ekipa koja je dugo na okupu i slično, al i ovakve (slabije od Zrinjskog) nas moraju ekstremno krasti da im ne poremetimo planove. Realno da nas nisu ekstremno pokrali danas i poprilično protiv Posušja bili bismo (vjerovatno) na 22 boda iz 8 utakmica, a to je fenomenalan saldo i realno pretenduješ na vrh. Daleko smo mi bolja ekipa od one prošle sezone, prvo trkački, pa psihički. Zekić jako dobro zategao ekipu, tranzicijski (i defanzivno i ofanzivno) odlično izgledamo, u pomjeranjima jako dobri (izuzev kraja večerašnje utakmicu gdje se nije znalo ni ko pije ni ko plaća), prekidi odlično sređeni obzirom na to kakvi su bili itd itd. Realno škripe nam golman, odbrana i te duge ničije lopte gdje smo tanki do bola. Da ne ulazimo u dublju analizu, jer koji je smisao kad apsolutno ništa fudbalski neće odrediti ovu sezonu.avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:41A sad, realno, pitari, ljutite se vi koliko god hoćete, psujte mi što već maloprije niste, ali vi niste na nivou Zrinjskog.
Znači Zrinjski jest malo bolji od nas, al ipak nedovoljno da bi lagano osvojili titulu. Bila bi bruka dobra trka da puste pošteno suđenje pa da se mi i Zrinjski porokamo za vrh, nažalost to se očigledno neće desiti i vjerovatno će oni opet (ovaj put nezasluženo) biti prvaci.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jedno 20+ nickova je završilo na gnjavatorskoj listi poslije večeras. Isto toliko ih je prijavljeno zbog psovanja. Ljepota!

vidili vici ne mogu nista, pa se nodija ufatili
Njih 20 se aktivira na moje rijeci, sto znaci da su se divovi uzbudili
Nije bas da prskaju, ali eto nek ti bude, dobar si momak
Virto ih godinama sam vrti oko malog prsta hahah
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 sep 2024, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)