FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovako ce sve biti dok ker ne ode. Ne nadajte se nicem lijepom.
Nase je da dolazimo na tekme i pruzamo igracima podrsku
Nase je da dolazimo na tekme i pruzamo igracima podrsku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Brate, svaka čast, u sržTurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:39Evo kako rjesavas utakmicu i smijes se sudiji u lice jer te kolje i ne moze ti nista. Al, muda mala, promasis i samounistis se u par minuta
![]()
Od situacije koja je u milimetar, napravili su ofsajd od pola metra.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
A sta je ovdje u srž pitarcine. Zabijes cist gol 5 minuta prije, ovo fule i najbolji napadaci na svijetu ali eto kod nas je bauk sto mrtvi Renan promasi. Daj ba uozbiljite se, niko od nasih nije kriv za veceras, vratili se gubili , okrenuli tekmu i igrali odlicno.Morgen19 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:45Brate, svaka čast, u sržTurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:39Evo kako rjesavas utakmicu i smijes se sudiji u lice jer te kolje i ne moze ti nista. Al, muda mala, promasis i samounistis se u par minuta
![]()
ma i trebaju nas karati, sram nas bilo nismo u stanju zabiti bar 7 golova protivniku i mi hocemo nesto
Pyro is not a crime !
Petrovic i Jelic su rak rana bh nogometa. Sramota zaista. Zasluzili pobjedu jesmo iako to mora jos puno bolje. Sudjenje kriminalno! Traziti dozivotne sankcije za ovaj sudijski dvojac, a Var vec sutra treba ukinuti, sta ce nam..
-
- Kontakt:
Ovaj sudija ni suspenziju nece dobiti
-
- Kontakt:
Ovdje se prosipa prica da nam ne moze niko nista ako smo mi na nivou,da zabijemo 3,4,5 golova i mogu nam se napusiti.Sijeraleone je napisao/la: ↑30 sep 2024, 20:55Dali smo Sirokom 5 golova veceras a nismo pobijedili...i opet neko krivi nase igrace i Zekica,,,halo ljudi....onaj nas ponisten gol za 1-3..bili smo u takom naletu da bi na kraju zavrsilo 1-5....ovo je klasicna pljacka...Borac i Zrinjski ne mogu boda izgubiti nigdje sem od nas....mi da bi bili prvi moramo dobijati Borca i Zrinjskog,,,mi cemo gibiti bodive ma ovim glupim utskmicama...oni nece,,,Ovo nije Vicina liga nego Dodik-Covic liga...ove gosine sude mudrije ali sve je do u detalje isplanirano kao i prethodne 4
Pa evo veceras smo bili nikakvi i zabili 5,sto nismo pobjedili?
Zbog greske,ove,one,okej,ali i pored svih gresaka opet smo zabili dovoljno golova pa nadju razlog da te sjebu.
Naravno za evropu smo sigurni jer nema ko tu uletiti iz B komponente realno.
Nemamo jedinstvo da se liga bojkotuje,pare su uvaljene velike,itd,itd…
Ovi koji to nece su njihove kurvetine,prosijaci i prodane duse odavno i duznici su im.
Zato smo mi sami.
I da smo dobili 0:5 isto bih mislio.
Fazon najveci je dok si unutra njima tako dajes priliku da se tale za trofeje samim tim da uzimaju milione svake godine i jos se kurce kako su sampioni.
Vrlo zajebana situacija,ali sam siguran da ovo nece proci samo tako.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Zamisli kako je dobro u BIH biti Srbin, posebno politicar na bilo kojem nivou vlasti pa tako i u fudbalu.
"MOLIŠ" ( stavio pod navodnike da neko ne pomisli bukvalno) ih da ostanu u BIH, oni fol prijete ocjepljenjem i epilog svega toga je da im glupi Bošnjo da sve sto moze samo da ovi ne bi kmečali.
Eh kad im das to sve i vise nego sto treba onda te oni yebu gdje god mogu i gdje god stignu u zdrav mozak.
Ono ko veli jel hocete Bosnu, hocete...e mi necemo i zato sto moramo da zivimo sa vama sad cemo vas yebavati u zdrav mozak koliko god mozemo i gdje god mozemo.
I onda skontas mada to vecina Bosnjaka jos nije skontala da se jedini ti fol boris i zelis ovu drzavu a ostala dva naroda ne zele i provode silu.
Zato mi nije zao sto nas yebu jer smo im mi to sve omogucili, glupe Bosnje.
"MOLIŠ" ( stavio pod navodnike da neko ne pomisli bukvalno) ih da ostanu u BIH, oni fol prijete ocjepljenjem i epilog svega toga je da im glupi Bošnjo da sve sto moze samo da ovi ne bi kmečali.
Eh kad im das to sve i vise nego sto treba onda te oni yebu gdje god mogu i gdje god stignu u zdrav mozak.
Ono ko veli jel hocete Bosnu, hocete...e mi necemo i zato sto moramo da zivimo sa vama sad cemo vas yebavati u zdrav mozak koliko god mozemo i gdje god mozemo.
I onda skontas mada to vecina Bosnjaka jos nije skontala da se jedini ti fol boris i zelis ovu drzavu a ostala dva naroda ne zele i provode silu.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 30 sep 2024, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Džaba sve kada Pilav, Džemidžič i balijska partaja aminuju
Što će kad je došao i odradio "zadatak" kako mu je rečeno?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bukvalno, zajebavaju otvoreno, namjerno, brutalno da ako se pobunis, oni te kazne, a ako kazes ne ide ovako oni onda kazu “vidis balije nece zajednicku ligu”.ado-hz je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:52Zamisli kako je dobro u BIH biti Srbin, posebno politicar na bilo kojem nivou vlasti pa tako i u fudbalu.
Slazem se s tobom.
Pored ovakvih naših navijača šta očekivati od četničke bande i balijske paščadi,i ne treba biti bolje,jaši vico imaš široku podršku
Tolike pare prosute i rockov na golu