Ne branim Nidala, zadnjih par utakmica ima diskutabilne odluke ali ono penal nije nikad u zivotu (kao i penal za nas ako se ne varam prelahko je pao)
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zabijes tri gola , čista dva nam ponište i opet pitar kaže da smo bolji zabili bi pet i pobjedili . Imate li ljudi i malo razuma? Ne znam sta je gore što nas hebu vico i društvo ili što mi sami sebe u zdrav mozak.
Gdje ces to napisati, garant te mirva poslao ovde, pu puu puuu
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mirvić mora naći način da se klub maximalno zaštiti ili neka se goni u pm i tamo bori za četvrto mjesto svake godine i grli sa najvećim grobarom Sarajeva i bh fudbala
razotkrio si me, nemoj govoriti ostalim
Sramota je nakon ove predstave bilo sta ruzno reci protiv igraca, trenera i vlasnika.
Dok je god Vico tu, ne treba nesto posebno ulagati, mozemo biti treci i bez skupih pojacanja.
Nagledat cemo se mi svega do kraja sezone.
Dok je god Vico tu, ne treba nesto posebno ulagati, mozemo biti treci i bez skupih pojacanja.
Nagledat cemo se mi svega do kraja sezone.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Jeste Čelik ispao naivan i zelen po ko zna koji put ali ono većina sudija u svijetu ne bi svirali kao penal.
Ali evo, uzmimo da se moglo svirati.
Međutim, poništen gol Renanu je krađa neviđena u situaciji kada konsultujes VAR...jednostavno nije postojalo ni 1% elemenata za faul, a faul je sviran. Ta odluka sudije je za zatvora i direktno je uticala na razvoj situacije na terenu i konačni rezultat.
Da je priznat pogodak kao sto je trebao biti, bilo bi 3:1 i utakmica bi bila završena. To valjda i ptice na grani znaju.
Druga stvar, nadam se da ce Zekic doći pameti i maknuti Rockova. Previše mu je dato vremena. Uspio je nadmasiti i Pavlovića.
Ono što treba da nas zanima narednih dana jeste reakcija iz kluba u vezi sa večerašnjom krađom.
Ali evo, uzmimo da se moglo svirati.
Međutim, poništen gol Renanu je krađa neviđena u situaciji kada konsultujes VAR...jednostavno nije postojalo ni 1% elemenata za faul, a faul je sviran. Ta odluka sudije je za zatvora i direktno je uticala na razvoj situacije na terenu i konačni rezultat.
Da je priznat pogodak kao sto je trebao biti, bilo bi 3:1 i utakmica bi bila završena. To valjda i ptice na grani znaju.
Druga stvar, nadam se da ce Zekic doći pameti i maknuti Rockova. Previše mu je dato vremena. Uspio je nadmasiti i Pavlovića.
Ono što treba da nas zanima narednih dana jeste reakcija iz kluba u vezi sa večerašnjom krađom.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jasno je imamo nedostataka u igri ,previše se presksce igra I promašujemo dosta al sve to i da je drugačije opet bi nas krali i nebi dali da budemo prvaci . To je svima jasno nakon Banja Luke, Posušja pa ovo veceras šlag na tortu. Sad će par utakmica sudije za nas šiljiti i onda opet kad bude trebalo povalit će nas.
-
Krompirusa
- Kontakt:
I naših ima u savezu koji su mi gori od Vice, obraz, vjeru, državu prodati samo za pare i da neki Vico radi s tebe šta hoće je toliko odvratno i jadno da bih te ljude odmah doživotno zatvorio
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
I sta vi mislite, koje je rijesenje za ovo veceras, i za sve ovo u narednom periodu ?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sekac stari vuče kako ti ovo preživi veceras ?
Moke iskreno misljenje da mi navijaci ne trebamo traziti rjesenje, ima neko ko je u klubu placen dobro pa nek trazi. Administracija, pravni tim, famozni Ibrak koji stiti ili ko vec...BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:37I sta vi mislite, koje je rijesenje za ovo veceras, i za sve ovo u narednom periodu ?
Mene boli sto radi sitnih baliskih interescica par ljudi na ovom pdfu svu ovu lakrdiju pokusava ublaziti ili jos gore opravdati.
Ja sam kupio clansku, sezonsku, i ja cu u ponedjeljak na zapad, od mene dosta.
Eto nako iskreno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Da li je onaj Chinedu bio u ofsajdu kod njihovog treceg gola?!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nece spomenuti kako ga je zabio iz teske situacije vec samo kako mu je golman skinuo.guadalupe je napisao/la: ↑30 sep 2024, 22:33Pa i jesi Tele ono pravo Tele, hoces Tele da ti postavim ovakvih milion i gorih situacija iz lige petice.
5 golova je Sarajevo postiglo i nismo pobjedili zbog sudija, sta serete ba ljudi vise, umjesto da stanemo iza Zekica i igraca vi se hvatate ko je sta fulio, da bi kao neku kontru opalio i bio pametan.
Daj ba koji vam je vise.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Da je ovaj kvazi strucnjak realan i da se malo razumije u fudbal vidio bi milion greski sudije nocas na nasu stetu. Ovako vam prdala izgledaju koja odu u dijasporu i nakon godinu dana sve znaju a hamali obicni.NazorUso je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:16Bio za tebe jer ocito mrzis Nidala. Zasto, to ne mogu dokuciti nit me puno zanima, ali da je patoloska mrznja ocigledno je od samog dolaska Celika u prvih 11 seniorskog tima.Pantelija je napisao/la: ↑30 sep 2024, 23:12Penal je bio cist ko suza. Moze pisati milion ljudi.
Ja nisam strumf pa da pisem da nesto nije ruka sto svaka budala vidi da jeste.
Boli me **** sto ce neko misliti o meni i postu.
A forum citaju igraci, prijatelji, roditelji, a ovo dizanje je i preko fb i na kafi i sl.
Forum je mjesto diskusije. Misljenjs a ne jednoumlja i pisanja nekih 6 golova i petncrvennh. Nije se desilo.
Pokradeni za gol renana jesmo.
Renan odavno nije grebao biti u sarajevu da smo normalan klub
Pokradeni za 2 gola, ali ocito ne gotivis ni Turkesa pa si vidio i tu ofsajd.
Za Turkesa mofu i dokuciti sto ga mrzis al za Celika jok.
-
Krompirusa
- Kontakt:
Ovo večeras je bilo za srčanog i da niko sutra ne ustanemo, sve dok sutimo neće nam ništa biti bolje. Nije više ovo ni napad na klub koliko i na državu. Neko se borio za ovo državu da bi živio, uživao a ne da bi nam došli opet slični i da bi nas opet ubijali na ovakav način, ovo je čisti kriminal. Na ovo se mora odgovoriti, ovako više ne ide, pa makar igrali 5 ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.